Full fokus..

GabJoss:

jossan

När det kommer till den stundande flytten så är det betryggande att veta att Gaby Joe håller fokus på de stora och viktiga sakerna som ska göras.
Jag menar, vad är ett nytt hem utan en ny tvål? Det vore ju som att skända det nya badrummet genom att ställa in tvålen från det gamla badrummet. Det får väl finnas måtta!?
Lite som otrohet..

Och varför anlitar de inte en städfirma för att göra den sista grovstädningen? Låt bli ett fruktfat en kväll och städningen är betald.

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    För att de inte har råd.

      Undrar också hur de har råd med allt när ingen av dem jobbar …? Och hennes kille ? Vad gör han hela dagarna liksom …??

    Klart att hon ska visa henns naglar också
    Undrar hur det blir med städning med långa naglar ?

    Tbh tror jag de lever ett helt annat liv än vad hon målar upp på sin blogg..

      Räknar man lite på påstådd inkomst (enligt henne 50k i månden efter skatt men fast snarare 30k om man ska tro hennes påstående om deklaration om 650k), vs. vanliga utgifter så är det väldigt lite cash kvar efter hyran, leasing av stor maffig cuv, mat, fixa naglar en gång i veckan och frukt. Bara hyra och bil går på närmare 20k i månaden. Läggs också undan ”typ” 10-25k i månaden också säger hon.

      Att bloggen är ”tråkig” och mer eller mindre varje dag är ”myskväll i soffan” beror ju på att det inte finns pengar att göra annat. Och med tanke på att man blev utslängd från Babysim lär det inte bli mer sånt skoj för ungen heller.

      Nya boendet (som inte är nyproduktion som hon påstått) ligger på omkring 3700kr i månaden, så det lär hjälpa oerhört. Lär nog bli mer cashflow att visa på bloggen då. Nya gråare kläder och sånt.

        G.H:
        Varför blev de utslängda från babysim?

        Hur vet du vad nya boendet kostar och hur kan en påstådd trea kosta så lite som 3700/månad?
        Hon säger ju att det är en köpelägenhet. Stämmer inte det?

        Katta: även om du köper en lägenhet måste du betala hyra. Därför blir 3700:-/mån en väldigt rimlig summa för en trea.

        Hon skrev i en kommentar att lägenheten kostade 1,9 miljoner. Och att de ska amortera 8000:- /månad. Finns lägenheter på tomtebo byggda 2015 med en Avgift på 3700:-, kände igen planlösningen från hennes blogg. För övrigt ska dom byta ut den sprillans nya spisen i lägenheten mot en ny. För dom tyckte den var ful…

        Katta: Fotograferade trots fotoförbud inne i badhusets lokal. Sedan dess har hon spelat dum vid tidigare inlägg om att det är otillåtet. Även påstått att hon frågat och fått lov.

        Emelie: Lägsta Boendekostnad per månad. Läs Annas kommentar för övrig info 😀

        Anna: Precis. Troligen har dom köpt ett objekt som var nyproduktion år 2015 som nu är ute till försäljning på nytt. Hon beskriver det dock som nyproduktion. Då är lite märkligt att man väljer att byta ut stora delar av kök, badrum etc. Om det nu faktiskt är en nyproduktion och dom är första köparna kanske man skulle välja rätt ”inredning” direkt istället?

        Det ett nybyggt område men det låter så klart inte lika fint. Då är ju bostaden trots allt ”begagnad” och det är någon annan som har valt kök och badrum och så vidare.

        …Eller så har dom faktiskt valt en massa som dom inte egentligen vill ha och skall byta ut. Vilket verkar himla dyrt och konstigt tänkt. Inte helt otroligt dock.

        Ja varför blev de utslängde från babysim??

        Ja, lägenheten jag såg på hemnet var byggd 2015 och de som sålde hade hunnit bo. Så nej antagligen är inte deras lägenhet heller helt splitterny utan nån som bott där innan. Alltså inte nyproducerade. Men låter väl ”finare” att säga de. De hade väl krävt maximal tur att få inflytt på en nyproducerad lägenhet så snabbt och exakt de datum som de måste flytta ut sin hyreslägenhet… Tycker faktiskt att hon tjatar mindre nu om hur mycket pengar dom har och hur mycket dom har råd att shoppa hit och dit.

        Emelie:

        Jag vet väl att man har månadsavgift även på en bostadsrätt! Menar att det lät absurt billigt för en 3a. Och ingen jäkel kan köpa en dyr bostadsrätt utan ränta och amortering.
        Men då förstår jag hur G.H menar.
        Deras avgift är rimligen 3.700. Men deras månadskostnad lär bli betydligt högre.

        Lite det jag menar. Hon tjänar cash på bloggen och Fjodor är föräldraledig. Tror inte hon tjänar så saftigt på bloggen som hon påstår samt att det finns ett maxtak hur mycket man får ta ut i fp och jag tror inte Fjodor delar den platsen med höga inkomsttagare.

        Förstår inte varför man känner ett sånt behov av att måla upp sin värld på ett annat sätt än vad den är. Varför inte bara visa verkligheten? Hon skulle förmodligen få mer läsare på de dvs mer cash.

    Alltså dessa hemska naglar, får rysningar i hela kroppen…

      Ojoj. Livet är mycket trevligare om man försöker att inte ha så starka känslor om vad andra väljer att ha på sig

        Ojojoj Wyy.. du måste vara en perfekt varelse som aldrig blir påverkad av yttre faktorer. Grattis.

    Hej cam! Du om någon lär ju ha koll på detta. Jag läste på kissies blogg om evenemanget som en mobiltillverkare hade bjudit en massa bloggare på.

    Min fråga är, vad för företag ut av att lägga stora summor (såg ju ut som ett sjukt event! ) på bloggare för sånt här. Vill de att bloggarna skriver om produkten i sina bloggar som tack? Det är sjukt att de bjuder så små bloggar som DennisM och Douglas, vad får de egentligen ut av det förutom att vi icke-bloggare som läser om hur mkt pengar de slänger ut på ”c-kändisar”  blir provocerade?

      Jag kollade på Instagram vilket som taggat på eventet och det var mest pyttekonton, typ folk som har under 1000 följare. Kändes väldigt konstigt.

    Fast tvål och toapapper vill man ha där från start under uppackningen, inte kul att behöva leta upp rätt låda när nöden sätter in ^^

      Fast vadå? Vad är skillnaden med att ta den befintliga eller den nya.. Hon måste väl packa ner båda i flyttlådorna..

      Annars kan man ju lägga allt sånt i en specifik påse/väska som är lättillgänglig.

        Precis. Lägg allt nödvändigt i en påse, det behöver inte vara nytt. Sedan tar man den nödvändiga påsen och plockar ur den i det nya hemmet. Tadaa!!!

    Klart man vill köpa nytt när man flyttar in på nytt ställe. Skulle aldrig packa ner halva förpackningar av saker som diskmedel eller tvålar. Fräscht med nytt och fint

      Men va? Ska man slänga grejerna då? Det är ju extremt slösaktigt och miljöovänligt.
      Om man har en tvålflaska som är till 2/3 full. Ska den slängas för att man flyttar?
      Superunderlig logik.

      Fine att en kanske vill köpa en ny krukväxt eller nya gardiner vid en flytt. Men man slänger ju inte de gamla om det inte är trasigt eller dött.
      Vill man göra fint köp en fin pumpflaska till tvålen.

      Haha blir en fräsch flaska med diskmedel ofräsch när man använt en tredjedel? Så man måste slänga resten? Låter jobbigt.

    Vad ska du göra med de halvtomma då? Slänga dem för att de inte är tillräckligt ”fräscha”?

    På tal om fruktfat så vill jag ta upp alla dessa bloggare som äter charkbrickor typ varannan dag? Det om något är ju dyrt. Iallafall om man vill ha lite klass på den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.