Kissies halloweenkostym..

Kissie:

img_9700

Kissies kostym var alltså ”plastikhets”.
Hon var alltså utklädd till fjortisbloggare – typ sig själv, Dessie, Isabelle, Sindy, Paow mfl..

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kul att en av bloggvärldens mest plastikopererade och fillers-beroende tjej gör ”narr” av plastikoperationer på det sättet. Kissie in a nutshell

    Ps. Nej Alexandra, din image har inte ändrats. Du är och förblir den du alltid varit.

      Personligen tycker jag att det är kul och visar på självdistans.

      Eller så gör hon inte alls narr av det.

        Jag tror att hon gör narr av det på på ett sätt, men inte på det sätt som Tess tror

    Är det någon mer som har hört podden tankar med, Kissie var denna veckas gäst och jag tycker att avsnittet var bra! Fick dock en smärre chock över hur mycket i hennes liv som är sponsrat, allt från bröst och läppar till kläder.

    Det verkar som att större delen av Kissies Dubairesa var sponsrad, ner till kläderna. House of Xerg sponsrar tjejernas outfits, kolla ”llhhdxb” på insta.

    Kissie har ju kopierat detta direkt från Pixee Fox och norska bloggaren Sophie Elise… Så att hon ska verka ”skön” och ha självdistans, och mata på sin nya image ytterligare. Men egentligen är hon samma bluff som alltid, som bara kopierar från andra utan att någonsin kunna unna någon lite cred.

      Kommenterade det även i Kissies blogg att hon blivit inspirerad, och hon ändrade min kommentar (som vanligt) till ”Du är så himla härlig!! <3" eller något liknande. Gäsp.

        De har ju också kopierat och var inte först med den platikopererade halloween outfiten. Vem som var först vet jag inte men hon kan ha inspirerades från dragqueens eller någon i USA de behöver ju inte vara någon från Norden. Tror hon valde den här outfiten för hon inte fått spons på någon riktig halloween utklädnad och tog det hon hade hemma.

      Precis såhär är det! Hon är och förblir samma trasiga, elaka, psykopatiska och manipulerande människa.

        Den som sa det hen var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.