22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon kommenterar alla BB’s inlägg, ibland flera gånger, lite spammer varning faktiskt.

      Hon sticker inte under stol på sin egen blogg att hon spammar. För att få flera personer till sin blogg.

      Är inte bara hon Charlotte, utan en rad andra bloggare också … Zzzzzzzzz. Hon Lotte är på varenda blogg och likaså hon med förlossningsskada….ankpung var nog värst av dem alla men ironiskt nog verkar hon aldrig blogga längre ???

    Undrar samma som ”spammaren”. Är det för att det finns en adress med? Är det inte spam utan adressen? Och varför bryr sig ens folket om det?

    Snälla CamCam fixa så att man kan svara på alla kommentarer direkt, så att man kan skriva precis under den man vill skriva sitt svar till. Nu blir det så rörigt.
    Pliiiiis <3 #hjärtögon

      Det kommer. Jag ska flytta bloggen till en annan portal och det var ett av mina krav…

        Tackar för det!

    Spam kanske är fel ordval men det är ärligt talat irriterande när folk försöker marknadsföra sina egna bloggar genom andras kommentarsfält, särskilt när det i princip bara är ett enda kommentarsfält som duger – Blondinbellas. Ur mitt perspektiv tycker jag åtminstone dessa kommenterare är mer energidränerande än att störa sig på att Isabella måste ha reklaminlägg då och då.

      De som ”stör” sig på Isabellas reklaminlägg (vilket hänt även mig några gånger) stör sig mindre på det faktum att hon har bloggen som jobb och inkomstkälla än på det faktum att hon alltid försöker få reklamen att slinka in i bloggen så obemärkt som möjligt. Smygreklam har alltid varit Blondinbellas kännetecken.
      Skulle Isabella (och alla andra storbloggare också) vara öppna och raka med sina reklaminlägg, samarbeten och sponsrade prylar och tjänster skulle det för min del inte finnas något att klaga på. Jag begriper mycket väl att det behövs inkomster för att leva.
      En sak irriterar mig dock och det är adlinks. Det är som ohyra på bloggarna – i synnerhet om de dyker upp även i stora bloggar som Blondinbellas. Hon skulle inte behöva hålla på med adlinks via Apprl som en annan hobbybloggare!

    Det är nog få personer som känner att de är genuint intresserade av alla ämnen som t.ex blondinbella skriver. Och att man faktiskt har en åsikt om allt hon skriver. Jag sitter inte och kommenterar alla inlägg som skrivs här t.ex, då inte allt är 100% intressant och jag hade fått klämma till ordentligt för att skita ut en kommentar om allting. Oftast är dessa ”reklaminlägg” bara tomma kommentarer, ”fint”, ”kul!”, ”åh nej va trist!”, för att deras kommentarer ska passa ihop med inlägget, men alla SER att dessa kommentarer enbart finns för att bädda in reklamen!! Tycker att många som bloggar och känner att de måste locka till sig folk överallt ska se över vad deras blogg erbjuder läsaren. Ställa frågor till sig själv, typ: vad gör min blogg unik? Finns det redan 1000 andra bloggar som min? Hur kan jag marknadsföra min blogg, mer än att kommentera alla blondinbellas inlägg? Kan jag kanske skriva något intressant som sprids genom att folk faktiskt är intresserade av vad som skrivs? Börja med att dela bloggen med vänner och släkt, är det tillräckligt bra kommer den sprida sig.

    Skillnaden är väl främst att när hon länkar till sin blogg så syns det ju att det är samma person som kommenterar hela tiden. Heter hon bara Charlotte och kommenterar så skulle det ju kunna vara olika personer som kommenterar och då reagerar ingen.
    Heter man däremot nått som folk känner igen så blir det ju annorlunda. The real hmm har ju t.ex. fått kommentarer om att hon kommenterar för mycket, och hon länkar ju ingen blogg. Men är det en som ”gör reklam” för sin egen blogg i kommentaren så verkar ju folk uppleva det som extra störande och det förstår jag.

    Ps, jag gillar the real hmm. Har man nått att tillföra med sin kommentar så spamma på 🙂 skriver man skit för att få länka sin blogg, sluta gärna 🙂

      🙂

      Haha vad märkligt. Jag har alltid antagit att The real hmm (och harkel) är män ? fråga mig inte varför

        Noppe. Är kvinna 🙂

        Men så här.

        När jag en gång valde mitt nick så gjorde jag det med flit till könsneutralt för att jag skulle bemötas från mina argument inte min identitet.

        Jag har med tiden ansett det som relevant att berätta mitt kön men inger mer. Allt för att ”tvinga” folk att bemöta vad jag säger utan att ha något att ta på vem jag är.

        Blir mycket bättre dissskusioner så har jag märkt. Det var framförallt väldigt bra strategi innan jah gått ut med kön när jag diskuterar i grupper med främst män. 🙂

    Av ren princip klickar jag mig aldrig in på de bloggar som spammar andras kommentarsfält.

    Om man kommenterar hela tiden och kommentarerna aldrig bidrar med nånting så är man en shitposter helt enkelt och väldigt trälig dessutom, men nej, ingen spammer imho.

      Håller med. Men shitposters är mer irriterande än ”spam” om jag tänker på vad jag anser är klassisk spam, dvs sånt som hamnar i spamkorgen i mailen. Det borde finnas nån sw som kunde detektera och dölja shitposts. ”Good morning, since your last visit Oliwas shitpost detector has saved you from 8541 GabJoss hearts”. Buyers på den?

    Jag blir så förvirrad av Dessie. Har hon inte skrivit i flera dagar hur sjuk hon är va?? Och hela kvällen igår så flamsade hon med sina kompisar och körde runt i bilen. Tror hon att folk är dumma i huvet? Är hon dum i huvet? I gotta knoooooow vad hon tänker med. Kjam

      Eller hur. Hon skriver på sin blogg hur hon inte har någon energi alls till att gå ut och leka med Theo, men vara med kompisar och flamsa runt har hon tydligen energi till.

      Asså jag menar på snappichatti, va lite trött imorse när jag lallade runt på nätet

    Men alltså, hörreni, vad är det som är så irriterande? Om en kommentar i fältet verkar ointressant så hoppar jag bara över den. Jag har t ex aldrig reflekterat över GabbJoss hjärtesmilys för att jag ser dom inte. White noice bland annat intressant att läsa. Jag klickar in på dom bloggar som verkar intressante och har hittat en hel del jag fortsatt besöka! Den här bland annat! Om dom själva kommenterat eller någon annan länkat spelar väl kvitta?! Är det bättre att provocera eller ljuga sej fram än att överexponera sej? Do explain!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.