14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det värsta är nog att dekorationerna endast inhandlats för att få fina bilder till bloggen… Tvivlar starkt på att det skulle sett ut såhär om bloggen inte fanns.

      Men va? Det är ju bara några pinnar och några ballonger? Min mamma gick mer loco än så innan internet fanns.

        Fast nu är det ju allmänt känt att Gabbsan lever på gottebilder som får likes…

    Ja men hon har ju skrivit på bloggen varför det inte blev helt sockerfritt och varför de beställde tårta och cakepops. Jag är säker på att du har läst det. Så därför tycker jag det är så fel av dig att utelämna det här, för nu vinklar du hennes inlägg på ett helt annat sätt, som passar dig bättre. Tycker faktiskt inte att det är ok.

      Fast hon har ju hävdat vid flera tillfällen att hon ska ha sockerfritt ettårskalas och har nu ändrat sig pga att det finns finare bakverk som innehåller socker? Tycker verkligen inte detta inlägg är felvinklat på något sätt?

        Men anledningen var ju inte att det finns finare bakverk som innehåller socker!! ? Som sagt så har hon skrivit om varför på bloggen. Det var precis det här jag menade när jag skrev att man inte ska utesluta information i en sån här blogg. Folk missförstår och antar en massa saker som inte stämmer. De får en falsk bild av bloggarna som de inte skulle ha fått om de fick veta varför de ändrade sig/gjorde som de gjorde.

          ”Vi tänkte ju först köra helt sockerfritt men jag vill även ha ett fint kalas och at få till såhär fina OCH nyttiga tårtor själva blir nog svårt.” Citat från Gabriellas blogg.

          Så ja Sofia, hon har skrivit i sin blogg att det blir socker pga att de bakverken är fina! Du kanske ska läsa lite nogrannare själv?

            Citat från Gabriellas blogg den 13 Oktober: ”Blir en hel del folk på kalaset så vi valde att ha tre alternativ med socker ändå då det blir SJUKT mycket för oss att göra annars. Resten av grejerna ska vi baka och ordna själva med hjälp av frukt och naturlig sötning”.

            Så nej, den egentliga anledningen är inte att det ser finare ut utan att de inte hade tid/ork att fixa allt själva! Att det ser finare ut är väl bara en bonus, men inte det avgörande. Det är en enorm skillnad att beställa något på grund av att man inte hinner med, mot att beställa något BARA på grund av att det är finare. Vilket de inte gjort.

            Men jag håller med om att hon uttryckte sig lite klumpigt i det citatet som du återgav.

            Så ytlighet går före hälsan hemma hos Gabb Joss, härlig prioritering. Men det ser helt klart fint ut, så hon verkar ha lyckats med sitt mål.

      Sofia du är så angelägen i detta ärende och så säker på din sak att jag nästan misstänker att du är Gabriella eller någon nära henne 😉 Hon har ju skrivit att det är finare och inte bara att dom inte hade tid att baka själva, så ja det är en anledning till att dom valde socker det kan du inte komma ifrån!

        Haha ja det kanske man kan tro men nej, jag känner varken Gabriella eller hennes familj/vänner. Var bara tvungen att leta upp det ursprungliga citatet när jag anklagades för att inte läsa så noggrant… Kände mig lite påhoppad ?

        Det är klart att man vill ha en fin tårta om man nu måste beställa en för att man inte hinner baka själv. Men det är fortfarande inte samma sak som att beställa en tårta bara för att den är fin. Förstår du vad jag menar?

    Det där var löjligt överambitiöst.

    Jag ser inga av bilderna här :-/
    Går det att fixa så även vi ”Instagramlösa” kan ta del av dessa? ?

    Mer eller mindre allt fika går att beställa sockerfritt. Så bara för man vill ha sockerfritt innebär de inte att man måste baka själv. Dåligt argument i would say

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.