Sneaky, sneaky..

Blondinbella:

bella

Bella har skapat ett sånt där – ni vet – mysigt höstkollage och som AV EN HÄNDELSE så återfinner vi både hennes innesko OCH skönhetsprodukter där i. Inte alls ett medvetet val utan det var liksom det som behövdes för att mysighetsfaktorn skulle slå i taket.
Jag vet att ni är lika överraskade som jag över detta…

Men.. Hon lämnar adlinks till alla varor utom sina egna. Är detta för att slippa reklammärka inlägget? Nej, det ska hon ju så klart göra ändå så vaffo gör hon på dette viset? (Läs med rumpnisseröst)

Vad är Bellas strategi? För den kvinnan gör sällan något utan en strategi.

 

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Strategin verkar gå ut på att hela tiden testa gränserna för hur mycket av LCC och Flattered hon kan smyga in i bloggen utan att Reklamombudsmannen påpekar att detta får man inte göra.
    Smygreklam är Isabellas kännetecken och hon verkar hela tiden vilja markera att hon inte tycker att hon ska behöva reklamidentifiera blogginlägg med LCC och Flattered för de är bara inslag i ”berättelsen om hennes vardag”. Suck.

      Ja hon lyckas verkligen smyga in sina märken överallt 🙂 som häromdagen när hon stod vid datorn hemma på sitt kontor stod ju parfymen precis bredvid datorn :p

    Hon har ju sagt att hon betalar för sina egna produkter för att ”stödja” kedjorna som säljer hennes produkter.
    Eller, jag är för naiv för denna affärsvärld, alltid tror det bästa hehe…

    Jag tycker det är så kul att hon lyckats med så mycket i så ung ålder, dock så tråkigt att hon fått en lögnarestämpel… Usch vad jag ogillar människor som ljuger

    jag tror att hon tror att hon slipper reklammärka inlägget om hon gör så där. hon verkar vara dåligt utbildad på den saken!

      Tror faktiskt inte hon tror någonting. Hon är mycket väl medveten om vad hon gör. Reklamombudsmannen kan fälla henne ja, men det ses ändå bara som ett vägledande beslut så anmäl på ni. Ev att hon kommer ändra strategi framöver men hon är givetvis insatt i precis vad hon håller på med.

    Tja min kommentar hos henne att det är produktplacering publicerades inte så…..

      Så klart… Hon tillåter ju inga ifråhasättare längre.

    Det är bara att anmäla till Konsumentverket. Helt anonymt.

    När jag ska in på din webbadress kommer jag bara till Binero. Har varit så ett par dagar, trodde du blivit nedstängd tills jag kunde gå in via fb. Fixaaaa plsss. Klarar mig inte utan sarkasm såhär länge *kastar mig fram och bak och åt sidan av abstinens*

      Du måste tömma din cashe!

        Gjorde! Allt är funk! Woohoo

    Haha! Och lite diskret placerade så där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.