Fornis vardag är inte min vardag..

Michaela Forni:

forni

Michaela Forni har köpt en ny ”vardagsväska” för den nätta summan av 2 350 Euro (22 757 sek) och jag bara undrar vad som är en ”finväska” om detta symboliserar vardagen?

Jag har länge letat efter en vardagsväska som inte är för stor, de flesta är ju i lite större storlek, men jag bär inte omkring på så mycket saker så det behövs inte. Vill bara få plats med datorn.

Här kommer mina förslag på en ”vardagsväska” om kriterierna är att datorn ska få plats.
Jag presenterar dem i stigande ordning.
forni1 forni2

forni-4

Men jag glömde.. den är ju en investering för framtiden som Hannalicious skulle ha sagt..

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min bil var inte mycket dyrare än hennes vardagsväska.? Tänk så olika det kan vara. 🙂

   Men då är det väl en vardagsbil? 😉 😀

   Min bil var hälften så dyr som hennes vardagsväska. Och det är banne mig en festbil, förstå då hur billig min vardagsbil skulle vara!

  OT men varför är bloggarna på Metromode så kasst utformade att det bara är TRE inlägg för sida? Har det något med klick och pengar att göra?

  OnT så var väskan fin men inte 23000kr-fin. Har en Mulberry jag fick i 26-årspresent för halva den pengen som är tusen gånger finare :)) (gone are the days though när det kändes som en rimlig summa att lägga på en väska. Numera utbytt mot en blöj- och våtservettfylld skötväska) (från Skip Hop, så långt har det inte gått att jag släpar runt en ICA-kasse)

   Annonser räknas i CPM och klick.
   När en blogg har få inlägg så är det ofta för att man vill att läsaren ska klicka sig vidare och då öka sidvisningarna vilket ökar annonsernas CPM.

    Som jag trodde då. Blir orimligt provocerad av det faktat haha. Slutar med metromode-bloggar nu då, då de struntar i upplevelsen för läsaren.

  23 000 kr för en väska kan tyckas mycket för ”vanliga löntagare”.
  Men om man tänker efter så räcker det ju för bloggare att fakturera några sponsrade inlägg så kan de köpa väskan.
  Det är ju faktiskt bara logiskt att talesättet ”lätt fånget, lätt förgånget” verkar tillämpas i sociala medievärlden.

  Haha! Åh du underbara sarkasm 😀 Den mindre modellen av IKEA-påse kan också funka. För den som vill ha en färg som riktigt ’poppar’ 😉 Woop woop, eller nåt…

  Känns ju mer rimligt att betala mycket för något en använder mer eller mindre dagligen. Visst är det ganska mycket pengar men inte helt orimligt. Hade också kunnat köpa en väska för det priset om jag var i hennes situation.

   Ja exakt, och kvalitén på Saint Laurent vs H&M… H&M-väskan kommer gå sönder inom ett år, Saint Laurent kommer du kunna ha i många år om du sköter den bra och dessutom är det ett bra andrahandsvärde. Ingen hade velat köpa en begagnad H&M-väska när någon använt den i några år, men en begagnad Saint Laurent väska är jag säker på att folk hade betalat för.

    Men orka sköta en väska.. Jag köper en väska i skinn av okänt märke och sen får den duga tills den brister. Jag skulle aldrig orka bära runt på 23000 kronors väska dagligen och noja mig för att den ska förstöras eller skadas.

     Alla prioriterar olika och har olika förutsättningar 🙂

      Japp, som min pappa alltid sa det ”smaken är som baken, delad” 🙂

      Visst, men att sköta en väska har ingenting att göra med förutsättningar eller prioriteringar, intresse och hobby snarare.

  Alltså detta med dyra väskor har gått för långt. Undrar om hon köpt den o den var utan märke o kosta 500 jag undrar jag.

  Jag gillar väskor. Vissa från märken som är av det dyrare slaget då jag uppskattar hantverket bakom. För mig är kvalitet, läder, hantverk och en klassisk/tidlös design allra viktigast och de jag fastnar för är inte från h&m, etc. då h&m och co fallerar på läder (de är ofta i plast) och kvalitet. Alla har vi olika intressen och väskor är, hur konstigt det än må låta, ett av mina. Jag gillar att läsa på om hur stygnen sys, hur kvalitetskontrollen på lädret fungerar, hur många timmar varje delprocess tar, hur designen kom till, osv. Jag tycker det är intressant att en Michael Kors Jet set-väska tar 45 minuter och en Hermès Kelly eller Birkin 2-3 dagar att tillverka för att nämna ett exempel. En hästtjej/kille som tävlar skulle knappt blinka innan en sadel köps för samma summa eller det dubbla. Och ridstövlar för 6 000 kr? Inga konstigheter. Och det är helt okej, det är ju hens intresse. Med vardagsväska menar Michaela ju inte vardaglig eller slit och släng utan bara en väska som lädermässigt tål att hänga med henne varje dag och som rymmer jobbdator, etc. Och som någon skrev ovan – det finns ett andrahandsvärde i dyrare väskor av god kvalitet/tåligt läder. Näpp. Jag går helt enkelt inte upp i brygga över bloggares (eller andras) väskköp och förstår inte hang-upen.

  Här har du ngt sjukt att förfasas över istället: Smycken för ditt thigh gap. For realz.
  http://www.tgapj.com/

   Fast om du klickar på about kommer du till http://www.tgapj-story.com/
   Not for realz

   Link Alternatif IBC9 sudah bisa anda temukan, sekarang anda tinggal daftar ibc9 saja dan mulai login ibc9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *