De vågar väl inte säga annat..

Blondinbella:

b5

Bella genomför någon typ av märklig medarbetarundersökning på kontoret och publicerar sina anställdas hyllningar och jubelrop på sin blogg.
Tro fan det – det finns ju en anledning till att dessa ska genomföras anonymt på ett företag.
Jag har inga problem att ge dela ut både ris och ros till en chef men det är nog inte alla som vill/orkar/vågar göra det och därför är anonymiteten viktig.

Varför tror ni Bella känner ett behov av att publicera sina anställdas ack så positiva omdömen om henne och tror ni hon hade gjort den om svaren blivit något i stil med det här nedan? Nu har jag ju visserligen tagit i så jag nästan sprack men ni fattar poängen..

2. Hur är det att ha mig som kollega?
Svar: Du är en arrogant, besserwisser som mest vill mata ditt eget ego och ta på dig äran för alla andras hårda jobb. En kvinna med taskig attityd som släpar med sig ungarna till jobbet och alltid sätter sina egna behov först. Jävla kossa!

Hade ni vågat vara ärliga mot Bella i det här fallet om ni hade kritik att komma med och anser ni också att detta ska vara något konfidentiellt mellan chef och anställd?

b1 b2 b3 b4

 

 

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så himla dumt. Lite som på mitt jobb, där jag är en av få (förut var vi bara 2) som är under 30 år. Ni kan ju tänka er hur ärlig jag känner för att vara när svaren också kan sammanställas enligt ålder?

      Nu vet jag inte vad för typ av undersökning ditt företag använder sig av men hos oss visas endast svar om minst 5 st har svarat för att kunna garantera anonymitet. Jag jobbar inom en större kedja som innefattar chefspositioner i olika nivåer. Har en chef färre än fem anställda så får den ingen individuell sammanställning över hur de anställda har svarat på frågorna som rör just chefsbiten.

      Sedan har jag inga problem med frågor som hur ser du mig som chef vid planeringssamtal. Ser detta som ett tillfälle att ge konstruktiv kritik till min chef för att bättre kunna stötta mig i min chefsroll så att jag och mina anställda ska må bättre och således även prestera bättre.

        Vi är ganska många på avdelningen men det finns bara några under 30 år. Det kan ju vara så att våra svar blandas ihop med de andra..men jag är inte säker.

        Då låter du som en bra chef! Det är tyvärr inte alla som kan koppla ifrån det personliga från sin yrkesroll. Allt är en attack för dem.

    Observera att Isabella genomför denna ”undersökning” strax efter att personalen avslutat en tredagars personalfest på Fårö. Man kan förmoda att de som var med tyckte det var trevligt.
    Men huvudsyftet för Isabella är som vanligt att flasha sin förträfflighet inför bloggläsarna. Hon har länge odlat myten om att hon är en bra och motiverande chef och det är vad hon nu anser sig ha bevisat.

    Vågar inte svara ärligt när det är anonymt heller haha :/ paranoid parrot

    Hur sjutton tänkte hon där?

    Så dumt. Man får, trots hennes framgångar, inte glömma att hennes hjärna precis blivit färdigutvecklad.

    På mitt förra jobb gjordes en sån där undersökning som var anonym. Resultatet blev så svidande dåligt för företaget så cheferna konstaterade att de anställda förmodligen missförstått frågorna och lämnade det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.