Representing Sweeeeeden!

Emelie Walles:

walles

Vet ni hur glad blev igår när jag öppnade mailen, alltså det var som en chock nästan!! Jag har nämligen blivit utvald att representera Sverige tillsammans med ett par andra utvalda bloggare, då de räknar mig som en av de mest inflytelserikaste bloggarna i landet :) Det ni, den känslan är som ett stort kvitto på allt hårt man lägger ner!!
14 länder är inbjudna till detta stora event som kommer att vara i Paris av alla ställen och hotellet vi ska bo på ser magiskt ut!!!//Emelie

Skånska Emelie Walles har blivit inbjuden till Paris för att representera Sverige som en av våra största influensers på ett event som jag faktiskt aldrig hört talas om tidigare och min franska är alldeles för dålig för att förstå resultatet av min googling.

Är hon en bra representant för Sverige eller skulle ni hellre sett att Queen CamCam rasslade iväg med den svenska fanan? =)

 

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Marknadsföraren och en annan mamma med massor av barn är också utvalda.

  Linda blom ska också dit

  Det är många som blivit ”utvalda att representera Sverige”. Flera har blivit lika glada och chockade 😉 Verkar vara ett helt gäng som ska åka dit. Kan det kanske vara så att de ansökt om att få åka dit.

  Vem är det?

  Hmm, låter skumt. Svenskan i inbjudan är erbarmlig, låter mest som de bjuder in alla mammabloggar till något sorts reklamjippo/mässa. Tror nog tjejerna får hosta upp pengar till resan själva, inträdet på ”konferensen” är gratis för allmänheten så det är knappast något exklusivt. Dessutom är all info på franska och ingen engelsk hemsida så jag hopppas tjejerna som åker ner talar bra franska…

  Från hemsidan: ”This day will be for the first time open to the most connected parents will discover innovations in childcare, meet the most prestigious brands of the Early Universe and enjoy many surprises! Finally, they can take part in many conferences related to parenting, education and social networks.”

  Linda blom och ilmrud är också bjudna! Kan du inte luska i vad detta egentligen är?

   Nyfiken eftersom du nämner Linda Blom. Jag känner ju till henne eftersom vi bor i samma stad, men är hon liksom en nationell bloggkändis? Jag önskar (lite i smyg) att Camcam skulle vilja skriva SÅ mycket mer om henne???

    Jag meeed!

     Haha Helena jag känner redan här att vi skulle komma bra överens?

  Vem???

  Även ankpung o de ovan nämna har ju fått denna inbjudan.
  Känns som att det är halvsmå/halvstora bloggar endast och ganska många.
  Så helt exklusivt är det nog inte.

  Luska gärna lite!

  Åh så stolt man blir av att ens land och rike ska representeras internationellt av någon som kallar sig ”Ankpung”…
  *facepalm*

  Tror som Lövet, det är nån slags mässa som de skickar inbjudan till för att de ska låta fint men vem som helst kan säkert åka dit om man har lust.

  När man läser på hemsidan handlar det om en sammankomst av endast mamma/pappabloggare, från olika länder. Lite seminarium och liknande

   Ja visst ja! Du kan ju franska, mamma! Vad står det mer?

    Egentligen inget särskilt. Jag får känslan av att de får betala själva, om de vill deltaga.
    Ska kolla en gång till.

    Ca. 500 bloggare är inbjudna. Det verkar vara mersom en mässa… med lite tilltugg.

  Har sett denna ”exklusiva” inbjudan hos ganska många bloggare t.ex Ankpung, Trettonbarnsmamman och Ilmrud….
  Kolla Maddes inlägg om att bli utvald som en av de mest inflytelserika bloggarna i Sverige. http://madeleineilmrud.se/?s=Paris

  OT: Vilket klipp syftar Jasmine Gustafsson på i det här inlägget? Någon som vet? Blir så nyfiken, hehe.

  http://jasminegustafsson.se/2016/10/27/folk-maste-softa-och-sprida-karlek/#comments

  Har aldrig hört talas om denna person? Walles? Orkar inte scrolla hela vägen upp igen för att kolla namnet ?

  Jag älskar att camcams mamma kommenterar här!

   Så klart jag gör. Måste ju hålla koll på vad Camcam skriver. 🙂

  Såg ni att Emelie walles för ett tag sedan köpte följare på insta! Kolla upl det, så pinsamt!

   Stämmer att hon köpte följare ;)Jag hamnade på hennes instagram av en slump den kvällen och såg att varje gång jag uppdaterade så fick hon typ 200 nya följare, i sekunden. Har print på detta där man ser minuterna och antalet följare haha. Samma gällde hennes man, Simons konto haha. Dom sart alltså tillsammans den kvällen och köpte följare ihop, romantiskt. Efter att hon köpt typ 6000 följare på typ 10 min så slutade hon och alla dessa nya följare var spökkonton. Flera konfronterade henne men hon påstod att hon fått en stor shout out som hon också fick men som
   hon betalade för, förmodligen för att dölja att hon köpa alla följare 😉 Så kul att honhar köpt hälften av sina följare! Varje gång man konfronterar henne så tar hon bort kommentaren.

    Kanske värt att ta upp 😉 camcam

  Det är mindre stavfel i ”Förlåt att ditt paket försvunnit”-mailen från Wish! Verkar oseriöst tycker jag.

  Gissa om jag blev glad när jag hittade den här bloggen. Hade nästan tänkt starta nån liknande själv. Jag läser inte många bloggar för jag tycker det är trams med all inredning och plutande med både mun och röv.
  Jag har levt mer än halva livet och har en hel del insikter och erfarenhet i bagaget
  På nåt sätt har jag torskat dit på ett par av annorlunda mammorna och en ensam lessen/glad mamma plus nån mer
  Men jag STÖR mig på att de aldrig tar emot kritik eller avvikande åsikter utan att bli arga eller sura. Speciellt den med nio som ska ha sitt nummer tio nu. Narcissist är hon. Det ÄR ju nåt fel på de som skaffar så många ungar. Så länge de har en liten som hänger vid brösten så känner kärringen sig behövd.
  Sen detta eviga tjatande om dyra barnvagnar. Det finns de som knappt har råd köpa en begagnad
  Jag hoppas få läsa även om dem här. Härligt med en blogg som inte bara sväljer allt med hull och hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.