Storm på Youtube..

Tova Helgesson:

Edit: Jockiboi anklagar Raed för PSYKISK misshandel. Inte fysisk. Vill bara klargöra det.

tovahelgesson

Bakgrund:
Tova är en Youtubeprofil som varit tillsammans med en kille som heter Raed Murad som också har ett konto men inte alls med lika många följare som Tova och nu har det tagit slut mellan dem.

Nu publicerar bland annat Jockiboi en massa konversationer på Snapchat – konversationer som Tova och Raed haft med varandra där det flyger anklagelser, hot och andra mindre trevliga saker och det är inte helt lätt att hänga med i svängarna men jag ska göra mitt bästa för att sammanfatta det hela.
Diskussionen går nämligen varm inne på Raeds Facebooksida.

Här är konversationerna Jockiboi la upp på sin Snapchat och som han måste ha fått från Tova.

i

j

 

j2

j3

 

r8

aa

Det här är inlägg som Raed lagt upp på sin Facebook där han bland annat skriver att detta är andra ggr som Tova ljuger om våldtäkt(!).. och en del av svaren som ramlat in.

r2 r4

9r5 r6

7

Ja ni, kära vänner!
Några i feeden har redan poppat popcorn. Det kanske är dags här med?
Det här har fortsättning följer skriver över hela sig..

pop

Tack för tips, L!

 

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså fyyy, den där typen skrämmer mig. Stackars Tova :S

    Haha förlååt, men jag måste bara!
    Jockiboi: ”flickvän, hund och ett par miljoner på banken”.
    Just DET var essentiellt att få med också?

    Och varför blandar sig jockiboi sig in i det här ens?

      Tova och Jocke har gjort samarbeten ihop förut, hon har även åkt till Norrköping för att besöka jocke och jonna. Gissar på att de är vänner 🙂

      Jag tänkte faktiskt detsamma. Även fast än dom (jocke och tova) känner varandra så tycker jag han går över gränsen. Ska inte försvara någon men Jocke lägger till verbal misshandel (att han ska brinna i helvetet och kallar för psykopat utan grunder) så han är inte bättre själv. Säger inte att man inte får vara arg men ärligt så håller jag med om att jocke borde växa upp, kolla sig själv i spegeln och se vad han själv bidrar med. Han av någon ska vara vuxen även om man har add.

      Sen helt random – Det är inte ens hans tjafs? Dom är människor som kan ta hand om det själva.

        MEN ALLTSÅ VA?! Jocke är en av Tovas BÄSTA VÄNNER. DU hade inte blivit arg om din bästa vän blev behandlat av sitt ex som Tova blev? Jag gillar inte Jocke, men jag stödjer honom till 100% i detta.

          Klart man blir arg och vill säga ifrån. Men då beter man sig oxå. Man sänker sig inte till sann barnsliga nivå.

    Den här typen av drama skulle knäcka mig på 10 minuter liksom.

    Nu plingar förövrigt micron och mina popcorn är färdiga! 😀

    Och vart är bevisen om att han misshandlat tova? Hur många gånger har inte min man sagt att han ska straffa mig om jag inte gör som han säger och menat det sexuellt, dvs både jag och han tycker om det. Sluta bete er som om ni föddes igår o inse att det finns tjejer som ljuger för att sätta dit en kille de gjort slut med.

      Så sant, min pojkväns ex är förbannad för att det tog slut och han har mej nu. Det är problem runt henne hela tiden. Sista kom hon frivilligt hem till oss och efter ringde hon polisen och sa att vi ”dragit in henne” i lägenheten.

      Usch, jag spyr på din kommentar. Tova är bara 17 år. Bara 17, och redan för hon lära sig att hon inte tas på allvar. Dessutom så kan man ju med ditt resonemang anse att när Jocke skrev det han skrev tidigare (att vissa tjejer anmäler våldätkt som vänd) så hade han rätt? Hur ska du ha det? Är du på Jockes sida eller mot honom?

        Men väx upp nu. Så det är alltså en person man ska hålla med, inte åsikter? Hitler var en djurvän, så håller du med honom eller är du emot honom hur ska du ha det? Jag skiter blankt i tova och hennes ex, det finns dock INGET som bevisar att han misshandlat henne så detta är grova förtal om det inte stämmer.

          Han skriver dock på instagram PSYKISK misshandel inte fysisk

      Fysisk har vi inte sett bevis på nej men de där medelandena bara skriker psykisk misshandel

      Tycker du borde inse att det är ovanligt med falska anklagelser och det är faktiskt ett faktum: kvinnor som utsätts av våld från en närstående är ETT SKISTORT PROBLEM

        Människor* som utsätts för våld från en närstående. Skulle jag säga. Spelar ingen roll vad man betraktar sig som eller inte. Folk ska inte grupperas in och sen säga att den gruppen har mest problem. Människor överlag borde man inse. Inse att det är ett stort problem för människor som blir utsatta. Förnekar inte att vissa grupper är mer än andra. Men jag förnekar inte heller att andra grupper inte utsätts alls. Min åsikt är MÄNNISKOR.

          Kul för dig! Men nu är det så, olika grupper i samhället utsätts för olika saker och att låtsas som inget gynnar inte nån. Att ersätta kvinnor med *människor*i det jag sa vore dessutom falskt. Det finns stora skillnader i utsatthet, att ignorera det är skitdumt

            Att gruppera är falskt!

    Varför är det jockibois sak att göra det här offentligt?

    Nu vet jag ju inte om Tova gett tillstånd till att sprida detta, men om inte så är det så orättvist att ta någon annans väldigt privata berättelse och skylta med den för hela världen att se.

    För övrigt får jag ont i huvudet av denna Raeds skrivsätt, men så långt som jag kunde förstå så verkar han vara en jävligt obehaglig typ.

      Jag ska lägga till en bild där han skriver att han givetvis har hennes godkännande..

        Jaha okej, tack!

        … men jag kan fortfarande inte förstå varför det är Jockibois uppgift att offentliggöra detta. Vad ska uppnås genom att offentliggöra detta överhuvudtaget liksom? Och varför Jockiboi? Suck.

        Men visst är det allvarliga anklagelser. Det är väl allt man kan säga med säkerhet.

          Därför att det hade spridit sig redan innan Jocke lade sig i…

          Jockiboi och tova är jättebra vänner, thats why

    Varför hittar jag inte hans facebook?! har jag poppat popcorn i onödan?

      Har han stängt ner den tydligen.. Men läs mitt nästa inlägg..kan vara värt popcorn det också..

    Det känns som att Tova hamnar i skymundan här för att folk älskar att hata Jocke (jag är en av dom).
    Om en ung tjej har blivit misshandlad av sin pojkvän är det FAN inte okej nånstans!! Polisanmäl Raed, sitt inte bara och snacka över internet Jocke!

      Får jag fråga vad du får ut av att Hata Jocke?! Är det inte onödigt å tar energi att hata och störa sig så på någon?!

    Våld i nära relationer är INTE bara fysisk utan även psykisk, sexuellt, socialt och materiellt/ekonomisk. Jag har under flera år levt med detta och inte fått någon hjälp av samhället trots polisanmälan.

    Det som är mest skrämmande är att samhället frågar den utsatta ”Varför går du inte?” istället för att fråga utövaren ”Varför slår du?”…

    En enda stor hög med idioter. Orka ens uppmärksamma det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.