15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Vilka delar kan utvecklas”?
    Det kan det knappast råda något tvekan kring?
    Citat från ”Ogifta par”:
    Lena Endre:
    -Hur fan vill du att jag ska vara då?
    Peter Dalle :
    –Vad sägs om kåt, glad och tacksam?

      Som den perfekta kvinnofällan… Huga.

    Haha, en gång förklarade jag argt för en av mina katter att hon var respektlös! ??

    Årets skämt att hon jobbar 365 dagar om året haha

      Vad menar du?

    På tal om Blondinbella… Någon som har sett nya top modell Sverige som ser en otrolig likhet mellan henne och svenska tjejen Lovisa?? Både utseendet och sättet hon pratar får mig att tänka på Blondinbella hela tiden haha

      Skulle precis skriva en kommentar om just henne. 🙂
      Den där tjejen har ju kopierat Blondinbella rakt av.

      Haha var det första jag tänkte på när jag kollade på top model! Verkligen superlika, till och med rösterna.

      Omg jag tänkte på samma sak!!!

    Wow, är förvånad över att det inlägget inte innehöll reklam för LCC, flattered eller adlinks till tant saker. Seriöst, hon klämmer inte reklam i princip varenda inlägg! Hennes blogg blir bara tråkigare och tråkigare och ingenting känns genuint längre utan allt skrivs bara för att sälja hennes egna överprisade varor.

    Hahah bellaaa <3

    Vem ställer en sån fråga på riktigt? Inte en tjej med självkänsla i behåll eller i ett jämlikt sunt förhållande iallafall.

      Eller så är det en person som är arbetsskadad i sitt talspråk och även vill få ut det bästa av sitt förhållande som säger så.

      Eller en person som är manipulerande och vill bli omtyckt att alla.

      Visst, formuleringen låter som en rekryterare men tanken I SIG, det att vilja vara den bästa partner man kan vara för sin partner, är väl för fan vad alla sunda förhållanden handlar om, eller? I et förhållande är man två, och TILLSAMMANS ska man möta allt vad livet kan tänkas kasta på en. Då är det väl en mer än sund inställning att vilja göra gott för sig själv OCH sin partner, inte bara för sig själv.
      Att vara uppoffrande och osjälvisk är knappast ett tecken på dålig självkänsla, utan snarare ett tecken på den totala tillit och förtröstan som man BÖR känna i varje sunt förhållande. Där ska man inte längre BEHÖVA vara självständig och ”fri”, vilket i nyliberalismens tidevarv innebär fri från ansvar och således fri från allt som betyder något (för ja, familj, kärlek, trohet och förtroende avkräver ansvar, annars kan de inte existera). Man behöver inte längre – för man är två, som blivit ett, och det är den vetskapen – att någon har din rygg liksom du har deras – som bygger sunda förhållanden och sunda individer.
      Men dränk din sorg i vin och katter du. För det är ju så jävla mycket viktigare att vara an independet woman än att vara älskad, och älska tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.