39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den människan ger mig verkligen obehagliga vibbar 🙁

    Hennes fetthat och skammande av tjocka är så himla obehagligt och ledsamt.
    Hur orkar hon bry sig?

    Och seriöst, gått upp 7 kilo på en halv graviditet. Det är ju för fan ingenting! Så himla ohälsosamt att typ banta och nojja över sin vikt när man är gravid! :'(

    Gud vad jobbigt det måste vara att vara så besatt av sin kropp och vikt! Att ens humör hänger på vad vågen visar tycker jag låter deppigt

    Men förstår hennes känsla kroppen ändå. Jag var överviktig förut och kan bara beskriva det som obekvämt och jobbigt. Tyngre att träna och utföra vardagssysslor dessutom.

      Övervikt och graviditet är inte samma sak.

        Nej, övervikt och graviditet är inte samma sak. Men man är fortfrande ”tjock” och känna att kroppen är tung och att man itne orkar är precis lika jobbigt när man är gravid. Att man inte orkar är väl en ganska tråkig känsla?

    Det sjuka är inte att hon är sjuk och har såna här opassande åsikter om kroppen.
    Det sjuka är att hon har folk som följer henne och accepterar hennes beteende.

      …och för över sitt vidriga beteende till sina barn. Morgondagens mobbare in the making.

    Jag vet inte riktigt hur det känns att gå upp flera kilon över sin typ trivselvikt. Men känner ibland likadant. Fan jobbigare att vara med sig själv och hata det som händer sin kropp – än det som faktiskt händer (att gå upp i vikt). Inget av det där spelar liksom roll om man är död ändå. Självklart är det absolut inge fel att sträva efter ett hälsosamt liv men fan vad mycket energi det tar att fokusera på sin egen vikt typ jämt. Skulle va utbränd efter en dag.

    Jag brukar inte önska andra människor olycka, men det vore så himla befriande ifall hon gick upp hutlöst med vikt och sen av någon anledning inte alls lyckades gå ner. Tänker på South Park avsnittet när Cartman hatar ”gingers” och sen blir han en själv, hehe..

      Nej, det hade inte varit kul alls..

    Men kan hon bara chilla. Det växer en människa i hennes kropp. Man behöver inte vara bekväm men att hetsa över vikten när man är gravid är bara sjukligt.

    Det måste vara så hemskt att känna att ens värde är baserat på hur man ser ut och vad vågen visar. Stackars människa.

    Fast det känns faktiskt förjävligt när man är gravid och siffrorna bara går upp fastän man äter nyttigt och tar hand om sig själv. Jag gick upp över 25 kilo min första graviditet och mådde skitdåligt och var extremt obekväm i min storlek. Visst ska man gå upp när man är gravid, men det är inte kul att gå upp för mycket heller.

      Fast det får man väl ändå vara beredd på? Det finns ju ingen gräns när man är gravid att man går upp max typ 10 kg. Jag trodde de flesta människor var medvetna om att man gick upp i vikt vid en graviditet…

    Det är ju inte konstigt att hennes barn påpekar såna saker om hon själv jämt pratar så inför sina barn… Alltså, hon verkar väldans osympatisk den där Katrin.

    Vad tråkigt att man inte ens kan släppa vikthetsen när man är gravid. Det hör ju till att gå upp i vikt då! Jag är gravid för andra gången och jag och barnmorskan har löst det på så sätt att jag inte väger mig. Otroligt skönt!

    ”Ringo sa ”Mamma du har inte bara fått en otroligt stor mage, du har fått otroligt stora ben också!”. Sen vände han om och lät mig stå där i chock. Kul sagt.”

    Sådan mor, sådan son.

      Tips: citat i citat skrivs med ’ inte ”.

      ”Sen sa han ’mamma’, och jag.. ”

      känns väl lite hårt att såga ungen. han sa väl aldrig att det var något dåligt att hon hade en stor mage och stora ben? Barn påpekar ofta saker utan att lägga någon vikt i det.

        Som min brorsdotter på 2 1/2 som förtjust pekade på mitt ena bröst på badhuset och sa ”du har tuttar” och sedan klämde glatt haha!

    Herregud hon är gravid! Det är normalt att vara tjock då. Alla har inte ett val att vara tjocka eller smala. Vissa äter tunga medeciner och har svår värk ?

    Håller inte med allt Katrin säger men jag gillar henne för hennes ärlighet. Man vet var man har henne och hon säger det hon tycker. Till skillnad från många andra bloggare som spelar mycket.

      Om vi vill vara ordentliga medborgare så får vi faktiskt ta hänsyn till vad vi gör som kan påverka andra. Oavsett hur mycket jag vill slita upp folk från sina platser på bussen på morgonen så att jag istället kan sätta mig så gör jag inte det. Jag står för det är så man gör i en civiliserad kultur. På samma sätt går jag inte runt och förolämpar folk baserat på deras utseende eller liknande. Det värsta är att det förmodligen skadar mer att förolämpa någon än det hade gjort att tvinga någon upp från en stol men ändå tycker folk att det är mer ok att slänga ur sig alla sina onödiga åsikter för det är bara ord och ”det är deras rätt”.

      Det är ju skillnad på ärlighet och elakhet också.

    Awww, stackarn väger vad, 57kg nu? Jättefet!

    Det är synd hur kroppshets och kroppsideal tar sig form. En gravid kvinna hatar sin kropp.

    Tänk om dagen kommer då Ringo själv går upp i vikt, eller hans syster… Hur kommer han se på sig själv eller henne då?
    Tycker uppriktigt sagt synd om barnen som kommer gå i samma klass som Ringo för om han påpekar sin mammas vikt kommer han definitivt att påpeka andras. Jag hade absolut inga åsikter om hur min mammas eller andra vuxnas vikt var i Ringos ålder, jag har tom svårt att relatera till det.

      Japp. Jag sommarjobbade på en förskola där en tjej på 4 år ojade sig över hur tjock hon är och hur hon måste banta (!). Och nej, hon var inte tjock utan ett normalvikigt barn.

      Tycker att föräldrarna borde verkligen akta sig för vad de slänger ur sig framför sina barn.

    Jag köper att Katrin mår dåligt i sin kropp just nu. Den är ju inte som hon är van vid och det är klart att det både känns psykiskt och fysiskt pga omställningen. Att anta att alla gravida ska vara lyckliga i sin viktuppgång och kroppsföränding (vatten, svullnad etc), enbart för att en har ett liv inuti sig är orimligt. Vi är ju olika.

    Men, med det sagt, finns det inga ursäkter för vad hon för över till sina barn. Hur en mår i sin egen kropp bör man under inga omständigheter lägga på sina barns axlar. Ringos kommentar är ju därför inte förvånande om hon hemma pratar med sambo, vänner, i telefon om hur tjock hon är i negativ benämning. Mår på riktigt dåligt när jag tänker på vad hennes ord kan komma att skapa framtida ätstörningar hos hennes barn. Känslan av otillräcklighet och bekräftelsebehov som grundar sig i hennes eget självhat just nu.

    Man måste inte dela med sig av allt för att vara en rak och ärlig person. Hur hon beskriver sin kropp vore bättre att ta med en terapeut och inte på sin plattform.

    Jag tycker det verkar jobbigare att vara dum i huvet.

    Jag har fått känslan av att Rambo inte alls är som Ringo. Ringo är en miniKatrin medan Rambo är en miniBingo. Peppar peppar på att det förändras åt Bingos håll som verkar rätt sund trots sin historia.

    Katrin har väl inte fått uppmärksamhet på länge men med det pratet hon har så lär alla hennes ungar få ätstörningar innan de fyller 11.

    När man blir gravid så brukar man liksom gå upp i vikt, kanske hon skulle tänkt på innan…

      Håller med!

      ©Hmm

        God morgon god morgon copy cat-Hmm!

        Ser att du jobbar dig in på rollen som vikarie. :mrgreen:

        Du får tumme upp för den här kommentaren.

        Du har fortfarande inte svarat på varför du i alla dessa år har fixerat dig vid mig? Har du en cruch? Är du sjukligt långsint?

        I vilket fall, du borde söka hjälp. Din fixering vid mig är inte normal och du är en stalker.

        Självinsikt är förta steget för att kunna bli frisk.

        Ha en fin dag nu, det ska jag ha!

        /Hmm ∞

          Låter inte som att du har en fin dag, du låter såååå bitter ?.
          Och stalker? Känner inte dig och vet inte vart du bor så – eh nej. Du låter så självgod. Haha!

          ©Hmm

            He he, så man kan inte stalka någon utan att veta var man bor? 😉 :mrgreen:

            Livet som vi lever idag är jag inte enbart AFK utan också på nätet. Men du får gärna komma med ett bättre namn på det du håller på med, jag är inte omedgörlig. Och varför? 🙂

            Hur låter det på dig som att jag inte har en bra dag? Spännande slutsatser du gör. 😉
            Jag sitter och sörplar latte i solen. Vad gör du? Har du en bra dag?

            Bitter, nor so much. Väldigt lycklig om du nu mot förmodan vill veta. 🙂

            Självgod. Tja, det är jag nog. Stör det dig? 😉

            Kram Hmm ∞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.