Något för THK?

Monas Universum:

poo

För er som inte vet: PooPourri är en sprej gjord av eteriska oljor. Man sprejar ned mot vattenytan i toan INNAN man bajsar och oljan gör att lukten kapslas in och därmed inte stinker. Det här funkar på riktigt och det vet alla ni som ständigt återkommer med beställningar. Den är sinnessjukt bra. Perfekt att ha i fickan/handväskan, perfekt att ha på kontoret. Många av er köper den till era barn som går i skolan och som tycker det är skämmigt med att bajsa.

Jag var en av dem som inte visste vad det här sprayet var till.
No clue..
Hur den fungerar förstår jag fortfarande inte eftersom jag är av den ringa övertygelsen att det är på resan mellan bakdel och yta som frisläppandet av den illaluktande odören sker – är det inte så?
Är det när björnen man byggt ligger och guppar som en gammal kotte i vattnet(om man äter sina fibrer, annars sjunker den snabbare än Titanic) som den stinker?
Om man spolar supersnabbt då? Vad händer då?

Så många frågor men det viktigaste av dem alla – Kan den användas i en kattlåda?
Vi använder den absolut dyraste av kattsand med ett literpris som saffran som utlovar guld och gröna skogar genom att ”kapsla” in lukten men ibland när man kommer in i badrummet så fullkomligt vänder det sig i magen av den stank av gravöppning som kommer från katternas inbyggda låda.
Tänk om jag bara kunde spraya ner hela skiten(hehe) med poopurri! Vilken grej!
THK skulle aldrig lukta något annat än hallon, precis som sin matte. =)

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har köpt den i flera olika dofter. Den funkar klockrent, inte en endaste liten bajslukt finns kvar, dock luktar alla sorter jag köpt starkt av citrongräs så jag känner ingen skillnad på dem.

    En tanke bara, när jag gick i högstadiet och gymnasiet var jag nog mer rädd att folk skulle höra så man gjorde en ”matta” av papper. Men då hjälper väl knappast poopurri längre?

    Jag har också en sån! Funkar otroligt bra, perfekt att använda när gäster är förbi och man inte vill att de ska svimma när de går in i badrummet 🙂

    / The real Hmm ∞

      If you’re gonna be a smartass, first you have to be smart. Otherwise you’re just an ass. :mrgreen:

    Funkar jättebra! Fast båda sorterna jag har hemma doftar lite väl starkt av citrongräs.

    Alltså, egentligen, var är det skämmigt med att bajsa? Alla bajsar. ALLA.
    Sen kanske man tänker mer att man inte vill att folk ska behöva vänta 15 minuter innan de går in på toan efter en, hehe. Så tänker i alla fall jag.

      Whooot.. nä jag bajsar inte!!

      Fy vad äckligt!

    Soft när man precis börjat dejta någon, haha!

    Har samma problem med eTT pälstroll här hemma … Hon tycker nog sliten luktar illa för hon springer där i från när hon är klar.

    Vad ger ni för foder till katterna? Katten är ju en strikt köttätare så många gånger är det så att spannmålet som används som utfyllnad i fodret gör att det luktar jätteilla. Mina hundar äter Mush vaisto som är färdigblandad barf och deras bajs luktar ingenting. Finns även till katt. 🙂

      Mina katter äter spannmålsfritt men deras bajs luktar allt annat än gott ändå… Haha.

        Jaa det är klart att det inte doftar rosor direkt! ?

    Du borde kolla upp en kattlåda som heter Pee Wee. Skulle kunna vara något för er! Har själv två katter och behöver bara tömma lådan på kiss en gång i veckan, och det luktar ALDRIG kiss här hemma utan bara en svag lukt av sågspån typ.

    Tydligen miljövänliga pellets också, och bäst av allt är att man kan spola ned de i toaletten utan problem. Låter som reklam nu haha, men bara ett tips om du har katter som tolererar en låda fylld med pellets!

    Jag använder everclean, gärna med doft av hav eller lavendel till min kattlåda. Sen städar jag den varje dag, de luktar inget överhuvudtaget,, ev luktar de lavendel eller havsbris när katten lämnar lådan med sanden på tassarna.

      Samma här – vi har den superklumpande varianten. Kanske borde testa med havsbris eller bara helt enkelt hänga in wonderbaums i hela lådan.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.