Therese Lindgrens lyric prank gick lite för bra..

Therese Lindgren:

Kanske inte den bästa av idéer när man precis blivit tillsammans igen.
Som Therese Lindgren fick vackert fick erfara.
Tips från coachen – läs igenom hela texten nästa gång innan du sätter igång att pranka.

Alltså, FYYYYYYYYYY!!! Det här pranket blev inte alls roligt! Jag trodde inte att Anders skulle bli SÅ rädd och orolig så SNABBT?! Men bara så ni vet så skrattar Anders åt pranket nu i efterhand så ni behöver inte bli arga på mig i kommentarsfältet. Men lite över gränsen var det. Tro mig, jag har bett om ursäkt en miljon gånger. Inga fler prank-försök nu hahah. Puss!//Therese

 

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag undrar om jag är ensam om att verkligen avsky sådant här. Får sådana obehagskänslor så det finns inte. Samma med NRJs busringningar osv. Klarar inte av att lyssna på det. Alla andra verkar dock skratta gott men jag får rysningar.

      PS: Kan tillägga att jag har väldigt rå, ironisk och lite elak humor i vanliga fall, det är bara just sådant här jag inte klarar av.

        Jag är likadan!

      Jag undrar om jag är ensam om att verkligen avsky sådant här.

      Saknar inget vad är det för fel.

    Det är säkrast att Therese håller sig till sin TV-shop och promotar grejor istället för att blanda in den sköra relationen med Anders.
    De körde ju också en livestream i veckan på YouTube Live som blev die totale Katastrophe och deletades innan för många hunnit se den.
    Nej, Therese får köra sina vegansmoothies istället. Det kan nog inte gå fel – om nya mixern bara håller.

      Jag är SÅ lack över att jag inte hann se livestreamen. Kan någon berätta exakt vad som hände?

      Vad hände i livestreamen?

    Jag hade hoppat över den delen av texten om det var jag. Skulle aldrig skickat något sånt ens på skoj till min kille.

    Kan inte se videon, vill någon vara gullig att skriva en liten förklaring? 🙂

      Nu minns jag inte vad det kallas, men man skriver sms, i detta fallet då till hennes kille, där smset består av låttext, i detta fallet Dannys ”det brinner i bröstet”. Vilket kan bli väldigt kul, men texten var inte helt optimal så Anders dök upp hos Therese och var rädd att deras förhållande skulle ta slut. Tyyyyyyyp.

    Säger ändå mycket om Anders att han direkt åkte hem till henne!!! <3

    Jag tycker det är tydligt att hon genomför det för att få Anders uppmärksamhet. Givetvis vet hon vilket hjärta han har och hur det skulle drabba honom, de har varit tillsammans i flera år. Hon genomför detta trots att hon hur enkelt som helst bara hade kunnat låta bli eller byta låttext. Hon får bekräftelse från honom när hon gör detta och kan legitimera det som ett ”prank”.

      Du sa precis det som jag också tänker. Hon letade upp låttexten och hade den hela tiden framför sig. Hur kunde hon missa vad den tredje, fjärde osv var? Nej jag tror också att hon ville få den här reaktionen från Anders. Hon skrattar bara när han säger att hon är sjuk. Jag har själv varit nästan lite manipulativ mot en tidigare pojkvän och gjort liknande saker, så jag känner igen beteendet.. Hoppas hon börjar lita på honom snart.

    vad heter låten?=????’¨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.