CamCam goes skvallerpress

Blondinbella:

bukis

Bella var inne och handlade på Soft Goat  – ni vet butiken som fullkomligt gödslat med varor till bloggarna den senaste tiden – och i sann anda så tog hon en bild med grundaren, Stephanie Bergström.
Stephanie…. Bergström…
Ringer det nån klocka?

Detta är nämligen samma Stephanie som var bästa kompis med Prinsessan Madeleine och hette Af Klercker då men som sedan blev tillsammans med prinsessans otrogna ex-fästman Jonas Bergström och tog hans namn när de gifte sig.
Det är fan BFFs som heter duga!
De är inte bara bukisar utan BEST Bukisar!

Jag vet att killar har ”bro-code” men vad har tjejer?
”Hoe-code”?
Det passar ju bra i så fall..
Keep your friends close and your Stephanies enemies closer. madd

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ditt sätt att skriva är så klockrent!

    Varje gång jag kommenterar Paulas blogg så tas min kommentar bort!! Och jag skriver aldrig ngt elakt. En gång frågade jag varför hon står skriven hos sin mamma och inte där hon bor och det försvann ju illa kvickt men nu kommenterade jag ennes senaste inlägg där det står i rubriken att hon för 10 år sen var psykiskt sjuk,

    Allt jag förklarade var att ätstörning är något psykiskt men det är inte en psykisk sjukdom på det sättet som när man benämner någon som psykiskt sjuk, som min far, som har borderline och är psykopat. Han ÄR psykiskt sjuk, förklarade bara att det var fel uttryck men kommentaren borta. Hon tar bort alla kommentarer som inte stämmer med hennes uppfattning. Va är det för fel på människan?! Man är väl förfan inte psykiskt sjuk för att man st en ätstörning. Jag syftade mest på att det är ett dumt jävla uttryck eftersom hur många tjejer som helst har en ätstörning, typ vilken tjej har inte haft det och då ska de då tronat de är psykiskt sjuka?!

    Tar åt mig för jag levt med min far och hans psykiska sjukdom hela mitt liv och det är allt annat än dans på rosor, snarare en dans på taggarna och det är så förnedrande att tro att psykisk OHÄLSA är samma som psykiskt sjuk!! Prova leva med en psykiskt sjuk människa så får man uppleva många hemska situationer. Och de som lever/levt med en psykiskt sjuk människa vet hur det är!!!

    Fy vad jag avskyr Paula, sån falsk fasad, kan inte ta varken kritik och inte ens kritik, bara en hint om att kanske inte kalla alla med ätstörning för psykiskt sjuka!!

      ”Man är väl förfan inte psykiskt sjuk för att man st en ätstörning”

      Det är man faktiskt. En psykisk sjukdom utesluter inte en annan, dvs. t ex borderline och anorexia är båda psykiska sjukdomar. Och människor som lider av dessa, är båda psykiskt sjuka.

        Anorexia är ingen sjukdom.. Det är i grund och botten ångest… Inte en jävla sjukdom snälla läs på lite jag har läst psykologi och levt med en psykiskt sjuk jag vet vad jag pratar om. Psykisk ohälsa JA men det är ingen sjukdom. Cancer är en sjukdom. Borderline är en sjukdom. Anorexia/bulimi eller andra ätstörningar är inte en sjukdom, det är ångest.

          googla! hitta lite information!! herregud. det är en sjukdom.

          Ska man vara petig så diskuteras det fortfarande om borderline är en diagnos, sjukdom eller en fas i livet haha 😀

          Att påstå att nästan varenda tonårstjej idag lider av en ätstörning visar bara din okunnighet inom ämnet. Ja visst lider många tonårstjejer av ångest över sina kroppar under vissa perioder med det är definitivt inte att jämföra med någon som lider av den psykiska sjukdomen ätstörning. (VET att benämningen inte är ätstörning men visste inte hur jag skulle formulera mig).
          Hade en vän som led av anorexia, bulimi och depression. Hon var inlagd på sjukhus då hennes vilopuls låg på 33, hennes hjärta orkade inte mer. Hon kunde falla ihop vilken sekund som helst. De TVINGADE i henne en fjärdedels macka 3 gånger om dagen och fick spänna fast henne i sängen efteråt för annars stack hon fingrarna i halsen. Hon SÅG syner på hur den här mackan fick hennes mage att växa och sätta sig på låren. Min älskade vän förändrades av den här sjukdomen, kommer aldrig bli densamma.
          Påstå FAN I MIG ALDRIG att det är ”vanlig ångest” för det är så jävla nedvärderande.

      Fast ätstörningar är en både kroppslig och psykisk sjukdom. Tänk efter innan du ska bli så arg i onödan, inte bra för hjärtat. 🙂 Du verkar ju inte ens ha en endaste aning om vad en ätstörning egentligen är.. ”Varenda tjej har ju typ haft det”… Usch för dig.

        Men fattar ni ingenting eller är jag dålig på att förklara? Kan vara en blandning av både och. JA det är ett psykiskt problem, det kommer ifrån ångest som är psykiskt, jag vet då jag haft en ätstörning, anorexia, men då är min fråga, kallar ni de tjejer eller ja självklart killar också för psykiskt sjuka för att de har en ätstörning? En psykisk sjukdom tar man sig inte ifrån, man medicinerar ja, men du har fortfarande en grundläggande psykisk sjukdom. SJUKDOM!!! Ätstörning är inte en SJUKdom det är en psykisk åkomma, du har inte en sjukdom för att du har ätstörning, du har en diagnos men inte en sjukdom?! Så på riktigt så är alla som har en ätstörning psykiskt sjuka??!! Alltså sjuka i huvudet???! Gud alltså

        Jag lider av grov ångest, social fobi, emetefobi, panikångest osv men inte fan är jag psykiskt sjuk? Psykiskt rubbad kanske men inte psykiskt sjuk. Psykiskt sjuk är min farsta som har borderline och är psykopat. Jag menar bara att benämningen är fel, inte att det inte är psykisk ohälsa…….

          Joo Ida. Du är psykiskt sjuk. Ingen orkar ens diskutera med dig flr att du har så grymt jävla fel. Läs på istället för att rage:a i onödan.

            Jag kan visa dig vad psykiskt sjuk är ifall du vill uppleva hur det är 🙂

            Och vem är du som diagnostiserar mig? Jag är inte psykiskt sjuk. Min far är. Va rädd för vad du säger. Vågar inte ens gå ut med ditt namn. Hobbydoktorn!

      Jo, ätstörningar är psykiska sjukdomar. Vad tror du att de är…? Tror du en psykiskt frisk människa vill svälta ihjäl sig eller ligga med huvudet i toaletten? Man mår psykiskt dåligt för att skälvskada på det viset. Och inte ”dåligt” på ett ”jag känner mig nere”-vis.

        Så du skulle säga till en människa med ätstörning att denna är psykiskt sjuk?

        Ätstörning kommer ifrån ångest, vilken ångest som helst, från prestationsångest till utseendefixering det är en typ av ångest och ångest är inte en psykiskt sjukdom, ångest är inte en sjukdom även om det är psykiskt, man är inte sjuk för att man har ångest? Herregud

          Vet du Ida, all ätstörningsproblematik kommer inte från ångest. En störd självuppfattning eller en dålig självbild behöver inte komma från ångest.
          Jag hade ätstörningsproblematik när jag var tonåring (15 år sen) vilket inte uppstod från ångest. Jag hade en bild av hur jag såg ut och hur jag ville se ut, ingen ångest, utan en fixering.

          Tycker att du förminskar ångest på ditt sätt att skriva. Visst, jag tycker synd om dig som barn som vuxit upp under de omständigheter du beskriver.
          Anorexi och Bulimi är inga ångestsjukdomar. Det är psykiska störningar/sjukdomar.

          Ja, ångest är en sjukdom som diagnosernas och det har med mental hälsa att göra. Jag läser också psykologi (på universitetsnivå) så jo jag vet vad jag pratar om. Osäker på varför du har sånt problem med att det finns så bred definition på mentala sjukdomar men det är helt ditt problem. Tror du panikångest är normalt tex? Tror typ inte 2 sek på att du läst psykologi med tanke på hur lite förståelse du har för andra människors psykiska välmående.

      Om du vill att andra ska ta vad du skriver på allvar bör du nog se över vilken ton och vilka uttryck du använder.

      Hur du förminskar ätstörningar berör mig riktigt illa och visar bara på hur lite du vet om dem.

    Dessutom kan tilläggas att Isabellas affärsjurist är Ludvig ”Ludde” Blomqvist på Northlaw.
    Ludvig Blomqvist var tidigare sambo med Louise ”Lussan” Gottlieb som jämte Stephanie af Klercker var prinsessan Madelaines bästisar.
    Ludvig vare tidigare ihop med Stephanie för att göra det hela lite rörigare.
    Madelaine och Jonas brukade enligt media ha parmiddagar med Stephanie och Ludvig.
    Men det var alltså innan Madelaine fick sin Chris och Ludvig drog vidare till Lussan som han nu separerat från.
    Att Madelaine inte längre gillar Stephanie säger sig självt.
    Isabella var dock inte inblandad annat än på så sätt att hon anlitar Ludvig Blomqvist som jurist.

      Kan inte hålla men alltså gör ont i hjärtat…. Madeleine*

        MEH så gör jag fel 🙁 kan inte hålla MIG men*

          Haha… tack! Ändrat! För mig är hon ju annars Prinsessan Ciggen av Flashback.

        mea culpa, mea maxima culpa.
        Jag brukar inte skriva hennes namn så ofta utan pratar mest med henne i telefon. 🙂

          Vem, Madde? Mm visst 🙂

    ”Hoe code”?

    Orkar inte med den här bloggens pissande på tjejer ärligt talat. Que pasa här idag?

      Förlåt – ska genast sluta rimma.

      Folk som kommentarer med bokstaven Z är av någon anledning väldigt lättkränkta.
      Egentligen är de kanske bara en skvätt inskränkta.
      Men att kalla sig Z är ju också ganska lätt – när de egentligen kanske heter Anette.

      ..och i hemlighet gillar de baguette

      Tänkte precis samma sak.
      Fröken Camilla verkar ha en unken kvinnosyn trots att hon själv är en kvinna.

      Seriöst nu, du klankar ner på Svenska Bloggare för att hon låter rasistiska kommentarer stå kvar när du själv refererar till kvinnor som ”hoes” och drar våldtäktsskämt på bloggen, hyckleri kallas det. Det känns som om den amerikanska kulturen har påverkat dig rejält med tanke på hur du skriver om kvinnor. Skärpning!

    Det står 27.oktober 2012 på tidningarna. Fyra år senare står du och vill uppfostra en vuxen person och tala om för henne hur hon skulle ha valt för att ANDRA skulle ha varit nöjda med HENNES LIV. Det osar värktabletter och 1600-tals häxjakt här.

      Du borde ta lite värktabletter så du blir lugn 😀

        Tack för đitt spydiga råd men jag är fullt kapabel att ta egna beslut. ?

      Tycker du själv att man blir ihop med sin bästis ex? De har tom vart förlovade för s*tans skull!

        De var väl inga satanister heller?! Skämt å sido. Jag tycker ingening eftersom det är deras egna liv de lever. Inte mitt.

          Hehe.. Ne men de behöver inte bete sig som idioter.

          Uppenbarligen tycker du någonting annars hade du inte kommenterat.

    Anorexia/bulimi är I-LANDSPROBLEM.

    Okej! Jag viker mig, på ett villkor. Att kalla alla de som har en typ av ätstörning för psykiskt sjuk! Säg till en människa med ätstörningar att den är psykiskt sjuk, och skriv gärna reaktionen du fick efteråt! 🙂 så alla ni med ätstörningar ni är psykiskt sjuka! Sjuka i huvudet alltså! Enligt vissa 🙂 ha de gött

      För att vara någon som påstår sig läst psykologi (vad det nu betyder, jag läste psykologi 1 och 2 på gymnasiet, har jag också ”läst psykologi” då?) är du (ursäkta ordvalet) otroligt korkad.
      1. Tror du någon med en psykisk sjukdom reagerar på ett positivt sätt när man säger till den ”du är psykiskt sjuk”?
      2. HAHAHAHA psykiskt sjuk = sjuk i huvudet?
      Jag förstår inte ens varför jag försöker, du visar ju bara gång på gång din bristande kunskap.

      Vet inte om du är sjuk i huvudet Ida men du är definitivt dum som en sten. Sen att du beter dig som om det är skamligt att ha psykiska sjukdomar hjälper NOLL. Det heter inte sjuk i huvudet, fattar du ens det? Fattar du hur nedlåtande det låter till alla som lider av psykisk ohälsa? Eller har högstadiepsykologin failat dig helt? Gå och fråga din lärare. Eller gör en googling. Svaret är helt uppenbart för alla. Du är bara envis och ignorant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.