Ni är för söta..

yt

Det droppar in mail hela tiden att jag fått nya subscribers på min Youtubekanal – en kanal jag enbart använder mig av för att ladda upp klipp till bloggen.
Ni vet, Anna Book kallar Frans för en falukorv eller Sindy och Kniv-Micke SUUUUPER!?

Skulle ni vilja att jag gjorde fler Youtubeklipp där jag pratar om bloggarna, sociala medier mm eller räcker det gott och väl med ett poddavsnitt då och då?
Jag har aldrig tänkt tanken på att använda min Youtubekanal till mer än en plattform för videos som används i inlägg men jag får lite dåligt samvete om ni subscribar till kanalen och förväntar er stordåd..

Nä, ingen Youtube va?
Jag tror jag hoppar det för tillfället.. Jag förstår inte riktigt syftet för mig..
Podd kan jag spela in pyjamas med håret på ända och jag gillar det.
Jag känner inget behov av att synas då det innebär att jag måste fixa mig innan..
Gud så jobbigt..

Håller ni med mig?

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    jag subscribeade för att lätt hitta mina all time favourites, bla ”anna book kallar frans för en falukorv” haha förväntade mig inga andra inlägg så mig gör du inte besviken 🙂 håller med dig, känns som ett onödigt, räcker med blogg och podd.

    Hihi, reagerade på att du täckt över efternamnen i rubriken, men sen där början på meddelandet står så ser man ändå vad de nya prenumeranterna heter i efternamn 😉

      Faaaaan då!! ??

    Håller ej med, skulle vara roligt att se dig på youtube med 🙂 men har verkligen förståelse för fixa-sig-grejen, även om jag inte tycker du skulle behöva det, you natural beauty! 🙂 Du kan mysvlogga i din vänner-pyjamas hehe! /Hälsningar 30+ kvinna i turkosa onepiece med katt i knät

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.