Att ta lagen i egna händer..

Elaine Eksvärd:

elaine

Hade jag fått höra att nån pedagog varit på mina barn så hade jag gått till pedagogen innan jag polisanmälde. Rättsystemet är en jävla silkesvante för pedofiler därför måste förövaren känna mina knogar. Fan vad ledsen jag är nu.//Elaine

Ja, jag måste hålla med henne.
Hade någon varit på mina bonusbarn eller mina gudsöner hade jag nog inte kunnat ansvara för mina egna handlingar och det står jag för!

Vad hade ni själva gjort?
Jag säger som ”Laser-turken” – Jag hade gjort kaos med honom!

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Första känslan är ju självklart primitiv. Döda aset efter lång tortyr av sexuell sadism…. Vem skulle inte tänka så?

    Ändå så skulle jag aldrig kunna göra det. Att vara en ond sadist är inget som man bara är när det passar. Så nej.. Jag förlitar mig på rättsstaten. Även fast jag nog anar att jag, om jag tog lagen i egna händer, skulle få längre straff än pedoaset. Så illa tror jag tyvärr det är.

    Moa

    Off topic sorry men CamCam, varje gång jag går in här skickas jag vidare till nån jäkla typ spamsida. Tänkte att jag kanske fått något virus på ipaden eller något men det är BARA din sida det händer på…. Någon som vet varför detta händer? :((( tar cirkus 5 försök innan jag kommer in här utan att ”Apple website download” kommer upp.

      Maila pelle.tamleht@nojesguiden.se så hjälper han dig! ??

    Heeej Camcam! Du skriver en himla bra och underhållande blogg. Ibland saknar jag dock ett sammanhang i vissa inlägg och det gör det helt enkelt svårt att riktigt förstå vad det handlar om/bakgrunden. Kände just så när jag läste det här och tänkte att jag allra ödmjukast skulle påpeka det..
    Kram!

    Jag skulle inte ha några problem att döda den jäveln om personen hade varit på någon av mina brorsöner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.