Märkliga sammanträffanden..

uk2
KLICKA HÄR!

Ni minns det HÄR inlägget där Lady Dahmer hade tjatat sig till ett tredje barn och det blev liv i luckan utav helvete.
Nu ställer någon samma fråga fast omvänt liksom..
Kolla bara..

Det är Katrin Zyto som får frågan.

katrin2

Grattis till graviditeten!
Nu till frågan; ”Vill” du jättegärna ha ett till barn eller skaffar du det mest som en gåva till din kille?

Å jag vill verkligen ha ett barn till! Jag hade påbörjat processen med att frysa ägg innan jag mötte Alex så jag ville hela tiden ha minst ett till barn. Kanske att jag får ett till sen också. Barn är livet!

Brukar ni fertila kvinnor GE bort barn som en kärleksgåva till män? Är inte det som att tjata sig till ett barn fast tyst? Man FÅR sin parter att ge en ett barn genom en tyst protest eller liknande?
”Var så god, älskling. Här får du ett foster i min livmoder som en bevis på min kärlek. Själv hade jag nöjt mig med ett Playstation men sån är jag…”
Och hur hade ni reagerat om Katrin svarat att:

Ja, jag blir endast gravid för att ge min kille en gåva! Själv vill jag absolut inte under några omständigheter ha den där slemmiga ungen som kommer ur mig likt en flumride men han vill ju ha en.
Man får ju ta en för teamet liksom.. så det blir god stämning hemma typ..

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det låter ganska skevt att ”tjata” sig till ett barn. Vari ligger skillnaden mot att typ tjata sig till sex? Den ena vill, den andre inte. Den andre går med på det till slut för husfridens skull…

      Skillnaden är extremt stor mellan att tjata till sig sex och tjatat till sig barn :O
      Sex ja när sexet är klart är det klart, inge mer med det, barn, ja det är ett ansvar för resten av ditt liv, det är ingen som är ”när det är klart är det klart”…

        Proves my point even more: många tycker det är helt förkastligt med tjatsex och det är av ondo, medan tjata sig till ett barn var inte alls en så hemsk grej?

          Tjata till sig ett barn innebär att man kommer överens om att låta ett eventuellt ägg befruktas och fästa i kvinnans livmoder. Det enda som krävs av mannen är ett ”ja” eller ”nej”. Att tjata till sig sex innebär att en person ska göra något fysiskt med sin kropp som personen egentligen inte vill. Hur kan du jämföra dom två sakerna? Att tjata till sig ett barn kan man väl jämföra med att tjata till sig ett husköp.

            Men vänta nu…en graviditet är inget fysiskt? Är en våldtäkt bara vidrig för att det handlar om något fysiskt? Likställer du husköp med att skaffa barn? Vad gör man med barnet när relationen spricker? Barnmäklare?
            Nej, att tjata till sig något som påverkar ens liv är aldrig ok, vad det än handlar om.

            Öh nej det krävs inte bara ett ja eller nej från mannen. Det krävs ett livslångt åtagande och ansvar för en annan individ i 18 år om man inte har ork nog att stå emot/säga nej.

            Men med din logik så krävs det ju bara ett ja eller nej i frågan om tjatsex också? Och sen är det bra så?

            Alltså förlåt men jag kan inte släpp Kesos resonemang här. Varför är utgången i tjat om barn att ”man kommer överens” medan tjat om sex blir något som görs mot ens vilja?

    Off topic: Mogi skriver på sin blogg att hon tidigare hade 500 000 besök på bloggen per månad, nu är det 250 000 – kan detverkligen stämma? Läser så många hennes smörja?! 98% av kommentarerna verkar hon ju skriva själv.

      Inte för att vara den som är den, men innebär inte detta att DU läser hennes smörja?

    Jag tycker barn ska vara en gemensam vilja då det inte går att ångra sig när det är här. Om ens partner inte vill ha barn och man absolut vill då är det bättre att lämna och hitta en partner som vill. Och sen kan man mena olika med ”tjat” vissa tycker dom tjatar efter samma fråga typ 3 gr medan andra tycker att tjata är att fråga 3gr per dag.

    Hannalicius var tydligen ute och festade med Martin garrix igår men har nu raderat filmen

    Annica Englund och hennes kille verkar vara på väg att göra slut. Hon lägger hintar om detta, och svarar på kommentarer på sin blogg att ”de inte vet hur de ska göra än”. Några frågade på IG om de gjort slut, hon svarar ej. Någon annan svarar ”nej, de har inte gjort slut.” Denna kommentar tas bort. Flertal tror att det är en PR-kupp, plus att en photoshoppad bild på Annica och Justin bieber går runt. Hon hängde ju med ”PR-kungen” Dennis här om dagen haha. Hoppas iallafall inte det är det, för då kommer jag sluta läsa hennes blogg. Har dock all förståelse om att hon ej uttalar sig speciellt mycket.

      Marcelo har varit på mitt jobb i Malmö 2 dagar i rad och festat ganska så friskt..

        Marcelo har varit på en grabbhelg och klart dom festar. Har läst om deras resor förut.

      Har kanske fel men min känsla är att det där är ett sätt för att skapa större intresse för mer trafik på A:s blogg. Den har ju dalat kraftigt.
      Får en flashback till ett annat tillfälle då A sjönk på Bp:s lista. Då hette det att hennes mobil blivit kapad och ”nakenbilder” läckt. Tror inte ett skit på det.

    Sen är det skillnad att ”tjata” till sig ett tredje barn med samma partner än att ”tjata” till sig ett med någon man inte har barn med innan. Har man redan barn med partnern innan så är man ju ändå bundna till varandra genom dem el vad man ska säga…

      Nja, tydligen många som resonerar så, men fattar inte riktigt den grejen? Om vi antar att det är ett barn som den ene partnern inte vill ha är det väl lika oavsett. Sen tänker jag, och hoppas, att om den andre partnern ger efter på tjat i frågan så är det väl för att den kommit fram till att den ändå vill göra det av olika anledningar.

    Jag tycker att resonemanget är lite knäppt. Vill man inte att personen man ska ha barn med ska vilja det lika mycket som en själv?

    Lite som om jag vill åka på en resa jorden runt. Att ta med en motvillig, grinig typ som hellre hade stannat i Sverige lär inte bli superkul för någon av oss. Vill personen inte följa med får jag väl åka själv, eller dumpa person ett och hitta ett ressällskap som är mer pepp.

    Hör inte till detta inlägget, men… Känner mig lite irriterad då Josephine Qvist lade upp en tävling på sin instagram, är säker på att det var i början av denna veckan. Priset var ett presentkort på @mshudvard, då J hade varit där många gånger på det senaste (vilket också fanns både bilder och videos av på J’s insta). Tävlingen skulle avslutas igår (lördag) och jag var med och tävlade.

    Gick nyss in och kollade på J’s insta då jag kom på att jag inte sett något om vem som vann. Tror ni bilden med tävlingen finns kvar?….. Nä. Tror ni någon bild från hennes tidigare besök på salongen finns kvar? Nä. Allt är borta av någon anledning…..
    Varför ordna en tävling som man sen tar bort utan ett knyst?!

    Camcam sindy och Micke är ett par igen, kolla deras instagram. Dem har även tagit bort bilder från deras andra ”partners”.

    Vad tycker du om Mogis inlägg om Sociala medie-världen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.