Finns inget äkta i det..

GabJoss:

josskoll

Gaby Joe fortsätter sitt eviga tjatande och bönande efter fler följare på Instagram och anledningen till att jag stör mig på det är inte för att sociala medier är hennes jobb utan för att det är så sjuk o-genuint det hon håller på med.
Hon har byggt sin blogg på att allting ska vara så förbannat helylle, magiskt, gulligt och puttinuttigt och att hennes blogg är så äkta och genuin men det här hon håller på med nu på Instagram är inget av det eftersom jag VET att hon kontaktat i princip alla stora konton med fråga om de ska byta följare med varandra.
De som nappat är de som hon så vaaaaaarmt rekommenderar sina följare att följa.
Genuint hade varit att rekommendera konton utan någon baktanke och utan att det kontot som av en händelse rekommenderar henne tillbaka.

För då handlar det bara om att hon vill ha så mycket följare som möjligt och skulle rekommendera vilket konto som helst som är villig att rekommendera henne tillbaka.

Därför stör det mig.
Säg som det är istället. Var ärlig.
Att du skiter i vem som egentligen har den andra kontot så länge de är beredda att hoppa på ditt desperata rekommendationståg.

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ellinors beskrivning stämmer ju inte in på en fläck heller, vilket rimmar bra med din rubrik. Finns få personer som är lika ointresserad av- och otrevlig mot sina följare som Gabjos? Blockerar more or less allt och alla som inte håller med hennes dumheter, eller ger fjäskig kommentar.

    Därefter Svensk mästare i mytomani. Eller försöker åtminstone slå något sorts rekord.

    Ellinor, är det från Top Model några år tillbaka? Hennes ansikte ser lite bekant ut.

      Yes, det stämmer! 🙂

    Kan det vara så att GabbyJossy har läst och gjort sin egna tokiga… jag menar magiska tolkning av Underbara Claras Instagramskola? Om inte så borde hon läsa den tycker jag, för den är vettig och bra.

    http://blogg.amelia.se/underbaraclara/2016/01/08/instagramskolan-hur-du-far-fler-foljare-pa-instagram/

    Och på punkten om att kommentera mycket på andras Instagram så vill jag höja mitt varnande finger och säga att dessa kommentarer bör vara relevanta och innehålla men än en hjärtögd emoji eller ett ”Fiiint!!”

    Gabriella är ju inte genuin nånstans. Undrar om hon kommer att förstå vad hon sysslar med när hon blir äldre och förhoppningsvis klokare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.