Flattered för barn.

Blondinbella:

bella

Bella släpper nyheten att hennes Flattered innesko kommer börjas sälja för barn och hon skriver att de är perfekta för exempelvis förskolan. 
Förlåt men när jag gick på ”lekis” som det hette då så plockade mamma alltid fram alla mina ”slit och släng-kläder” eftersom jag var något v en ligist och skulle klättra i träd, hoppa i vattenpölar och sladda runt på en och annan trehjuling men noll tanke på säkerhet eller omsorg – varken om mig själv eller det jag hade på mig.
Samma sak när vi lekte inne – ett par slitna sockiplast på fötterna för att inte dratta ner för trappan när man kom förbirasslandes i nån lek med de andra barnen.
Hade min mamma köpt ett par svindyra inneskor med ”luder i” som min syrra kallade luddet för så hade jag antingen skitit i att ha dem på mig eftersom greppet verkar aningens klent för vilda lekar eller ramlat ner för den där trappan.
Och jag kan ju inte vara det enda barn i historien som ett par svindyra inneskor skulle vara totalt bortkastat på, eller hur?

Ni med barn – skulle ni köpa ett par snordyra inneskor till era barn?
Eller är de kanske motsatsen till mini-CamCam?
Barn som leker stillsamma lekar med mycket eftertanke och mindfullness?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du kanske ska höra av dig till binero hotel eller vem det nu är som du betalar fakturan till. För jag var tvungen att rensa cookies + historik på safari för att ens komma in på din blogg. Tänkte att det är säkert många fler som inte kommer in på din blogg!

      Redan gjort.. Att datorn minns sidan som ”nere” är ingenting de kan göra något åt men vi håller på att pilla med flytten till ng.se så problemet kommer försvinna ändå.. men tack
      för input och feedback!

    De var ju väldigt söta i alla fall 🙂 mer än 299 spänn skulle jag dock inte köpa dem för till en unge

    Haha, kolla DennisM blogg på UI. Vem tror att han frivilligt slutade blogga eller helt enkelt blev utslängd av UI? Inte ens två dygn har gått sedan hans deadline och hela bloggen är borta, nada, inte ens en hänvisning. Bara en död länk. Och mellan att han skrev att han skulle sluta och 30/8 så skrev han bara ett inlägg, om det där telefoneventet han var på vilket var kontrakterat så han var tvungen att göra det.

    Jag är mest frågande inför att Isabella ”smyger in” reklamen för Flattered i ett vanligt blogginlägg.
    Jag skrev en kommentar till inlägget att det hade varit bättre att lägga reklamen separat i ett inlägg och reklamidentifiera detta. Naturligtvis kom inte den kommentaren med i Blondinbellas blogg och någon ändring av inlägget blev det inte heller.
    Varför ska Isabella hela tiden konstra och vägra att anpassa sig till vad Reklamombudsmannen sagt om reklam för ”egna märken”?

      Själv är man numera svartlistad hos BB, när jag frågade varför LCC skulle fungera utomlands när det är tänkt för skandinavisk hy. Eller hennes påstående om att apotek utomlands håller lägre kvalitet än svenska.

      Hade gärna velat kommentera att hur kan hon på söndag stolt säga jag klarade av att vara med mina barn i helgen och sedan på torsdag konstatera att hon inte fått någon återhämtning pga barnen. Enligt henne själv arbetar hennes hjärna för mycket!

        Ja, Blondinbellas blogg är vårt svar på yttrandefriheten i Nordkorea.:(

        Jag är också svartlistad:-) Vilken rensning det är på gång alltså.

        Vad! Me too! Många som hon spärrat då. Rädd för att bli ifrågasatt…

    Dom är supersöta, men kanske inte för lek… Min dotter ska klättra springa och härja hela tiden så känns inte sä optimala.. Då skulle det vara till en finklänning typ, så dom får inte vara direkt dyra…

    Det tänkte jag också på (dvs : att det blir svårare att leka för barnet i dem skorna).

    Men tänkte också på att det är stereotypiskt flickskor, ska tjejerna ha på sig dem medan pojkarna kan ha sockiplast-strumpor (och därmed har möjligheten att leka vilt)? Känns lite orättvist :p

      Men håll käften o lägg ner det där jävla snacket nån gån för i helvete

        Hmm felskrivet? Jag har högst kommenterat 2 gånger (inkl den kommentaren du svarade på).
        Dessutom så attackerade jag ingen,utan gav bara min ärliga åsikt/fundering. Såååå du behöver inte vara så otrevlig o.o

      Finns väl inget som säger att en pojke kan ha de där skorna om han så vill? Stereotypen ligger inte i skon utan i synsättet…

        ett ord föll bort: *inte*

        Hmm vet inte om jag förstod din kommentar… men svarar så gott jag kan.

        Jag menade absolut inte att inte en pojke också kan ha skorna. Med ”stereotypiskt” menade jag också synsättet. Att i och med att samhället tyvärr ser ballerina skor som ”tjejskor” så kommer det troligtvis vara främst flickor som kommer få dem. (Säkert några pojkar också,men FRÄMST flickor). Min kommentar syftade till just det orättvisa att främst flickor kommer få dem och därmed kommer främst dem ha svårt att leka vilt :p

        Synsätt och stereotyp är samma sak.

      Flickor, och pojkar för den delen, i dagis- och lågstadieålder ”ska” väl inget mer än klä sig så som mamma och pappa förordar och godkänner. Är mamma och pappa av åsikten att inneskor med halkig sula passar TOPPENbra på rastlösa, busiga flickfötter, ja, då har väl flickebarnen inte mycket till val annat än att snällt sitta där och pyssla och glo. Men det är inte samhällets fel att mamma och pappa är dumma i huvudet, man kan faktiskt tänka själv också.

      ja asså, dom gör ju inte herrskor…

    De kommer bli en flopp. Passar enbart till högtider och de är väl anpassade för att vara inomhusskor? Ser ingen anledning att köpa såna för ett bröllop tex och bara använda dom inomhus. Då köper man hellre vanliga snarlika utomhus ballerinas för 150:-. Hennes kommer garanterat kosta 1k + för BB är greedy, och vem betalar det för ett par opraktiska inomhus finskor för barn som behöver en ny storlek varje år?

      Samma gäng som köper snordyra märkeskläder till sina kids.

    Fast jag tycker många föräldrar köper ganska dyra kläder till sina barn (och blir förtvivlade om det kommer typ färg på dem). Så jag tror säkert att de kommer att sälja bra!

      Du har helt rätt men just med skor brukar dom ändå va lite mer inriktade på funktion än med resten av kläderna. Vinterkläder bortsett frånbskorna brukar vara det största problemet förutom dom galningarna som köper uggs.

    Oh heeeeell no. Min unge behandlar sina kläder som om det vore en never ending reklamfilm från Blåkläder.

      Haha, störtbra kommentar!

    Skulle ALDRIG köpa dessa…

    Om jag inte vore en fattiglapp och inte hade söner med svettiga fötter i storlek 44 så skulle jag definitivt köpa ett par barn-Flattered. De är jättesöta ju!

    Hade de varit ergonomiska så skulle jag ge det en tanke. Men såsom de är uppbyggda idag (med en superplatt sula) finns det ingen chans att jag köper dem.

    Något måste de kanske hitta på för att få fart på lönsamheten i företaget. Frågan är om många nya modeller är rätt väg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.