Är det gulligt verkligen?

GabJoss:

gaby

Jag vet inte hur ni funkar, men skulle M varva mellan att sova hos sin bästa vän och att ha honom sovandes hos oss i en vecka så skulle jag inte se det som gulligt och mysigt utan snarare som att någonting är väldigt fel i vår relation.

Men så lyser Fjordingen med sin frånvaro i bloggen också..

tuned

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är de inte tillsammans längre?

      Jag undrar jag också.
      Har Gabjoss gjort slut… igen?
      Eller har F. dragit, efter att ha läst kommentarer här, om att han verkar vara som en ”slav” i förhållandet.
      Men vi får se.

    Spännande!

    Jag tar med mig sonen och övernattar hos vänner ganska ofta. Kan sova hos mkna föräldrar flera nätter ibland. Då brukar maken passa på att bjuda hem vänner också, som även de ibland sover kvar om det blir sent. Inget konstigt med det tycker jag, bara mysigt att få umgås med familj och vänner ibland också. Men det beror antagligen på vad man har för relation med sin partner, sina föräldrar och vänner.

      Men förr umgicks dom alla fyra på parmiddagar och sånt medans på senaste är det bara tjejerna och nästan enbart övernattningar så nånting verkar ha hänt!

    Kan väl ha med åldern att göra? De sov över hos varandra och rensade smink för ett tag sen. Låter lite fjortisvarning för mig 🙂
    Men om min sambo t.ex. skulle vilja ha lagfest hemma hos oss så skulle jag också välja att sova hos vänner/familj. Så det beror väl på situationen och hon måste ju inte skriva en förklarande text till ALLT?

      Självklart behöver hon inte det, men det hindrar inte folk från att undra och spekulera. Har man en offentlig blogg, får man nog räkna med det. Lika så undrar jag hur Gabjoss mår fysiskt, för maken till dålig mathållning har jag sällan sett. Så mycket kolhydrater!

        Varför skulle så ”mycket” kolhydrater vara dåligt? 🙁

        Det är inget fel på att äta mycket kolhydrater, speciellt inte som vegan/vegetarian. Det är ju så man får i sig tillräckligt av det man behöver.

    Detta är ju faktiskt lite spännande, haha! Men som vanligt kommer väll snart ett inlägg om deras ”fantastiska” förhållande.

    Kanske en romans på gång mellan damerna?

    Kanske en romans mellan damerna?

    Vi har ofta gäster/vänner som sover över hemma samt en familj med barn som vi varvar översovning hos. Hemma hos oss ibland och hemma hos dem ibland. Ibland splittar vi upp paren och låter ena halvan ha barnfri tid i det hus som står tomt.

    Det är mysigt och roligt och inget jag ville sluta med för att jag skaffade sambo och eget liv. Trista är att det är få som vill.

      Hade gärna Haft det så också, älskar Att sova över, så mysigt! Men är ensam med min son men är Inte ofta vi sover borta förutom hos min mamma 🙁 ja, inte för att min umgängeskrets är Så stor…

    Tanken slog mig faktiskt att det kanske var trubbel bland molnen och därför väljer hon att spendera mer tid med sin kompis för att slippa vara hemma där de inte är så bra just nu?

    Tanken slog mig faktiskt här om dagen när du la upp inlägget om Tovsi att det kanske var trubbel bland de rosa molnen och därför är hon mer med sin kompis än hemma där de inte är så bra just nu

    Skulle inte F börja plugga? Eller pratar jag ut nattmössan ?

    Skulle inte F börja plugga? Eller talar jag ur nattmössan?

    Jag sover aldrig över hos vänner, men det är för att jag inte har några

      I feel you!

    Jag tror att det kan vara så att fjordisen jobbar kvällar eller pluggar på kvällarna. Hon skrev tidigare att han pluggade till högskoleprovet. Så om man är en socialperson, som jag tror Gabriella är, så tycker jag inte att det är så konstigt att hon sover över ofta hos kompisen om inte hon kan umgås med Fjodor. Har full förståelse för att man hellre sover över än tar bussen hem sent på kvällen. Och om de har problem i förhållandet, so what? Det kan hända alla och det är definitivt skvaller att spekulera i.

      Fjodor pluggar inte eller jobbar just nu utan han går fortfarande hemma och måste isåfall läsa upp sina betyg igen.

      Han gjorde de tidigare men fick hoppa av eftersom han hade lektioner ibland på morgonen och hon vägrade gå ut med hundarna så han kunde inte vara med på tentor osv. Sen blev hon sur att han spenderade så mycket tid att plugga så han fick sluta.. tyvärr.

      Fjodor får inte vara med och umgås med sina vänner om det finns andra tjejer där också. väldigt tråkigt, så friheten gäller endast en väg.

        Och vad är hennes plan? Att låsa in människan föralltid eller? Bara för att hon inte gillar att göra något annat än att vara med Tovsi, äta fruktfat och slänga upp något blogginlägg om dagen betyder det inte att hennes man måste eller vill leva det livet. Låt människan skaffa sig ett liv, ett jobb, en utbildning, ja vad som helst, det han vill. Känner du dem eller vart kommer denna information ifrån?

        Om allt det där är sant så är Gabriella en VIDRIG människa.

        Va, var har du hört det? Låter konstigt. Jag menar, varför kunde han inte stiga upp en halvtimme tidigare för att gå ut med hundarna innan skolan om nu inte Gabriella ville göra det? Jag har pluggat med flera ensamstående hundägare och de verkar klara sig alldeles utmärkt. Det låter som att någon har hittat på lite skvaller utan att tänka igenom det. OBS menar inte att du ljuger, men att den du hört det av/den som den personen hörde det av gör det.

        Stämmer bra det där.
        Detsamma hände då han jobbade, att han fick ta ledigt eller springa hem på lunchen för att gå ut med hundarna för att hon inte ville. Om han mot all förmodan inte gjorde det så var risken mycket stor att han fick sig ett mycket argt och skrikit mobilsamtal där han fick förklara att han fortfarande älskade henne. När de väl gick så pass långt så fick han inte heller sova hemma den kvällen.

        När väll Gabjo började jobba på samma kontor så hände det att hon plockade hans hemnycklar på grund av att han inte svarade mobilen tillräckligt snabbt då hon ringde. Bland annat.

        Han fick förövrigt skarp order om att inte samtala med några kvinnliga kollegor, eller vara vänner med dem på facebook. Inte heller delta i diverse afterwork eller andra aktiviteter om andra tjejer var närvarande.

        Så.. ja. Kul förhållande tror jag si så där på.

          Alltså ingen av de kan ju må bra. Men ja det finns ju en anledning till varför hans familj inte gillar henne och till varför inga familjemedlemmar närvarade när de gifte sig. Att de ville gifta sig ensamma är inte hela sanningen.

          Asså detta låter väldigt intressant, kan ni utveckla eller berätta mer? Varför har vi inte hört om detta tidigare? 🙂

          /Tidigare gabjoss-läsare innan magiska listor varje dag

            Finns en hel del inlägg här som lades upp för några månader sedan om bla. Falska anklagelser om sexuella trakasserier från Gab mot Fjodors chef.. i syfte att göra honom svartsjuk. När det väl kom fram så sa dom båda upp sig omedelbart (efter påtvingat möte med chef) och ”spontanflyttade” (flydde) till Göteborg.

            Sen också lögner om inkomst, bilägande, boende, etc.

            Börja leta ;D

            Bilägande och inkomst vet jag att sanningen har tummats lite med. Vill nog även minnas att hon tvingade hem honom från jobbet på lunchen eller för att gå hem tidigare som preggo. Vilket är lite skevt.
            Men det andra är ganska allvarliga anklagelser. Jag har försökt leta men jag hittar inga inlägg om detta, antagligen jag som är fullkomligt inkompetent på teknik och sånt, men någon kanske kommer ihåg hur och när inlägget/en publicerades?

    Nu har superJ gjort något MAGISKT (såklart)… ”läs på bloggen ”

    Så mycket fiske efter klick.. pinsamt

      Jag tycker de är märkligt att hon idag skriver att Super-J kan gå.. för lite mindre än en månad sen skrev hon att de var så fantastiskt att han ställde sig upp och gick..

    Nu har det ju kommit en ”förklaring” till varför hon och Tovsi har varit med och sovit hos varandra så mycket dom senaste dagarna. Nu är ordningen återställd, tillbaka till mys i soffan med Fjordingen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.