Åh nej så pinsamt..

Petra Tungården:

tunis
Faksimil Petras blogg

Jag undrar om Tunis var tvungen att skriva det här inlägget trots att tjejen vars lägenhet hon inredde sålde alla prylarna på Facebook innan målarfärgen ens hunnit torkat?
Att Tunis vet detta VET nämligen jag eftersom jag blev blockad från hennes Instagram efter jag ställt frågan hur hon ställde sig till denna snabba försäljning.

Avtal är avtal men det måste kännas för jäkligt att behöva lägga upp detta nu – så långt efter när så många vet att den här Sonja var allt annat än nöjd. 

tunis2
Från det HÄR inlägget.

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har inget med inlägget att göra men blir galen på att inte kunna läsa din blogg via bloglovin’

    När man klickar på inlägget via bloglovin’ så får man fram din startsida bara.

    PLZ fixa detta så är du magisk <3

      Jag försökte både igår och idag men Bloglovin vill inte hitta den nya adressen än utan vill koppla Clara Henrys blogg till mitt konto..

        För mig funkar det idag, funkade dock inte igår. Läser via bloglovins app på iPhone 🙂

    Hua va pinsamt hela den historien är 30′ för att inreda en studentlägenhet och hon lägger halva priset på soffa som är grön…..

    Nog för att maj och juni är de allra fattigaste studentmånaderna, men det vet man ju i förväg så att man kan håva in pengar på annat sätt än att sälja av nya gåvor på det sättet som hon gjorde. Kunde hon inte åtminstone tagit egna bilder… och kanske sålt på en sida där man inte behöver visa bild + namn? Nåja…

      Fast alltså tunis skulle inreda en stundlägenhet och ge tips, och köper prydnadskuddar för över 2000 kr.. Det är lite konstigare enligt mig

        Studentlägenhet*

        Petra hade en budget att gå efter och det följde hon, spelar väl ingen roll hur pengarna disponerades? Visst skulle inte en student köpa prydnadskuddar för 2000 kronor men det var ju inte riktigt poängen i det här fallet heller, utan att inreda för sammanlagt 30 000 kronor och göra detta tillsammans med Sonja. Uppenbarligen är Sonja inte nöjd och det är ju pinsammare än priset på kuddarna enligt mig.

    Tycker faktiskt det är lite mycket neg mot den här Tunis på bloggen. Tycker ändå hon hade lyckats bra och sen att hon som fick det omgjort har sålt det vidare betyder ju inget mer än att det kanske inte var hennes smak – eller att hon ville tjäna en liten peng. Nej, någon måtta på negativitet tycker jag ändå det kan få finnas.

      Hur menar du att hon har lyckats bra?? Kunden var ju uppenbarligen inte speciellt nöjd. Det jag kan läsa av det är att Tunis inte kunde lyssna på vad det var som kunden ville ha, eller att de helt enkelt verkligen missförstod varandra…

      Men vadå någon måtta? Om det är något som bör tas upp i en blogg om bloggar så är det väl den här roliga historien?

      Ännu roligare är ju att hon nyligen tipsade om budgetsaker för en studentlägenhet?? Hur kan hon inte ha snappat upp vad budget och/eller student innebär liksom…

      ÄNNU ROLIGARE är att läsa inlägget om jobbet innan stylingen

      ”Budgeten är på 30 000. Så det gäller att tänka smart om jag ska ha råd att fixa ALLT.”

      http://petra.metromode.se/2016/03/08/vinnaren-av-icas-makeover-tavling/

      Hon tänkte smart genom att:
      Soffa 15,000.00 kr
      Fyra kuddar 2075 kr
      Skrivbord 1600 kr
      Överkast ~ 600 kr

      http://petra.metromode.se/2016/09/06/fore-och-efter-vardagsrum/

      ”Eftersom 30 000 inte räcker så långt så fick jag göra om befintliga möbler till nya.”

      Herregud kvinnan måste stoppas!!!

    Om jag hade varit Sonja tror jag att jag hade gjort samma sak. Jag hade nog varit så besviken på att först få min lägenhet inredd av en stylist och sen inse att människan tyckte det var rimligt att lägga nästan halva budgeten på en soffa. Jag tyckte det mer var ett smart drag av Sonja att sälja sakerna och kanske skaffa nya till ett lite mer överkomligt pris och resten av pengarna kan hon ju spara. Sen kanske det också skickade en signal till Tungården att det inte blev helt lyckat.

    Om jag var tjejen hade jag nog blivit mest besviken av att Petra slängde ut en skön divansoffa och ersatte med en pytteliten soffa som ser ut att höra hemma på ett ålderdomshem ? Skulle inte klara mig utan min divandel i soffan ❤️

      Haha ja, första soffan ser ju sjukt softare ut även om den är ”överdimensionerad” för rummet.

    Amenwhatdahell. Det var väl inte studentens egna pengar eller? Isf kan jag fatta om hon blev besviken, annars har hon ju bara fått en dyrare soffa och lite dyra kuddar. Inget att lipa över direkt. Tror mest hon ville tjäna dig en hacka.

    Jag fick verkligen plocka fram TVÅ skämskuddar då jag såg att hon drog upp den där historian igen trots all kritik och det att allt såldes när det var klart… Och att det var typ 2v sen Petra gjorde – ÅTERIGEN – ett kritiserat repotage i metro om hur man inreder en studentlgh med typ en sten för 600 spänn. Ingen verklighetsförankring what so ever. Som någon också kommenterade undrar jag HUR bra hennes matte är då renoveringen utan tvekan måste ha stigit över 30′ med målarfärg, målare (!!!!!???) och allt dyrt krimskrams

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.