Kissie försvarar sitt lejonklappande..

Kissie:

Kissie har som bekant blivit inbjuden av en prins i Dubai att komma hem till honom för att klappa hans tigrar och så vida tiger inget betyder snopp i Dubai och tigerbebisar är smeknamnet för pungkulor så verkar det röra sig om faktiska kissekatter.
Kissie har blivit lika kritiserad för detta som Blondinbella blivit för sitt inlägg om hajar i akvarium och kommer nu med någon typ av försvarsinlägg där hon menar att djuren såg ut att må riktigt bra.

Dom hade hur stort utrymme som helst där dom fick springa runt och leka, jaga, träna.
Senare på kvällen fick vi träffa en söt apa som kröp under min kjol haha, kolla på min snapchat så får ni se. Vi fick även mysa med bebis lejon, dom var bara några veckor gamla. //Kissie

Ja, visst ser de ut att må bra? De har ju tunnland på tunnland att bara få sträcka ut på och leva som tigrar i frihet, det ser ju vem som helst.
Det här inskränker ju inte deras naturliga instinkter det minsta.

tiger

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem är den tjocka kossan med utväxten?

      Du – fejk-Hmmm… lägg om attityden lite..

      kom på ett eget nick snälla

        Ja, du har hetat både Frida och Karro innan så det vore väl en idé att välja nått av dem. Eller ska jag behöva blocka dig för att visa att vi alla är rätt trötta på dig?

      Jag undrar också vem det är!

        Your birth certificate is an apology letter from the condom factory. :mrgreen:

      Man behöver väl inte gå på zoo för att se kossor, finns tillräckligt på landet haha!

    Stackars djur…
    Varför ens tänka tanken att fånga in vilda djur och bedriva egen ”djurpark”?
    Pengar i överflöd verkar göra så hjärnceller och sunt förnuft springer iväg :-/

    Vidrigt.

    Hahaha ”hur stort utrymme som helst” ja men dååå sååå! Då är det heeelt ok att låsa in djur och tvinga små apor att vara något sjukligt sällskap för att kunna skryta extra om sina pengar.

    Fan vad virdigt.
    Kissie tog många steg tillbaka nu.

    Hur kan man med gott samvete vara en del av sånt här? Lejon och tigrar är inga sällskapsdjur och inga djur ska vara instängda i burar. ”Mysa med bebislejon”, vilken åt helvete provocerande kommentar.

    Vidrigt. Hon inser inte att deras klor och tänder blir utdragna när de blir stora så de inte kan attackera och att de blir drogade så turister kan klappa dem. Gör mig förtvivlad.

      Nej FY vad hemskt!!!

        Lättskrämd?

        Böööh! :mrgreen:

          Lättirriterad? Get some professional help

            Du är en skithög fejkhmm. Det är du som ska söka proffesionell hjälp om det nu finns hjälp för dig. Du verkar vara ett hopplöst fall.
            Blev du mobbad som barn och tar nu igen det när du vet att du inte kan få stryk när du gömmer dig bakom skärmen? Men du du har väl inte ens lämnat skolgården så barnslig som du är.
            Det är du som förföljer hen 24/7. Du är här ett på natten för att mobbas.
            SÖK HJÄLP NU!

    Min lägenhet är större än det där. Jag känner mig instängd och behöver ut varje dag. tycker det säger rätt mkt om utrymmet till djuren.

    till kommentaren högst upp. Personligen tycker jag hon ser jätte trevlig ut. Ser ut att ha väldigt vackra kurvor. Utväxten? kom igen jag har värre utväxt än det där. ibland måste man ha lite utväxt för sin hår kvalités skull. Eller för att man helt enkelt inte orkar var så ytlig av sig. Orka vara så elak mot folk man inte ens känner.

    Ja inte verkar hon bli klokare när åren går!? Jäkla Skitinlägg vad man mår dåligt o se djuren där. vad vill hon visa med det här hon gör bort sej.

    Vad är det för jävla eskort-resa dom åkt på?

    Sista gången jag besökte hennes blogg.

    Jag för det är mer ok att låsa in flera kossor i en ladgård hela vinterna. Eller är det mer ok att tvinga kossor stå i trånga bås för att mjökas till döds (ibland bildligt talat).

    Blir så trött på moraltanter som väljer vad som är ok och inte ok. Att Kissie stödjer dendär prinsen är fördjävligt men inte värre än vad djurindustrin håller på med bakom stängda dörrar- de är lika vidriga.

    * STEREOTYPISK ARGGGGG VEGAN*

      Det är antingen eller, i denna situation.

      Vem har sagt att det är ok? Som sagt, inga djur ska vara inlåsta i varken i burar eller ladugårdar. Man behöver inte skrika ut att man är vegan och bättre än andra så fort någon försvarar djur som far illa. En person som äter kött men vägrar djurparker är bättre än den som struntar i vilket. Kampen för djuren ska inte handla om vårt ego eller status utan om djuren.

        Haha, chilla!

        Skämtade! Trodde ni förstod det med tanke på ”Arg vegan”-biten.

        Dock tycker jag faktist att det är antingen eller! Att tycka synd om alla stackars lejon men ändå käka cheesburgare på Donken är, i min ögon, väldigt motsägelsefullt.

          Vem snälla, vi kanske är veganer hela bunten, vad vet du?

            Jag skrev, klart och tydligt, att jag är trött på moraltanterna som ska ha kakan och äta den samtidigt. De ska klanka ned på Kissie men samtidigt anse att ”djurhållningen i Sverige är felfri”. Vill någon käka kött, varsegod men sitt inte och försvara ett djur som lever förvånansvärt mycket bättre än de vi slaktar dagligen.

            Jag har tyvärr ingen kontroll över vad andra ska trycka i sig. Det är lika jobbigt att se någon leva på Tramadol som någon som är beroende av snabbmat (vegan inkl.) trycka i sig yttligare en bit pizza. Dock är vi fria varelser och kan välja själva- vi har friheten att välja att ta ifrån djuren deras rätt till livet. Det är vårt val.

            Sen bryr jag mig inte om huruvida hela bubten är veganer. Veganer är tamejfan inte felfria. Undviker de flesta själv…

            Vilka är dessa moraltanter? Låter som fantasifoster då jag inte har läst en enda kommentar från någon som säger sig käka cheeseburgare men tycker det är fel med djur i bur. Dom flesta som ömmar för djur är bra människor i mina ögon, människor som dömer andras kostvanor eller kallar andra moraltanter och tycker att det lilla inte är bra nog, not so much.

      Vi måste ju börja någonstans? Är det inte bättre att man bryr sig om något än inget alls?

    Alltså jag kräks. Är så trött på detta att jag inte kommer på något bättre.

    G

    Ghh

    Good

    I’m

    Ghhc

      Ja, jag håller helt med! Tack för dina kloka synpunkter!

    Kan fan inte fatta att det är 2016 och att världen över sitter vilda djur fängslade. Oskyldiga, vackra djur som inte gjort något fel. Människan är ett jävla skitsläkte och jag mår så jävla dåligt över att djur ska behöva utsättas för oss. Klarar inte av att se ett enda djur till i fångenskap. Såg isbjörnen Pizza igår i det där kinesiska shoppingcentret och har mått förjävligt sen dess. Att hålla vilddjur inlåsta för människans nöje är det äckligaste jag vet, fy fan för alla som stöttar det

    Vart är den andra brudens ögonbryn påväg?

    Hon har förstört hela världen!

    Det visar ju bara hur obildad hon är 🙂 synd men inget konstigt då hon knappast är den första eller sista som går till såna piss ställen.

      Nä tyvärr, och efterfrågan skapar utbud så fler idioter kommer säkerligen ha djur i fångenskap för sitt eget höga nöjes skull 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.