It’s like one mind..

uk2
KLICKA HÄR!

Kissie:

carpediem

Förlåt jag ska inte sitta och dissa saker hit och dit, men kan vi ta en sekund och diskutera folk som har texter på väggar? Skulle jag dejta någon och se en ”cape diem” på väggen eller en stor text där det stod ”LOVE” över sängen hade jag vänt på klacken och promenerat ut igen haha. Jag tål inte dessa väggtexter, det är så himla tacky! Samma sak gäller folk som har skålar där det står popcorn, godis, kök osv på. Så är det så att dusom läser det har det på din vägg, bli inte irriterad utan gå och ta bort texten nu. Måla över, gör vad som helst. Täck över skiten! Ni kommer tacka mig senare. //Kissie

Jag har äntligen hittat en person som hatar väggord lika mycket som jag gör.
Herregud, jag får verkligen KLÅDA av det!

Ett av mina första inlägg om GabJossan handlade just om hennes Instagramfeed som innehöll följande fyra saker:
1. Tuttar
2. Tropisk frukt
3. Glittriga naglar
4. Väggord.

Från bloggen:
Hon varvar nämligen sina tutt och tropikbilder med bilder på små hundar, glittriga naglar, väggordoch fruktansvärt uppstolpade och obekväma kyssbilder som hon förmodligen tvingat sin teen-husband att ställa upp på… och så kommer det fler väggord…glittriga naglar….små hundar…och så ännu fler väggord.
Är det någon som vet om denna flicka är ett konstprojekt?

josskoll-1024x1024

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men har det inte varit ovanligt mycket om g joss på sistone?! :p haha så himla kul är hon väl inte…

    Håller med om väggorden men ingen använder väl ens det längre? Det var ju trendigt för måånga år sen. Tycker för övrigt kissies tavlor med ”Prada Marfa” (som Dessie också har) och andra text-tavlor där det står typ champagne, Love eller yolo är lika hemska!

      Jo, det här ska komma upp senare i helgen.. saaarry!

        ??

    Varför kommer detta inlägg överst nu? Det är väl inte nytt?

      Om du läser CamCams svar ovan så verkar det som att inlägget var publicerat tidigare av misstag, det skulle publicerats idag.

    Har inte hennes bror ’carpe diem’ tatuerat på bröstet?

      Alltså ???

      Jo, men som hon säger i kommentarerna sitter den ju inte direkt på henne.

    Jag har också problem med väggord. Det är väl fint med snirkliga bokstäver och sådant men det som står är så… ja… ”Home”, jo jag ser att det här inte är garaget. Det är inte som att det står ”socker” på en sockerburk och ”salt” på en annan.

      Hemmahos mig är det lätt att få skadedjur så jag har köpt plåtburkar som sluter tätt till mjöl socker havregryn och sånt men det är ett jävla helvete att hitta rätt…. så önskar att jag köpt sånna där tönt burkar haha. Får bli att låna en märkmaskin det kan iof kanske vara snyggare än färdigköpta.

    Haha ja, är inte heller ett fan av texter på väggen xD Helt klart bättre med bara en clean vägg

    http://niqab.blogg.se/?tmp=759617

    Alltså, om vidriga väggord är er guilty pleasure… jag ger er: http://www.styleroom.se —> gå in och sök på väggord, och DRUNKNA i tusentals väggords-entusiasters comic sans-bonanza!!
    Syftningsfel, stavfel, versaler och gemener blandade hej vilt, märkliga väggord som ”TOALETTEN” etc etc etc… it’s all there!!

      Haha fasen vad bra! ?

      Tack! 😀 Bra söndagsnöje!

    Haha, jag skulle köpa lägenhet för ett par år sedan, de som hade väggord skulle ha nåt alldeles extra för att jag ens skulle gå på visning. Och -Jo jag vet att de går att ta bort men ger mig fasiken på att känslan av dem finns kvar på nåt sätt

      Så vitt jag vet hängs de upp med tavelkrokar, med andra ord är det lika ”farligt” som tavlor i sådana fall. Men jag håller med om att lägenheter/hus bör vara inredda opersonligt när de ska säljas och visas så att den potentiella kunden har möjlighet att spåna vidare på sin egna inredningssmak och bli köpsugen.

        Om det inte råkar vara sådana man ”klistrar” på tapeten/väggen, men det ska ju inte bli märken om man tar bort dem heller. Låter som att man kan gå miste om bra hus/lägenheter om man går in med samma tänk som du.

      NEEEEEEEJJJJ 🙁

        Haha jo fatta va kul, typ om chefen/kompisen/bekant bjuder hem en på middag och så kollar man upp på hen med partner på ett ängla-moln. ???

      Hahahaha! Bästa! Älskar den serien?

        Jag med!!

    Har svårt att se hur G Joss blogg skulle kunna vara konst. En performance i att ha stora bröst, enformighet och åsikter utan substans? Möjligtvis kan man se en koppling till dåtidens madonna-bilder, men inte ens de var så tacky. (ja, jag är lite sur 😉 )

    Jag stör mig inte på väggord så länge som de inte som har dem säger sig ha dem som sina livsmotton. Typiskt ” Happiness is a way of life” . Folk sätter upp saker på väggarna bara för utfyllnad och om det får dem att trivas så fine, bra för dem.

    Förstår att du gillar Kissie, Camcam. Ni delar ju samma stora intresse att hacka på andra för att ni antagligen är bittra och olyckliga själva… Gör nått vettigare av ditt liv som äldre kvinna (t.ex skaffa en unge), än att sitta på internet och klanka ner på unga snygga tjejer. SKÄMS!!

      Hur sitter hon och klankar ner på unga snygga tjejer? Här gör hon ett enkelt konstaterande av vad som fyller gabjoss blogg. Jag kan fortsätta listan:
      tuttar, tuttar, mer tuttar, super-jason, fruktfat, bovetepannkakor och så lite till tuttar på det så.

      Gå tillbaka till gabbys blogg och sitt och tyck allt är maaaaagiskt istället.

      Skaffa en unge? Eftersom det är svaret på allt? ?????? Så alla ofrivilligt barnlösa människor där ute kommer aldrig göra något vettigt med sina liv enligt dig då? Du verkar inte frisk på riktigt. Att hänvisa till min FRIVILLIGA barnlöshet i ett försök att göra mig ledsen är så jävla patetiskt och respektlöst mot alla som faktiskt VILL ha barn men som inte lyckas.

      Tänk att det faktiskt är så att jag inte vill HA fler ungar? Att det inte är något som intresserar mig. Jag tycker att DU borde göra något vettigt med DITT liv. Typ skaffa dig en lobotomering! Det är nämligen MITT svar på allt. I alla fall när det kommer till människor som du..
      Skaffa dig en unge? Har ditt liv ingen mening om du inte får yngla av dig? Gud så tragiskt! Skaffa dig ett LIV! Och inte en unge. Du verkar inte riktigt lämpad för ändamålet nämligen..

      Synd att man avskaffade begreppet femfemma förresten.. ???

    Jag såg bara Kiss och tänkte att fortsättningen borde vara ”i sängen och ha det bra”, men det stämde tyvärr inte. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.