Hade kunnat vara världens bästa grej..

Therese Lindgren:

Therese testar nagellack i sprayburk och jag blev helt till mig. Jag älskar att måla naglarna och byter gärna färg långt innan det egentligen behövs men som hon säger – det tar ju en hel del tid och mitt tålamod är ungefär lika stort som DennisMs kläder är egendesignade. Tidigare idag var naglarna orangea och nu är de mossgröna. Lika höstigt färgade som Jonnas hår efter Jockibois bajsprank.

Men TÄNK! Tänk om någon kunde ta tag i det här med spray-nagellack! Jag hade stått först i kön för att köpa alla färger.
I USA brukade jag gå och fixa naglarna på salong eftersom det var tokbilligt och där airbruschade de på den franska manikyren som vaaaar så trendig. Är detta en hemmavariant av det kanske?

0 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kanske för sent, men en sak som iaf jag skulle vilja ändra på i bloggdesignen är att på datorn så är allt för stort. All media (bilder, videos etc) är liksom megastora i inläggen, jag kan ju förminska sidan men då blir texten för liten.

  Men det kanske inte är någon annan som stör sig på det?

  Sindy lär sin son ”gangsterljud” på snapchat

   Vad är ”gangsterljud”? Har ej snapchat =)

  Vart i USA var du? Jag bor i California o de är svin dyrt här!

   Sacramento och LA. Det kostade typ 20 dollar. ??????

    Uhmm, finns lite tråkiga dokumentärer ang de där ställen som säljer det billigt. Något att kolla upp innan man går it då det inte är helt olikt slaveri. 🙁

    Jag hade tänkt citera väl valda delar men artikeln är lång så var snäll och läs hela igen. Ska ni gå dit. Ge generöst med dricks tack. 🙂

    http://www.nytimes.com/2015/05/10/nyregion/at-nail-salons-in-nyc-manicurists-are-underpaid-and-unprotected.html?_r=0

    Mer om hälsan hos dem som arbetar på salongerna….

    http://reason.com/blog/2015/05/08/nail-salon-narratives

  Haha, hur får man nagellacket att hålla? Jag använder basecoat+färg+topcoat och högerpekfinger är halvt borta efter tolv timmar, resten efter tre dagar, börjar flagna efter en dag. Men om jag duschar eller diskar (etta utan diskmaskin, yaaay) så lossnar lacket i kanterna och jag kan peela bort/dra bort lacket. Vad gör jag fel? Använder IsaDora p.g.a. alla rekommenderar dem.

   Testa Seche vite topplack, det sägs att det ska vara bra. Och så kan du ju testa något annat nagellacksmärke, ett utav mina favoriter är från O.P.I Just spotted the lizard heter det som håller upp till en vecka och då använder jag inte bas eller topplack och jag tvättar händerna mycket.. Ser du till att naglarna är rena och fria från fett innan du målar?

   Ingen expert men kanske kan ge nåt tips iaf. Testa att ta lite remover på nageln innan du målar så inget skit är på nageln. Sen basecoat och glöm inte kanten av nageln (längst fram, kallad the free edge) gör så med alla lager nagellack. Kan även tipsa om topcoat Seche Vite. Håller mycker längre än dom flesta andra top coats. Hoppas det hjälper lite iaf 🙂

   är hästtjej och jag tycker att nagellacken fån Essie håller riktigt bra faktiskt. Personligen så föredrar jag Essie framför O.P.I 🙂

    Har bara ett från Essie så kan inte riktigt uttala mig om det, däremot har jag några stycken från O.P.I som håller bra allihop (det som håller längst är det jag skrev om däruppe), förutom ett glittrigt som flagnar efter en halv dag i princip så det är nog lite varierande kvalitet..:) Har du någon speciell färg från Essie som du rekommenderar?

    Också hästtjej där det enda som funkar är Essie. Har ett ljusrosa, ett orangerött och ett topcoat från dem. Sitter länge med tanke på mitt handhavande, haha.

  http://skvallerforum.se/category/isabelle/page/3/

  Kmr ni ihåg Flash izzaaaa sindy å steffan

  Mitt tips på nagellack som håller i två veckor.
  Isadora gellack. Tre lager nagellack och ett lager topcoat gel.
  Nu måste jag snart ta bort alltihop, då nageln vuxit så mycket att det blivit en stor glipa längst ner vid nagelbanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.