På varandras lista..

Elaine:

elaine

Jag står på hennes lista och hon på min.
Jag blir lika förvånad varje gång jag får reda på att någon av de bloggar jag bevakar faktiskt skriver att de läser min blogg och förhoppningsvis uppskattar den. Det skiljer sig lite från de som lipar – oftast bland mina kommentarer – om hur elak och orättvis jag är bara för att jag ifrågasätter nått skit de skrivit eller inte skrivit!
Jag har kritiserat Elaine också och hon gillar min blogg ändå – det säger rätt mycket.

Wiiehoo!

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Elaine gillar konstruktiv kritik och tar det verkligen till sig även om hennes slutsats blir att hon inte håller med.

    Bara en av anledningarna till varför jag gillar henne. ?

      Tycker hon blivit lite bättre på det, men annars kommer jag väl ihåg hur hon brukade psyka ner sina motståndare bland kommentarerna. Och inte på ett trevligt utan på ett förnedrande sätt (med hjälp av härskartekniker som hon kan så väl). Tycker hon har mycket att bearbeta med sin psykolog för hennes lättkränkhet är inte rotlös.

      Skulle tro att hon läser bloggen då Cam gör ett fantastiskt jobb att samla det viktigaste i svenska bloggvärlden. Man kan i princip läsa bara denna blogg 🙂

        Hon har väl inga motståndare i sin kommentarsfält?

          Inte längre 🙂

    Det är inte taktiken ”håll dina vänner nära men dina fiender närmre”?
    Bloggbevakning veknar inte i sin kritik av lite smicker hoppas jag 😉

    Jag laser en massa svenska bloggar, haller inte med alla (långt ifrån), förvånas over vissa, irriterar mig ibland, skrattar och far tarar i ögonen ibland. Laser for att jag saknar Sverige, laser for att fa tiden at ga, laser när jag ligger i sangen o dricker kaffe, laser for att det ar kul. Man måste inte gilla och halla med alla bloggar man laser hela tiden.
    Min absoluta bloggfavorit ar Frans, han ar above and beyond alla andra, sa bra! Ett geni. Fattar inte varför han inte ar etta pa blogglistorna.
    Angående den har bloggen sa tycker jag den ar underhållande (det ar därför jag laser) men jag tycker att du uttrycker dig pa ett dåligt satt mot dom läsare som vagar komma med kritik, tex i detta inlagg – ”de som lipar”. Har märkt att när man ifrågasätter dig sa gnäller man, lipar och andra ordval du har använt. Såvida inte en drös med läsare inte haller med dig, da backar du och ber om ursäkt.
    Dina egna negativa åsikter skiner ofta igenom även om du sager att du bara sammanfattar och later dina läsare ta diskussionen. Du ar inte sa snäll och medsysterlig som du vill gora sken av tycker jag. Ja, jag tycker att du kan hacka pa folk lite val mycket, du har dina offer (andra bloggare) du retar dig pa, det marks. Och det ar OK, vi har alla olika saker vi retar oss pa men stå for det da. Du skriver bra, du har humor men du sitter pa en sjalvgjord hog pedestal och jag tror inte du skulle tycka det var kul om folk kritiserade och granskade dig lika mycket som du gör med andra.
    My opinion, och alla har en det vet jag.
    Kommer fortsatta läsa har, for det ar roligt.

      ”De som lipar…” var riktat mot bloggare som ej kan ta kritik….

        Aj, jag insag det nu. My bad. Läste for snabbt. MEN Camilla har uttryckt sig pa liknande satt när läsare har kritiserat och ifrågasatt hennes val att skriva om vissa bloggare.
        Sen hade även jag ”lipat” om någon hade skrivit om mig eller diskuterat något jag har gjort eller skrivit och jag inte höll med eller ville förklara mig. Det ar normalt. Manga av de bloggare jag laser sager ifrån med en gang i sina egna bloggar om dom far kommentarer som inte passar dom. Vissa sager ifrån pa skarpen. Eller sa raderar dom kommentarena, eller ändrar dom helt. Eller blockar.

    Jag älskar folk och bloggar som får mig att tänka till, därför läser jag gärna sånt som inte bara stryker medhårs hela tiden. Gillar tankeutmaningar. Du fick mig när du gjorde om Gustavs tatuering på bröstet till bloggbevakning, min typ av humor. Haha

    Och Johanna, det du kallas psykar folk som inte håller med handlar om hur jag behandlar folk som jag tycker är idioter. Ibland känner jag för att ge dom skit tillbaka, men oftast struntar jag i det. Jag blev hotad av en rasist att han skulle vänta utanför min port med lämpligt tillhygge. Jag sa att han inte behövde vänta, att jag redan står där med ett lämpligt tillhygge och väntar på honom så jag kan skära kuken av han. 🙂 Psykning? Ja, han svarade ”du är ju sjuk ju” och jag svarade att han skulle bara veta. Jag har inga retoriska silkeshandskar för idioter de få tillfällen jag bemöter dessa. Jag är inte snäll mot dumma personer. Jag vill aldrig misstas för moder teresa bara för att jag kämpar för barns rättigheter.

    Att du tolkar dessa utfall som lättkränkthet som jag tar hos min psykolog gör väl dig till en psykolog. Men jag kan avslöja hör och nu hos bloggbevakning att dessa utbrott sker bara en gång i månaden och de är en underbar ventil för PMS. Gustav tackar trollen för jag får ut min ilska och han får en snäll fru. Förresten du har rätt, det är ju terapi. 🙂

    Åsikter på det eller psykade jag bort någon härifrån? 😉

    Haha, jag ”erkänner” också att jag läser din blogg flera gånger i veckan -I love it!!

    Tror faktiskt de flesta av oss bloggare gör det utan att erkänna det 😉 Tycker du har en bra blandning av humor och konstruktiv kritik och som alla bloggar så finns det bra och lite mindre bra inlägg..

    Dock så missar du att skriva om mig dagligen och benämna att jag är världsbäst och att jag är den du älskar mest av alla 😉 Bara en liten miss jag märkt från din sida, men annars har jag inget mer att tillägga, haha 😉 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.