Försöker Bella plocka pluspoäng?

Blondinbella:

bella2Hur nöjd hade du varit om du omedvetet hamnat på Bellas blogg från ett poolområde i Dubai? Och varför klipper hon inte bort henne ur bilden?

Jag passade även denna gång på att försöka prata med alla småbarnfamiljer jag såg där mannen hade en vit shejk-dräkt och kvinnan heltäckande dräkt. Jag är ju en nyfiken person. Hittade en familj som jag pratade länge med, våra barn var lika gamla. Först frågade dom om vi var från Ryssland varpå vi svarade Sverige och mamman sa ”Åh Stockholm, vad trevligt”. När jag hörde att familjen kom från Qatar så hade jag noll följdfrågor att ställa. Jag kan ju inget alls om Qatar. Typiskt.//Bella

Varför gör Bella detta när hon är på semester i Dubai? Vad handlar detta om?
Om hon nu är så nyfiken så är det väl bara att sätta sig på tunnelbanan ut till Rinkeby för att hitta personer i burka att prata med?
Hon får till och med en inbjudan till just detta bland kommentarerna men jag tvivlar på att denna nyfunna nyfikenhet kommer sträcka sig längre än till bloggen och kommer förmodligen försvinna innan hon sätter ner foten på Arlanda igen.

bella

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du kan inte hitta en enda kvinna i Rinkeby som bär burka. Däremot kan du hitta kvinnor som bär niqab.

      Jo men det kan du väl?

      Inte många men några har jag sett.

        Vad hen menar är att det är män som bär burka och kvinnor som bär niqab. =)

          Cam Cam. I shall give you the benefit of the doubt och anta att du skämtar!

            Icke! OM det står så på wikipedia så MÅSTE det vara så! Och jag använde mig ju av ordet burka med K.
            ”Burqa, a full body cloak worn by some Muslim women. Burka (Caucasus) a traditional man’s coat made from felt or karakul. Kobeniak, Ukrainian traditional garment.!

          Va? Nej 🙂

          ”A burqa (also known as chadri or paranja in Central Asia) is an enveloping outer garment worn by women in some Islamic traditions to cover their bodies when in public. Originating from Arabic: برقع‎‎, burquʻ or burqaʻ, and Urdu: بُرقع‎, it is also transliterated burkha, bourkha, burka, or burqu’ and is pronounced Arabic pronunciation: [ˈbʊrqʊʕ, ˈbʊrqɑʕ].a

          The face-veiling portion is usually a rectangular piece of semi-transparent cloth with its top edge attached to a portion of the head-scarf so that the veil hangs down covering the face and can be turned up if the woman wants. In other styles, the niqāb of the veil is attached by one side, and covers the face only below the eyes, allowing the eyes to be seen.”

          Män bär thwab och hijab. 🙂

        ”Hmm.”

        Förlåt för min skepsis, men jag måste fråga om du vet hur en burka ser ut? (Många blandar ihop de olika klädesplaggen.)

        Beskriv den gärna 🙂

          Skillnad på burqa och burka. Vilken menar DU? =)

            Är du verkligen säker på din sak, Camilla?

              Absolut! Wikipedia är väl en lika trovärdig källa som Nationalencyklopedin? Allt som står på nätet är väl sant? 😉

            Okej men ärligt nu.

            Ordet ”Burka” som syftar på en islamisk klädsel är alltså en svennefierad version av ordet burQa (med ett jobbigt q-ljud som de flesta svenskar inte kan uttala).

            Det finns alltså inte två versioner av detta arabiska ord, det är bara västvärldens omskrivning av ett främmande ord.

            Sedan att ukrainska män bär typ en cape av fårskinn och what not som också råkar heta burka (läste hastigt igenom på wiki hahaha) har ingenting med just detta ämne att göra.

            Du drog en slutsats och sprang hundra varv runt jorden. Igen 😉

            Ba för att klargöra saken.

            ”svennefierad”? Intressant hur ett ord kan avslöja en människans innersta tankar…

            Ha! Det är värre än så! Jag brukar DESSUTOM använda mig av slangordet ”blattefiera!”

            herregud skicka mig på avprogrammering genast, såna som jag kan inte ränna runt i det öppna, svenska och fördomsfria samhället nä nu går det utför tycker både jag och Lisa

            Vilken Lisa?

            Förlåt, jag borde ha skrivit LISA. Dumt av mig :/

          Tror CamCam menar heltäckande klädsel som ju finns i olika modeller 🙂 Det är ju inte det inlägget primärt handlar om, så låt oss prata om det som inlägget skrevs om 🙂

          Bruka är som ett skynke som man drar över huvudet likt är man leker spöke med ett lakan med ett nät framför ögonen som man knappt ser ut igenom.

          I många länder är traditionellt burkan blå

    Det är det här jag menar på att Bella är så flask och ju äldre hon blir desto mindre gillar jag henne.

    Hon gör 180° vändning i sina åsikter allteftersom som hennes målgrupp ändras och hon skriver det hon tror att de vill höra så att hon bygger ett bra varumärke samtidigt som hon väldigt utstuderat väljer vilka ämnen och på vilket sätt hon fortfarande ska lyckas provocera.

    Antingen så har hon inga riktigt egna sikter, eller så skulle nog de flesta blir riktigt förvånade om de kunde bo i hennes huvud en dag för att se vilka åsikter hon har på riktigt.

    I mina ögon så hon den som är mest fejk i hela socialamedia-branschen. Andra må vara plastiga och ytliga, men Bella är vad jag tror något mycket fulare. Hon är en vad jag tror en Refaat el-Sayed.

      Refaat ja… Det är nog en generationsfråga om man känner till honom eller inte.
      Ingen större risk att Isabella blir av med någon doktorshatt dock. Hon har hållit sig på ordentligt avstånd från akademiska studier.
      Studentmössan har hon dessutom redan erkänt att hon satte på sig utan att ha gått ut gymnasiet med fullständiga betyg.

        Nu var det inte så mycket doktorshattaspekten jag tänkte på utan hur han bygge upp en hel persona som var falsk (även om hatten ingick i det), 😉

    Ja, högst märkligt! Det är alltså bara Bellas barn som har rätt till sin integritet men inte övriga som bara råkar befinna sig bredvid henne när hon poserar. Håller med övriga vad gäller paret från Qatar. Är hon så nyfiken som hon påstår så är det bara att prata med människor på plats i Sverige, finns ju folk från hela världen och alla kulturer här idag. Men tror så klart inte att hon är så nyfiken som hon påstår.

    ”När jag fick höra att de kom från ett land jag inte vet någonting om hade jag inga följdfrågor. Jag är ju en nyfiken person.”

      Haha men precis! Är det inte just då som man har en hel del frågor? Typ ”åh, spännande, jag kan inget om Qatar, hur är det att bo där?”. Att hon inte hade några frågor förutom att prata om spindelmannen bevisar ju bara att hon inte alls är nyfiken utan bara ville visa hur ”påläst” hon är (vilket ju nu inte gick för sig).

        Word!

    Lite överkurs:
    https://www.youtube.com/watch?v=i7dNXRZhGiI
    Spike Jones & His City Slickers – ”The Sheik Of Araby” – ORIGINAL ”VIDEO”

    Lite roligt att hon hade noll följdfrågor om hon inte visste något om landet. Enklast vore väl att säga att jag vet tyvärr inte så mycket men du kan väl berätta lite om hur ni lever där. 🙂

    Fräckt o skriva du leker bara god människa till henne. Dom själv då. Berätta hur ni själv är en o slå ner på en duktig affärskvinna. Klart man undrar o frågor när man åker till en annan kultur.

      E… det är det som är poängen att hon egentligen inte hade några frågor utan beklagade sig över att hon inte kunde framstå som en kunnig (i detta fall om Qatar) person.

    Åh kram till er alla som är så pålästa ? Sök till vem vet mest vettja om man ska märka ord.

      Det handlar inte om att vara påläst, utan ärlig.

    Måste erkänna min kärlek till denna blogg. Du verkar fundera och reagera på samma saker som jag gör. Dessutom är jag imponerad av att du kommer på bra rubriker och fyndiga texter. Jobbar själv en del med texter/information och tycker ibland det är svårt att komma på hur jag ska skriva. Att du får ur dig så mycket och så bra varje dag är imponerande. ❤️

    Jag gillar Bella, aldrig fått några dåliga vibbar av henne..och tycker inte detta var något konsigt eller anmärkningsvärt, men en del hittar alltid något att klaga på. (de som vill det, och de som inte gillar henne). Ganska vanligt att man är nyfiken och vill prata med folk från andra kulturer då man är på resa.

      Fast det är ju det som är grejen… att hon påstår att hon är nyfiken för att plocka pluspoäng när hon i verkligheten inte alls är intresserad av (i detta fall) kvinnan från Qatar. Det kallas också för dubbelmoral.

        Plocka pluspoäng genom att vara nyfiken?? Jag tolkar det som att hon inte ville visa att hon inte visste var Quatar ligger eftersom de visste var Stockholm ligger..men visst hade hon ju bara kunnat fråga. Sen kan jag erkänna att jag inte läst hennes blogg på ett tag..men äh jag gillar henne, finns värre hycklare i bloggvärlden.

          Plocka pluspoäng genom framställa sig som någon man egentligen inte är:

          1. hon framställer sig som en integritetsförsvarare (t ex när det kommer till bilder på hennes barn) samtidigt som hon låter en främmande kvinna (som råkar sitta vid samma pool) exponeras på Skandinaviens största blogg. Tveksam till att damen tackat ja till det.

          2. hon framställer sig som en nyfiken person samtidigt som inte har en enda fråga till en människa hon påstår vara så nyfiken på.

          3. vill BB också plocka plus poäng för sin vikt genom att fotas nära en främmande synligt större dam? Skulle inte förvåna mig om så var fallet.

      Det kan vara det absolut sjukaste jag läst.
      Får dåliga och skeva vibbar av iallafall varannat inlägg hon skriver.

        Då kan du inte ha läst mycket. Tips: Smaka på nåt av Markis de Sade, han är bra, på sitt sätt, och definitivt sjukare än Bella =)

    VARFÖR drar hon upp bikinitrosorna så att de sitter helt skevt vid fiffi och bredvid fiffi? Blir så jävla upprörd över detta, gång på gång i ny bikini i nytt land men samma jävla ILLASITTANDE bikinitrosa, hjälp henne någon!!!

    Och nej jag har inget liv.

      Jag VET. Det ser så sjukt obekvämt ut!

        Fast är det inte en vit ”volang” på bikinins kanter? Syns dåligt…

          Du är ju helt besatt i hur andra ser ut fejkhmm. Är det för att du är ful som stryk själv?

        Bikinin har en vit volang som syns dåligt på bilden

      I know, så fult…. SER hon inte det själv??? Eller Odd? Min man hade dragit ner dom åt mig och undrat vad jag höll på, alternativt dragit upp sina kalsonger till haparanda för att jag skulle fatta själv haha

    Och när man kommenterar och frågar ifall damen godkänt exponering på Skandinaviens största blogg så tar BB bort kommentaren. Barnsligt.

    Hon har nu uppdaterat inlägget och utvecklat svaret 🙂

    Kommer aldrig förstå, hur i helvete man kan åka på semester till ett sånt jävla skit-land. En av mina bästa vänner är född utanför Dubai, hon fick inte gå någonstans utan sällskap, fick inte köra bil.. blir så arg.

    Varför skulle man ha något som helst intresse, som svensk tjej som får klä sig precis hur man vill, att veta varför en förtryckt kvinna klär sig som hon gör? Läser om islam i skolan och kollade på en debatt mellan en muslimsk kvinna utan niqab och en med. Hon med niqab ville få folk att tro att hon gjorde det av egen fri vilja medan hon i andra meningen sa att hon trodde att hon skulle straffas av någon högre makt om hon gick utan. Förtryck enbart, varför skulle hon annars bli lurad till å tro att hon blir straffad om hon inte har på sig det?

    Gissar att det inte sittar så många shejker på tunnelbanan till Rinkeby, dock.

    Haha, skulle de vara helt okända så skulle jag också ta dem för ett ryskt par! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.