9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Undrar om det är du som ”härmar” svenska bloggare bloggen eller om det är hon som ”härmar” dig? xD Tycker att ni skriver om samma saker, i princip samtidigt nu på sistone.

   Ge dig på en gissning? ? Jag skriver mina inlägg på morgonen oftast och tidsinställer dem. Hennes blogg har ingen sådan funktion men många som skickar in tips skickar nog till oss båda..

  Usch vad vidrigt. Kröp omkring skalbaggar i müslin en gång (nyköpt paket) och kan seriöst inte äta müsli efter det. Har även haft larver i mjölken flera ggr, köper aldrig mjölk från den producenten igen. 🙁

   I mjölk? ?

  Äsch, det där är ju ingenting! Prova hitta halva larver i din havregrynsgröt klockan lort om morronen, när då nästan ätit upp allt! What to do liksom?! Och ja, det hände flera gånger eftersom att det visade sej att varje gång vi rensat och spritat hela köket köpte vi nya larver i det nya! Det tråkigaste är att dom flyttar in i allt så man får kasta allt!

  usch jag har köpt hennes knäckebröd två gånger, första gången smakade det så mycket mögel om det så det inte gick att äta. skrev till dem och fick svar typ en månad senare att det skulle vara åtgärdad så beställde en gång till (dumt nog) och det smakade exakt likadant. rätt ner i papperskorgen

  Som konsument ska man inte få svaret att krypen kom från ens eget skafferi. Nä fy vilken behandling. Hade inte tänkt köpa detta innan och verkligen inte nu. Känns som en sån där ”supergröt” som finns på marknaden med innehåll 90% havregryn. Man betalar alltså för havregryn (och lite annat nyttigt) ? . Eller om jag ska fortsätta? Det finns ett proteinpulver som marknadsförs som ”extra fibrer” lr liknande där man har spätt ut det med havregryn! Oooh nu dog jag lite?! Bästa affärsidén, sälja havregryn för 200 spänn kilot!
  Tycker vi konsumenter ska sätta ned foten. Ledsen för rörig kommentar.

  Vi hade otur och fick hem mjölbaggar en gång. Sånt är livet och det sprids som fan. Fick kasta allt i hela skafferiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.