9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Någon som tror nellie ska hämta hem tyras mille denna veckan?? Läromästare är han och Tyra kan inte rida ändå. Kom ihåg var ni läste det först

    Den stora frågan är varför man överhuvudtaget läser Dessans blogg? Mer intetsägande blogg får man leta efter.

    Natacha peyre :

    Jackie Ferm 😀

    Jag har ett litet min-skvaller.
    Hos Blondin Bella under inläget där hon berättar i kommentarerna att Odd har en väldigt lång ”semester” pga sagt upp sig och ska börja nytt i oktober, så skriver en Eva ett långt svamligt inlägg där hon bl a skrev detta…

    ”Eftersom Isabella skriver att han sa upp sig så var det antagligen så, allt annat är bara ogrundade gissningar. Verkar också ganska troligt om nu företaget går dåligt och den tidigare chefen sa upp sig. I Stockholm så är det efterfrågan på kompetent personal så det är inte ovanligt att allt inte kommer fram innan anställningen.”

    Jag skrev då ett svar till Eva som gick ungefär så här (har tyvärr inte sparat).

    ”Eva: Om du har rätt i att Odd sagt upp sig så har i så fall Odd nu skapat historia av att säga upp sig då han också ”sade upp sig ” hos Adeco. Tror du själv på det?”

    Min kommentar blev INTE godkänd. 🙄 😉

      Men är det verkligen så märkligt att säga upp sig om man nu av någon anledning inte trivs? Jag har sagt upp mig och bytt jobb flera gånger, har jag då också en ”historia” och det bör misstänks att jag ljuger och i själva verket blivit uppsagd?

      Förstår inte denna hetsen. Blondinbella har väl inget ansvar att i detalj förklara för läsarna om sin makes arbetssituation.

        Om man föst går ut på Linked in att man söker nytt och tillgänglig omedelbart, tror du själv att han sagt upp sig.

        I vilket fall så hade jag om arbetsgivare blivit nervös för att anställa någon som två jobb i rad säger upp sig utan att ha ett annat jobb att gå till direkt. Sänder alla möjliga tydliga signaler.

        När det gäller Odd och jobb och folks nyfikenhet så har de nog själva skapat den här cirkusen. Jag är nämligen övertygad om att Odd inte sade upp sig från Adeco och han skulle aldrig lämnat det som skäl. Han kulle bara sagt att det ska bli kul att starta eget och se om det kommer bli något eller något annat vagt. Inte ljuga. Så fort man ljuger så vädrar sig folk till det. Bättre att säga sanningen även om det inte är hela sanningen.

        Tipps till dig. Var mycket vag om att det är du själv som sagt upp dig ifall det inte varit så att det varit uppenbart att du fått ett rejält mycket bättre alternativ på ditt CV. T o m att du flyttat ska du vara lite halvtyst om det är därför om du sade upp dig. Annars så kommer folk inte ta ditt engagemang som något de känner att de kan räkna med. Ja såvida du inte jobbar inom vården då. Där är det vanligt att flytta arbetsplats ofta. 🙂

    Spänningen är olidlig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.