Det är fler än DennisM som kränger prylar från AliExpress.

Josephine Qvist/Ex on the beach:

Nu jäklar har du chansen att kasta alla dina pengar rätt ner i sjön! Hur? Ja, det ska du få höra!
Ni vet ju vid det här laget att DennisM är en mästare på att beställa hem billigt krimskrams från Asien via AliExpress, hävda att han själv designat kläderna för att sen sälja dem för hutlösa priser på DMretro.

Men han är minsann inte den enda som anammat detta vinnande koncept utan senast i raden av AliExpress-återförsäljare är Josephine Qvist från Ex On The Beach.

Den 23 augusti skrev hon det här på sin blogg:
koll

Jag tog mig en titt på hennes borstar ”On Fleek” som nu släpps på hennes sida och förstår ju varför hon vänt dem alla upp och ner för att man inte ska kunna se loggan men på några stycken har hon inte lyckats helt varpå man kan urskilja hur loggan ser ut.
fleekkoll

Märket heter MSQ och är väldigt vanligt förekommande på AliExpress. En snabb sökning och jag hittade exakt samma set med borstar – till och med den lilla svarta väskan är inkluderad så det är inget snack om saken att det är samma borstar.

På hennes hemsida kan du nu förbeställa borstarna – förmodligen så att hon inte köper hem för många set från AliExpress som hon sedan blir stående med – så jag skulle tro att väntetiden är ungefär den samma som om du handlat på AliExpress (22-33 dagar).

koll2

För dessa ”exklusiva” syntetborstar som bara kommer tas in i ”ett begränsat antal” *fniss* vill hon ha 949 kr men om du köper dem på AliExpress så kan du köpa hur många set du vill eftersom de finns i allt annat än begränsade upplagor där och då betalar du endast US $20.11 – fri frakt – vilket är ungefär 170 kr.

Hur många set med borstar tror ni hon kommer sälja?

Klicka HÄR för att komma till AliExpressidan där du kan köpa borstarna.
alikollbagali

insta

Okej, kommentaren här ovan togs bort. Undrar om den här får vara kvar och kanske till och med får ett svar?

in

Nä. Nu är den också borta. Fegpropp! =)

Tack Nathalie för tips!

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det var för en tid sen en svensk youtuber som också skulle sälja egna borstar, borstarna såg identiska ut som dessa :’D

      Wilmas Beauty?

        Kan bra vara 🙂

    men så sjukt! bra timpenning för ytterligare klicka hem lite sminkborstar åt folk 😉
    men dessutom skriver hon i annonsen att de är ”handgjorda” – är dom verkligen det?!? låter märkligt. isåfall hade väl alien express oxå annonserat det…?

    UNDERBART inlägg! Skrattar sönder mig! Mer såna här inlägg!

    Kan du inte kolla upp Hiilen’s (eller vad hon kallas) webshop också? 🙂

      Helen Torsgården =Hiilen

      Men hennes borstar har hon designat själv. Dem finns inte på Ali, tro mig, jag har letat. Hon har lagt ner sjukt mycket pengar på dem, och dem är av såååå bra kvalitet! Rekommenderas verkligen. Angående det andra (solglasögonen, armbanden etc) har hon – Helen Torsgården – redan kommenterat https://svenskayoutubers.se/2016/06/28/helen-torsgarden-tar-overpris-pa-sina-produkter/#comments det =)

        Aha, hade ingen aning! Tack för en till blogg att läsa också 🙂

    JFR har ju varit i hetluften förut för en massa skit?! Utbudet där är väl också typ 90% ali express?!

    170 kr + tull ≈ 250 kr 😉

      Det som skickas från Ali Express skickas till 99% som ”gåva”, så alltså ingen tull.

      Tullavgiften är avskaffad på denna typ av varor. Däremot kan du få betala momspålägg, men det är sällan du råkar ut för det på så små summor.

        Nej du ”råkar” inte ut för det, men du är skyldig att själv se till att betala in.

        Och gå in på tullens hemsida så ser du att du är skyldig att betala tull.

        http://www.tullverket.se/innehallao/tjanster/avgiftsguiden.4.4ab1598c11632f3ba92800010124.html

        Eller semantik Tull eller/och moms…

        Det är precis lika ”ok” att skippa det som att ha svart arbetskraft hemma och att ni försvårar för dem som försöker driva buissnes i Sverige på lika villkor. Mao ni stjälper dem som vill ha sitt levebröd i detaljhandeln då ni inte ger dem en rättvis chans .

        PS Om jag har förstått saken rätt så ska tull (förutom moms alltså) betalas på alla varor som kostar mer än 100 kr.

        Från tullverket.se: Om det sammanlagda värdet på de varor du beställer är högst 1 500 kronor behöver du inte betala någon tull.

        Tack Anna!

        Kvarstår då moms.

        Om du beställer utanför EU och summan är under 1500 kronor då har du risk att få betala 25% moms på ordervärdet. Om du skulle beställa utanför EU för 1500 kronor eller mer så måste du betala 20% av ordervärdet i tullavgift och sen 25% moms av ordervärdet.

        Vem orkar deklarera själv? Skitjobbigt o fylla i

    Blir så ledsen på sånt här med tanke på vem dem egentligen ”lurar”. Gick förbi DM butik igår och då var det två stycken tonåringar i typ 13-15 års åldern som var där och handlade. Tycker mest synd om dem som betalar så mycket mer utan att veta bättre.

    Stackars tjejjer (gissar på att målgruppen är tjejjer i åldern 11-16) som köper ali express-borstar för tusen spänn 🙁

    ALLTSÅ näääää. Stackars de som *köper* de höga priserna och inte hittat denna blogg som avslöjar alla

    Höll just på med en AlliExpress-beställning nu och la dit dessa haha får återkomma med hur bra/dåliga de är 😉

    btw älskar aliexpress, köper alltid mobilskal/plånbok, cykellampor, läppennor (för typ 5 kr!) osv därifrån tipstips

      Känns det bra att stödja barnarbete?

        Nästan alla produkter är gjorda av barn, eller slavar. Dyra saker är sällan ett dugg bättre, tyvärr.

    Tack!! ? var sugen på dessa borstar men antog de fanns billigare någonstans men orkade inte leta SÅ TACK CAMCAM!

    Kommentaren är borta nu :p

    Aahahha! Så suveränt att du avslöjar sådant här! Och så lågt av henne att radera din kommentar på Insta. Vilken liten fegis. Du borde göra ett inlägg på din Insta och tagga det med henne namn, AliExpress, sminkborstar och allt annat du kan komma på. Det kan hon inte ta bort och förhoppningsvis hittat några hit och slipper bli lurade.

      Jag la en ny kommentar och har en bild på Insta redan…hehe..

    men herregud så pinsamt!!

      Fy fan, hon är vidrig! Skulle vara intressant att få veta vilket/ vilka brott som hon begått som ”övertrumfar” bedrägerierna.

      Oh my… ?

      Och hon som klarade sig igenom ett test som visade på att hon inte längre anses vara i riskzonen för att falla tillbaka i kriminella banor och därför (enl henne) slipper gå VINN-programmet som hon blev tilldömd i senaste domen.

      Fy fan!

      Låg risk för brott my ?! Hon har ju totalt lurat kriminalvården precis som hon har gjort med sina brottsoffer! Manipulativ psykopat är vad hon är!

    Andra Kommentaren borta!;)

    Ännu värre är det med hennes försäljning av fransar av äkta minkhår som hon säljer. När jag ifrågasatt varför hon skriver att de är ”100% cruelty free” så blockerade hon mig tillslut! Från båda företagets och hennes privata instagramsida.. Säger ju en hel del.

    Ännu värre är det med hennes försäljning av fransar av äkta minkhår som hon säljer. När jag ifrågasatt varför hon skriver att de är ”100% cruelty free” så blockerade hon mig tillslut! Från båda företagets och hennes privata instagramsida.. Säger ju en hel del.

    Josephine behöver iallafall inte gå runt bland folk och skämmas för detta.
    Ingen känner väl igen henne.
    Hon ser nämligen HELT annorlunda ut i verkligheten. Vette fan vad hon gör med alla sina bilder men rejält förvanskade är de kan jag säga.?

      Såg henne på ex on the beach, tycker hon ser likadan ut på bilder

        Har sett henne på stan flera gånger, väldigt vacker men såg inte ut som på bilder på hennes Instagram.
        Alltså inget fel att fixa till bilder men totalt onödigt tycker jag.

    Nu är ju inte det här nån aliexpress blogg eller så, men kan inte någon i en kommentar eller kanske snällaste camcam göra ett inlägg om hur aliexpress fungerar? För oss som inte vill betala 1500 för en maxiklänning från dmretro.
    (Hur klickar man sig in till en seller t.ex.? Hur ser jag reviews? Kan man bli scammad? Typ aliexpress guide for noobs?)

      Det kan jag absolut göra. Både Ebay och Ali för jag är mer än rutinerad på att handla där. =)

        Tusen tusen tack!! 😀

        Och wish!!

        Svar till @V.
        Jag skulle avråda från att beställa saker från WISH. Det är bara att googla på ”Wish reviews” ifall du vill bli mer insatt. De har sanslöst billiga priser (Billigare än ebay tom) så redan där borde en varningsklocka ringa. Flera får inte sina saker levererade, kundtjänst går ej att kontakta, i alla fall inte inom 30(?) dagars-retur gränsen som gäller, säljare från sidan försvinner spårlöst efter att man har lagt sin order, saker stämmer ej överens med bilderna, folk som betalar med kort har fått summan dragen 2-3ggr till, vissa har blivit kontaktade av sin bank där de berättar att någon från kina har försökt ta ut pengar/beställa störda summor varor med deras kort, betalar du via paypal så kan de använda dina uppgifter till att dra pengar igen utan ditt godkännande (Under deras FAQ står det till och med hur du stänger av den funktionen och därmed inte tillåter att de automatiskt kan dra av pengarna från ditt konto).

        Det finns självklart undantag där flera har fått sina saker levererade och är nöjda. Men majoriteten har dålig erfarenhet så det är bara att googla. Anledningen varför vissa produkter på deras sidor har bra betyg är pga att de tvingar en att ge bra betyg IFALL man vill kunna gå vidare till kundtjänst när det gäller en specifik vara.

    Haha, på hemsidan står det nu att borstarna på bilden är ett liknande set men inte det de kommer sälja, och att alla borstar är valda utav Josephine dvs att setet är helt unikt. Som om 🙂

    http://www.byjosephine.se/produkt/onfleekborstset/

      Nu finns det ingen försäljning av borstarna ;p

        Fan! Borde ha screenshottat.

        När man blir tagen på bar gärning 😀

    Vem som helst kan beställa sminkborstar med sin ”logga” på dem och sedan sälja dem, det är ingen stor grej. Kanske är jag bara cynisk, men det är inte världens största grej som hon få det att vara som .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.