Träning på semestern..

Hugo:

wine-workout

Hugo ställer frågan i sin blogg om hur man tränar när man är utomlands.
Jag vet inte hur det är med er men när jag är utomlands på solsemester så består min träning till största del av att vältra mig i poolen som en annan strandad späckhuggare och att gå till baren för att fylla på mitt vinglas så jag inte torkar ut i solgasset.
Är jag på citysemester så ser jag alla promenader som träning och alla småstopp för att testa lokala öl och viner som ”påfyllnad” av vätska och kolhydrater.

Hur gör ni?

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu är det ju inte semester jag ska iväg på, men det kommer paddlas kajak, vandras i berg simmas mm.

    Men när jag är på semster så om det finns möjlighet att hålla igång en stund under mer träningsliknande former så brukar det göra så att jag orkar mer och längre utflykter som i sig är hela träningspass.

    Men är det för kulturen jag är där, då får det vara. Träna kan jag göra vilken annan dag och jag vill ha så mycket tid att uppleva det som är unikt där jag är som möjligt på den tiden jag har. Den flesta sorters träningsformer är ju inte något som är unikt för just den platsen. 🙂

    Jag storgarvar här åt ditt ”vältrande” å ”strandad späckhuggare”! ? Jag tycker det är märkligt med folk som tränar på en utlandssemester, slappna av för f*n nån gång. Den enda träningen som bör utföras under resans gång är väl den promenaden ner till den omtalade 2000-kaloriersfrukosten som skall förtätas i princip.

      För alla så innebår inte semester = charter på playan varje gång man åker iväg.

      Vissa söker annat också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.