CamCam drama-gissar..

Kissie:

ringMy precious!

Nu verkar vi ha hittat ett boende iaf, lyx från start till slut :) Tror rummet hade egen jaccuzzi, åh ska bli så skönt att få komma bort. Alltså för ni ska bara veta vad som försiggår i mitt liv just nu.. Det stavas D R A M A..//Kissie

Ska vi dra till med en kvalificerad gissning att dramat handlar om att Kissies ex C nog inte är helnöjd med att hans tidigare flickvän redan har en ny pojkvän som hon gått ut med? På MIIIIN blogg först av alla ska tilläggas.
Myyyyy preciouuuus!

Ja, det kan nog inte vara lätt att vara ex-partner när det tar slut med en person med mängder av stora plattformar att kommunicera på när man själv på sin höjd har en handfull följare på Instagram där en av dem är ens mamma.

Jag undrar om C såg på Kissie så som jag ser på min blogg?
Att hon var hans MY PRECIOOOOOOOUS!!!!!!!

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast om hon är nykär, varför skriver hon hela tiden hur dålig hon mår?

      Man kan väl må dåligt ändå? Att man är nykär är ju inte en automatisk lösning på alla ens ev problem.

    Känns inte så konstigt att det tog slut mellan dem. Alexandra skrev väldigt negativt om Christian på sin blogg och framför allt hintade hon ofta om att hon inte såg någon framtid ihop med honom så kan förstå om han känner sig besviken. Hon får helt enkelt må dåligt just nu och ta smällen från vad som än händer med honom. What goes around comes around.

      Men tror du inte att hon skrev så för att han kanske sa så till henne, att han inte såg någon framtid med henne? Men att de ändå höll kvar vid varandra.

        Funderar också på om det är så.

      Jag har dessutom fått känslan av att han tyckt det varit lite pinsamt med blogg och att synas med henne då han aldrig velat vara med i bloggen, det har hon skrivit vid massor utav tillfällen. Nu när hon träffat en ny kille som också är offentlig så svider det kanske lite extra. Bara spekulationer men får den känslan.

    Jag hoppas att det INTE är så, men jag tror att det är en”PR-grej” alltihopa, de vill få fler följare till sin kanal osvosv..

    Tråååk om det är så för de hade varit väldigt fina tillsammans, tycker för övrigt att deras klipp är sjukt roliga. Fått en helt annan bild av henne.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.