Swedish celebrities?

Kissie:
Tydligen ska Kissie och Rosanna hålla i någon typ av ”festlighet” i Dubai i egenskap av att vara svenska kändisar.
Är verkligen Rosanna känd? Är inte hon bara den ständiga sidekicken som hänger på överallt?


Tack för tips Christoffer!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har ju varit med i Lyxfällan! Tv-kändis!! 😀

      Det är bara pinsamt att medverka i ett program som visar hur dålig man är på att hålla i pengar. Om hon är känd för det tycker jag synd om henne.

    Varför har inte Kissie nämnt det här i sin blogg? Hon har hela tiden fått det att låta som en spontan kompisresa. Kan inte du snoka invald UrbanMass egentligen är för några?

    Lika falskt som när BB hävdar att hennes blogg är Skandinaviens största med 1 miljon unika läsare per vecka. 🙂

      Isabella har också hävdat att 940 000 av bloggens läsare bor i Umeå.
      I så fall bor alla som läser hennes blogg just i Umeå så när som på 60 000 som bor någon annanstans.

        Precis! Eller när hon hävdar att hennes bok Egoboost har varit bästsäljare i 3 år. :))) http://www.blondinbella.se/2013/02/f-73/

          Bella är som Donald Trump dvs man borde ha faktakollare som uppdaterar allt med rätta siffror och rätta sakuppgifter.
          Men likt Trumps väljare så är det många av Bellas läsare som sväljer allt med hull och hår oberoende av vad faktakollarna kommer fram till.
          Suck.

            Ja, där har de mycket gemensamt! Trump och Bella är båda bra på att framställa sig som något stort på hemmaplan för utlänningar när det inte är sant. Snart skall BB försöka få in sina produkter i USA och då kommer hon spela på att hon är stört och bäst i Skandinavien. Tro mig 🙂

    millajacobsen (Camilla ) var med i big Brother 2012. Hon bor och jobbar i Dubai. Både kissie och rosanna har hängt med henne förr. Camilla jobbar med event och enligt henne själv så lever hon lyxliv i Dubai. Hon har säkert fixat denna resa till kissen och rosanna gratis mot lite sk ”jobb”

      Är det samma Camilla som ”förföljs av rykten” (*snyft*) om att hon skulle vara ”bordellmamma” där nere i Dubai? Påstås ha flugit ner Jane Timglas och dylika utvikningstjejer för umgänge och eskortering av rika shejker etc 🙂 Men det är bara internet som skvallrar, förstås.
      Skulle ju inte vara den första ”värdinnan” i Dubai som skor sig lite vid sidan om, men om ryktena stämmer blir ju denna lilla fest med Swedish Celebrities onekligen lite mer intressant. Och apropå, vem var det egentligen som betalade när Kissie spenderade en vecka på en yacht med BB-Jennifer och folk som nesligt nog aldrig fastnade på bild?…

    UrbanMass har tydligen anordnat en klubbkväll på Puro Beach och bjudit in svenska lågbudgetkändisar. Kissie är det största namnet vilket kanske säger lite om nivån på arrangemanget. DJ:n är en 23-årig kille från Jordbro med drygt 1700 följare på Instagram, UrbanMass har drygt 9000 följare. Stora ord, liten verkstad och noll genomslagskraft… Extra sleazy är att UrbanMass marknadsför hela eventet med att ”svenska tjejer” omger vara på plats och en bild på Kissies rumpa i poolen. Inte särskilt konstigt att Kissie inte nämnde det här i bloggen….

      Det hela ger faktiskt lite obehagliga classe-kinzakenza vibbar.
      Dubai är ju en av de värsta platserna när det gäller slemmiga män och tjejer som tror att det finns några bra genvägar till pengar och kändisskap.

    Hahahahhaha. Side-kick. Tänkte faktisk samma sak själv, but you said it first.

    Hur ser du på inlägg där en gåva/reklam liksom bakas in i texten? Jag tänker på Josefin Knaves inlägg om barnböcker (http://blogg.loppi.se/josefinknave/2016/10/29/nya-barnbocker/) där hon först skriver oskyldigt om att de varit på biblioteket och lånat böcker till sonen, för att sedan glida in på att ”Max hamburgare” har kampanj med böcker i deras happy meal-motsvarighet under höstlovet, att det är såå bra och att hon till och med köpt barnmeny till sig själv flera gånger. Utan märkning, såklart. Kan det verkligen vara okej?! Hon skriver att hon fick ett ”bud” med böcker från Max så jag antar att det kan röra sig om ett pressutskick vilket kanske inte behöver reklam-märkas (?) men samtidigt – inlägget är ju helt uppenbart reklam för Max? Gör hon fel här eller gör hon rätt? Om hon gör rätt, tycker jag på något vis att det finns en lucka i lagstiftningen. Inlägget fungerar ju helt klart som reklam men utan märkning…

    Malin Eklund (Sigge Eklunds fru) är även hon och dotter i Dubai och bor på hotell på hajjar i akvarium ??

    Inte mer pinsamt än att Kissie omnämns som sveriges största blogg av arrangörerna. Trodde Blondinbella var det haha:) vem ljuger?

      Säkert båda! 🙂

    Hon är väl känd för att inte kunna hantera pengar? Pinsamt…

      Passar ju bra för Rosanna att kunna tjäna lite snabba dollar nu då.

    Maggie är preggers

    Jag besviken på hennes bloggande därifrån typ två frukostar o sen hon i bikini??! Liksom måste finnas massa o ta bilder på. Bara det är mysko. Sämst dokumenterade resan i bloggvärlden som jag följt.

      Finns väl inget att ta bilder på? Det är ju en öken, skittråkig, och alla har redan sett ”segelhotellet”. Plus att alla bloggare som plötsligt får pengar på fickan kuskar dit och tar samma bilder på samma kameler och höghus.
      Det är som bloggarnas Thailand, alldeles sönderexploaterat och ”gjort”.

    Kan inte låta bli att undra över hur Kissie kommer att hantera alla kommentarer om hennes ”tigerklappning”. Det var nog inte den typen av kommentarer hon väntade sig att få när hon skrev om hur spännande det skulle bli. Kan hon ta sig igenom det här med någon sorts trovärdighet i behåll?

    Verkar som att Bingo R också skall dit 😮 verkar vara ngt med Dubai….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.