Det där med att göra någon annans konsekvensanalys åt dem..

Kissie:

k1 k2 k3

Någon som kallar sig ”Blää” har lämnat ett kommentar på Kissies blogg där hen delar en del inte så trevliga tankar om Thorsten Flinck och hur han beter sig när han besöker hens arbetsplats.
När denne ”Blää” väl tryckt på publiceringsknappen får hen kalla fötter och ber Kissie ta bort kommentaren, något som Kissie vägrar.

”Blää” är orolig för att bli anmäld för förtal eller liknande med eftersom hen varken skriver sitt eget namn, företagets namn där hen arbetar samt att vi har yttrandefrihet i det här landet så är det verkligen ingenting som hen behöver oroa sig för.

Vad JAG undrar över är varför Kissie så å det bestämdaste vägrar ta bort kommentaren. Hon har ju uppenbarligen sett den och även svarat på kommentarer om den så vad är poängen?
Är hon lite som jag som inte anser det vara mitt jobb att göra andra människors konsekvensanalyser åt dem eller handlar det om att hon tror att kommentaren i sig eller Kissies vägran att ta bort den kan komma att resultera i en debatt (fler klick)?

Jag har tagit bort kommentarer tidigare då någon råkat fylla i sin emailadress i namnfältet eller liknande och de inte vill att den ska stå där men i det här fallet rör det sig verkligen om en helt anonym kommentar som aldrig kommer komma tillbaka och bita skribenten i rumpan så hon kan ju vara helt lugn och den behöver verkligen inte tas bort av den anledningen..

Men vad är Kissie tanke bakom sin totala vägran att ta bort den?
Ska hon lära folk en läxa med att tänka efter innan de klickar iväg någonting? Ett koncept Kissie förmodligen lärt sig den hårda vägen..

Tack för tips, du anonyme bloggläsare..

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eftersom hennes blogg och snustorr (och hon likaså) låter hon den givetvis stå kvar för att få mer klick.

      Är* inte ”och”

    Det kanske inte är samma ”Blää” som skrivit ursprungskommentaren och som sedan ber Alexandra ta bort den? Det var min första tanke.

    Men i så fall hade Alexandra antagligen svarat det istället. Hon kan ju rimligtvis se om det är samma person eller inte.

      Det kanske är Thorsten själv som sitter och lusläser Kissies blogg? =)

        Haha! Den mentala bilden av Thorsten läsandes Kissies…

        Men ja, det är sannolikt Thorsten som är Blää nummer två, den som ber Alexandra ta ner kommentaren.

    Tycker att Kissie kan ta bort eftersom Bläää är så jävla orolig. Tycker även att det är så sjukt gulligt att hen tror att Thorsten Flinck, som sa i Breaking news att han aldrig hört talas om Kissie, skulle läsa hennes blogg och kommentarerna. Och om han mot all världens förmodan skulle göra det, att han då skulle bry sig för en sekund om att någon anonym butiksbiträde (eller vad hen är) tycker att Thorstis är otrevlig. Han har varit död i flera minuter, tror inte Bläää behöver oroa sig för förtal.

    Summa: Kissie har kvar kommentaren för att den är så gullig.

    För lagt kort ligger alltså tänka innan man skriver i allafall lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.