Hon ska tydligen dö för att hon inte skriver om politik!

GabJoss:

orange-is-the-new-black

Jag var själv osäker på om jag skulle ta upp valet i USA på min blogg eftersom jag skriver om sociala medier, men jag valde att göra det igår utifrån vad bloggarna själv valt att dela med sig av.
Att GabJossan inte skriver om politik i sin blogg är ingenting jag reagerar över och som hon säger, hon är inte så insatt och vill inte ge sig ut på den minerade mark som politik faktiskt är utan väljer att prata om det hemma istället.
Det finns andra bloggare borde ha insett samma sak – hint Paula. =)

Man kan inte skriva om allt i sin blogg och bara för att man väljer att inte skriva om valet så betyder det varken att man är Trumpanhängare eller totalt obrydd. I det här fallet är jag benägen att hålla med GabGab:

Min blogg är rätt ”tråkig” och jag vill hålla mig inom kategorierna mammaliv, inredning, små inköp, godsaker, mat, vardagsglimtar.. Det är det jag själv tycker är roligt att läsa om och det är det jag vill att man ska mötas av här inne.//GabJoss

Kalla henne oengagerad om du vill, om du tolkar hennes tystnad som just det men att önska henne död? Är folk inte kloka?

Kissie mötte lite samma sak när hon valde att inte skriva om en stor händelse (jag tror det var ett av terrordåden i Frankrike) och hon motiverade det med att hon ville att hennes blogg skulle vara en plats att komma till för att få en paus från all tragik och att hon ville bevara sin blogg humoristisk.

Det kan jag respektera. 
På samma sätt som jag respekterar Gabriellas val att inte skriva om valet. Återigen – bara för att man inte skriver om en sak så behöver det inte betyda mer än just det – att de inte skriver om det. Inte att man inte bryr sig.

Tänk om alla bloggare skulle skriva inlägg om vad de anser om allt som händer i världen precis hela tiden?
Det skulle inte finnas en enda nischad blogg kvar och de skulle förmodligen tappa sina läsare snabbare än jag blev insnöad på jobbet igår.
Ska Hänt Extra skriva om hemskheter i världen för att visa att de bryr sig och inte förtjänar att dö? Nej, det är en nöjes/skvallerblaska och de har ett koncept att hålla sig till.
Det är inte svårare än så.

GabJossan är fruktfat, SuperJ och huvudlösa bilder på tröjor, inte samhällsvetenskap, nyhetsgranskning och politik, och hon har ingen som helst skyldighet att berätta för sina läsare vad hon anser om valet i USA om hon inte vill. Det är det fina med bloggar. Man väljer själv.
Kritisera gärna men att önska livet ur nån? Över gränsen!

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    På paows snap visar hon hur hon kallar en tjej för ful hora för att hon tydligen skriver till hennes kille.

    Två lite konstiga grejer;
    1) Dessie skriver ”inshallah” i sitt inlägg om att hon ska resa till Paris. Är inte det lite konstigt att använda sig av muslimska uttryck när man är kristen?

    2) i Jocke och Jonnas senaste video säger de att de försökt få barn i 3 till 4 års tid.. What? Känns som att för varje vecka som går lägger de på ett år till tiden de ”försökt”.

      Dessie: solklart provokationsförsök. Hennes blogg är döende och hon jagar desperat lite kommentarer och klick.

      Korrektion* både kristna och judar använde inshalla innan Mohammed ens var född så muslimskt uttryck är det ju inte. Det är bara arabiska för ”om Gud vill” typ jag hoppas vädret blir bra idag – inshalla.

      Alla dessa uttryck som slängs höger och vänster ”Allah” osv är samma för kristna och judar med.

    Jag har följt med Jennys Matblogg ett tag nu och funderade på varför hon samarbetar med två konkurrenter som Refunder och Bonusway/Bonusbay? Gör inte det inläggen väldigt otillförlitliga? Det tycker jag iallafall.

    Vänta, missade jag något? Vem har sagt att hon ska dö för att hon inte skriver om politik?

      Förmodligen clickbait för att få upp bloggen till topp 10 igen. Hon publicerar varken neutrala eller negativa kommentarer så det finns väl inget bevis.
      Snart kommer den, insinueringen att de gjort slut, köpt ett hus eller gravida igen. ?

      Låter Camcam uppdatera om de bloggarna jag inte vill ge klick, hoppas andra tänker likadant. ?

    Läs fröken Ilmruds politiska inlägg! Säger bara herregud, hon borde också varit tyst!

    Ja du litar inte på den där Gabjoss fullt ut. Varför skulle hennes magiska drömsupportrar önska henne livet. Tar allt hon säger med en nypa salt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.