15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker inte det direkt är ”Nordkoreaklimat” bara för att man inte uppskattar ”kritik” om ens hårfärg. Förstår henne helt och hållet. Kritik som kan hjälpa en att utvecklas är en helt annan sak eller kritik om något man har gjort fel också. Men om utseende? Nja…

    Nu läser jag inte deras bloggar, men vad är det för kritik? Hårfärg, kläder? Är det verkligen något att släppa igenom som kommentarer. Sorgliga människor som sitter och kommenterar sånt känner jag. Förstår att man som bloggare ruttnar på sån skit och raderar!

    Konstruktiv kritik känns som ett starkt ord i det här fallet. Varför vill inte Paula ha ett kommentarsfält fullt av människor som rättar hennes stavning och påpekar att hennes kläder eller hårfärg inte passar henne? Ett mysterium är vad det är.

      Vem avgör vad någon annan passar i för kläder eller hårfärg? Om hon trivs med det så bör andra skita i det. Går du runt på stan och berättar för folk att de inte passar i de kläder eller hårfärg de har?
      Varför ska man då göra det på en blogg?

        Tycker inte heller att exempelfrågorna i kommentaren låter särkskilt konstruktiva… ”Den jackan passar inte du i” eller ”Du var mycket finare i din gamla frisyr”, vad är konstruktivt i det?!

        Jag uppfattade det som att T var ironisk ?

          Haha jag med nu när jag läste det igen 🙂

    Men hon vill ju bara ha ja-sägare förstår ni väl?
    Om hon frågar ”vad tycks om nya håret?” och nån säger ”nja, blont är så mycket finare på dig!” så raderas den kommentaren. Hon är jättefragil så inget sånt för hennes del. Bara medhårs! ??

    Varför ska Hugo stå till svars för vad Paula väljer att göra på sin blogg?

    Tycker annica Englund är otroligt dålig på o ta kritik. O sedan fått dille o ta bort kommentarer som inte passar. Börjar kännas obehagligt. Samtidigt ganska sorligt för hon verkar genom detta Ha dåligt självförtroende undrar varför?

      Maria, jag tycker att det du tycker om Annica passar bra in på ditt eget beteende.

    Jag instämmer tyvärr helt och hållet. Skriver hon ”VAD TYCKS OM MITT NYA HÅR?” Får man inte lov att säga annat än ”jättefint!” (vilket konstigt nog är de enda kommentarer som släpps igenom). Skrev bl.a. att det gamla passade henne mycket finare, då hennes hudfärg framhävdes på ett vackrare sätt: Min kommentar blev raderat och jag blev blockat. Faktisk både från hennes och Hugos blogg. Jo visst, har full förståelse för att man inte vill ha folk som kränker eller hotar med socialen, men att fråga om åsikter för sedan att radera och blocka är lite för överdrivit för min bit. Har tappat all tycke för henne helt och hållet.

    Jag utmanar er att gå emot strömmen i hennes blogg. Ni kommer blockas! Hehe.

      Är det sant? Nä verkar hel konstigt. Blockar hon för sånt måste det vara att man inte mår bra. Tur jag inte följer den bloggen.

        Tyvärr är det helt och hållet sant. Har en print på min kommentar, hur laddar jag upp det här i kommentarsfältet? 🙂

    Till v är du tokig. Det är många du hoppar på utan anledning och försöker dra ner. Du ska veta att många läggt märke till det o vi börjar verkligen tröttna. har du inget annat o göra du är en sorlig person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.