Gör Kissie rätt som säger ifrån?

Kissie:

kissie

Blir påhoppad för att ljuga om sponsrade resor medan jag redan blir anmäld för otydlig reklammarkering och är extremt ledsen över det vilket ni vet. Några andra skriver jag är eskort bara för jag reste till Dubai och andra säger jag är en djurplågare.//Kissie

Kissie ryter ifrån på bloggen och tycker att läsarna är orättvisa som inte litar på det hon skriver och kräver förklaringar på både det ena och det andra.
Jag känner mig lite kluven här.
Å ena sidan så behöver Kissie rent krasst inte förklara en endaste sak för läsarna men å andra sidan så har ju hon byggt sin karriär på att ljuga, överdriva och provocera (citat läsare Linda) och bara för att Kissie är redo att vända blad och vara den ”nya Kissie” så betyder det ju inte att läsarna är lika snabba.
Som man bäddar får man ligga.

Ungefär som att få tillbaka förtroendet för någon som svikit en eller som brustit i lojalitet.
Ett förtroende är ingenting som kommer tillbaka eller som man får för att man ber om ursäkt eller helt plötsligt väljer att ändra sitt beteende – det är någonting som förtjänas och lite så tror jag att det är i det här fallet.
Kissie har helt enkelt inte fått läsarnas förtroende än utan behöver jobba ännu lite hårdare på det för att slippa bli ifrågasatt i framtiden.

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du citerar ju min kommentar på hennes blogg. Kul att vi har samma åsikter. 🙂

      Är det så? Det kändes som att jag hade läst de där orden nånstans men jag kunde inte hitta det. Tack!

        Ja, ibland får man till det 🙂

    Jag känner att om Kissie vill förnya sig och verkligen bli Alexandra Nilsson behövs mer än viljan. Även om hon vill förändras står hon kvar i provokation – varför annars skriva att hon ska klapp tigrar hos en prins och sedan försvara det när hon får kritik? Hon är inte dum, så jag betvivlar att hon helt ärligt tror att djuren mår 100% bra.

    Jag känner också att skriver en människa (offentlig eller privat) på en blogg, sin facebook, instagram osv. Så att andra kan se det, ja då får man även ta att alla inte håller med och att en del kan ta det för långt. Med detta menar jag inte personangrepp eller rena elakheter, sådant är aldrig okej. Min instagram är privat för att jag inte vill att vem som helst ska se och kommentera vad jag lägger ut. Att kalla Alexandra djurplågare tycker jag är inom gränsen av vad som är rimligt, precis som Blondinbella. Nej, det är inte hon som fångat tigrarna, drogar dem och misshandlar dem. MEN, när hon går dit säger hon att det är okej, och därför stöttar hon djurplågeri.

    Jag anser även att om Alexandra vill förändras i pöbelns ögon måste hon även bli konsekvent. Hon kan inte vara vegetarian (ibland) för att det är för djurens bästa och hon är en djurmänniska samtidigt som hon besöker dessa ställen och har mer skinnprodukter än jag har strumpor.

    Det är alltså Camilla Jacobsen som ”lurat” Kissie och Rosanna att vara värdinnor (”Swedish celebrities”) på Purobeach?
    Kissie ombads puffa genom ett inlägg på Instagram och utan att hon blivit tillfrågad slogs hennes namn upp stort som dragplåster tillsammans med Rosanna. Och det tyckte Kissie var OK trots att ”sånt tar jag ju betalt för i vanliga fall” som hon skrev.
    Och nu är hon sur på att läsarna reagerar på de många oklarheter som råder kring detta.
    Kissie borde förstå att det är väldigt lätt att saker och ting blir oklara när det gäller svenska tjejer som åker till Dubai och ger sig in i den skumma nöjesvärld som finns där. Det är väldigt lätt att man läser in mer än vad som egentligen är och sker. Camilla Jacobsen har själv varit föremål för många rykten eftersom hon bor och arbetar i Dubai.

    Jag vet inte varför, men hennes blogg har jag bojkottat. Har inte varit där inne på säkert 1 månad iallafall som minst..

    Alltså Kissie är sjukt ointressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.