Put your kicks up!

Margaux: marg

Maggis har introducerat ett nytt transportsätt för mig – sparkcykeln.
Jag har ju bara sett min bonussons sparkis som är för barn men hennes ser ju ut som ett faktiskt fordon.

Jag håller på att krevera varje dag på bussen när vi nu kan bli ståendes i en halvtimme för att komma från Fotografiska in till Slussenterminalen och jag har funderat på att ställa en cykel i Henriksdahl och trampa sista biten till jobbet men här öppnar ju oanade möjligheter upp sig.

Vad kan det tar att kicka en sparkis från Gustavsberg till Hornstull?
Och borde man inte ha hjälm?

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Elcykel är det bästa!

  Alltså blir matt i huvudet av alla hennes stavfel, grammatikfel och konstanta särskrivningar…

  Jag pluggar på Linköpings universitet och håller till på universitetssjukhuset. Där är det inte en helt ovanlig syn att både läkare i full mundering och professorer i kavaj kommer förbi-swishandes på en såndär. En ganska rolig syn, men de sparar nog mycket tid jämfört med oss gångare 🙂

   I överlag så använder man sparkcyklar inom akuten,intensiven, operation med flera.
   Både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och övrig personal.

    Haha ja, jag använder alltid ”min” sparkcykel! ?

  Eh ja man borde ha hjälm och typ hockey utrustning på sig!!!! Dem där är livsfarliga! ! Jag ramlade med en sån och bröt benet på två ställen så jag hamnade i rullstol i över 1 månad + 1 månad med kryckor! Akta dig säger jag bara !! ??

  Jag var på kurs i Nancy i Frankrike i sommar och där såg man jättemånga på sparkcykel. Ser ju rätt kul ut 🙂

  Klart du måste ha hjälm, det är ju lika självklart som att man har det på vanlig cykel ?

  Min sparkcykel är lite som hennes fast med typ barncykeldäck jätteskönt då man får ta den på tunnelbanan även i rusningstid och man tar sig fram snabbt från tuben till jobbet ☺

  När jag backpackade genom Europa(ja, jag tänker bara på storyn i vänner?) så såg man många på sparkcyklar, särskilt i storstäderna. Män i kostym var de som såg mest roligast, troligtvis för det såg så otippat ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.