Är detta kritik mot Skapa Skillnad?

Kissie:

img_4825

I september meddelade Kissie hastigt att hon hoppat av ”Skapa Skillnadpodden” där hon varit lite av dragplåstret bakom satsningen.

Nu har hon startat upp en podd tillsammans med sin nya pojkvän, Erik och skriver nu att detta är en podd hon kan stå för. Till skillnad från? Är det Skapa Skillnadpodden hon menar? Det måste det väl vara eftersom det – mig veterligen – är den enda podd hon haft.

Haha nej men detta känns sjukt kul för detta är en podd jag kan stå för. Jag är inte gulligull, jag tycker inte man ska ”krama haters” och jag står för att man inte tycker exakt som alla andra. Så detta känns mer jag och jag hoppas ni vill lyssna på podden.//Kissie

Vad tror ni?
Hoppade Kissie av Skapa Skillnad eftersom hon inte vill krama sina haters och vända andra kinden till?

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är nog Skapa Skillnadpodden hon syftar på, ja. Däremot så har hon haft en podd tidigare tillsammans med sin bror Peter.

    Kan inte du snälla skriva om Pernilla Wahlgren och all den kritik hon fått av sina bloggläsare de senaste två dygnen, efter det att det senaste avsnittet av deras realityserie visades. I det avsnittet framkommer det att hon både curlar och särbehandlar sina barn något fruktansvärt.. Framförallt verkar Bianca vara den som blivit väldigt orättvist behandlad och mår oerhört dåligt över Pernillas behandling av sina barn. Vilket Pernilla sedan har försökt skylla ifrån sig och vifta bort genom att påstå att produktionen vinklat hela programmet osv. Skulle vara intressant att se vad dina läsare anser 🙂

      Men herregud snälla, vad håller folk på med!? Jösses…det där är nog inte så allvarligt, Bianca tar nog ingen direkt skada av det, herregud ta inte allt så allvarligt, Bianca är vuxen! Dessutom är det mycket ironi och skämt när det gäller dem, allt är inte på allvar herreguuud…orka.

        Har man växt upp med en mamma som Pernilla och blivit särbehandlad så kan man nog yttra sig, men annars nej. Min mamma är likadan och aldrig någonsin har min känsla tagits på allvar utan den har förminskats och sagt att det är på skoj. Skitkul verkligen

    Ahh, jag skulle precis skriva snälla snälla CAM CAM kan du i te läsa Pernilla Wahlgren några dagar, jag lovar att det inte finns någon bloggare i Sverige som skriver så mycket reklam om butiker som hon fetmärker men utan att reklammärkta. Alla inlägg gör reklam för något och typ ett i veckan på sin höjd märker hon ut men alla butiker restauranger mm som hon lägger upp varje dag låtsas hon inget om alls

      Det finns flera, hon är inte värst, My Martens har smygreklam i nästan varje inlägg på sin blogg o insta och det finns flera.

    Kissie har blivit bitter och cynisk efter stämningen mot henne. Här ska varken kramas eller vändas några kinder till!

      Äh, chilla. Hon är en människa och vi brukar bli arga när vi känner oss orättvist behandlade. Vad är problemet? Får hon inte visa en mindre smickrande sida för dig, Greta? Du behöver inte tycka att hon har rätt, men hon måste få känna som hon gör.

      Jag diggar nya Kissie jättemycket, hon visar mycket mer vem hon faktiskt är. Och särskilt hennes och Eriks insta. Så jävla kul att se och hon är grym på att bjuda på sig själv.

    Hon har väl haft en podd med sin bror oxå?

    Hon hade en podd med sin bror. De lade dock ner den för några år sedan.

    I en inne/ute lista skrev Kissie hur ute det var med poddar, att det var ett dött medium och att hon aldrig skulle gästa poddar eller göra poddar igen. Typ 1,5 år sedan. Tre veckor senare började hon gästa poddar regelbundet.

    Är de båda ihop!?!?

      Nä, bara en av dem.

        Jag dör av skratt! Underbar kommentar!

    Är det bara jag som ifrågasätter om dom verkligen är tsm?

    Är det Erik på bilden? Är det bara jag eller är han sjukt lik Alexandras bror Peter?

    Vem bryr sig om avdankade och tråkiga Kissie…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.