37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Camcam, jag läser inte deras bloggar men det gör ju förmodligen du:
    http://www.expressen.se/noje/jockibois-och-jonnas-sorgliga-barnbesked/

      Dom har inga bloggar utan youtubekanal haha

    Elaine kallar oss som varit kritiska till att hon skrivit om m, eller påpekat faktafel kring det hela för pedofilkramare. Du brukar ju lägga upp inlägg ang hur bloggare bemöter kritik/komentarer tänkte att detta kanske kunde vara ett sådant fall?

    Hennes inlägg heter ”jag blir så förbannad på pedofiler” skrolla ned bland kommentarerna.

      Alltså, jag förstår dock inte varför fokuset ligger på Elaines upprördhet över saken och inte på gubben som ville vara med en omyndig? Man kan diskutera allt man vill om Elaine är för ”påverkad” av ämnet för att resonera klart, eller hur skillnaden minsann är stor mellan pedofili och hebifili (stavning?) – men hon försöker ju göra en bra grej vilket är att rädda barn från pedofiler.

      Tänk om du/ni la ner allt er energi på att fokusera på snuskgubbar/pedofiler/vad fan man vill kalla det istället för att bli upprörda för att bli kallade ”pedofilkramare”, då skulle kanske något barn bli räddat i bästa fall.

        Vi som kritiserade var förbannade på att hon länkade till camcams inlägg som hade en direktlänk till tjejens blogg. När Elaine förstod det lugnade hon sig och tog bort länken till inlägget hon rättade även till åldern. Det är helt o fullt lika förjävligt även med rätt ålder. Men jag tycker att det är bra att fokusera på pedofili trots att offret är ”byxmyndigt”. Alla blir ju förfärade om offret är 14, men när offret är 16 börjar vissa skruvar på sig och kommer med ursäkter.

          Okej, då förstår jag lite mer Si. Det må vara en bra sak att ordna upp för tjejens skull, men jag ser även diskussioner om den rätta definitionen av pedofil, om att åldern minsann var si eller så, att Elaine är för involverad osvosv och det tycker jag är helt irrelevant med tanke på den goda gärning Elaine gör och hennes kamp. Då skiter jag fullständigt i sådana diskussioner, då dom är helt oviktiga i ett större perspektiv, utan jag bryr mig endast om att rädda så många barn som möjligt. Det är vad min kommentar syftade till 🙂

            Pedofili är pedofili. Punkt. Har ingen aning om andra definitioner, o skiter fullt i det. Pedofiler är pedofiler. Vi diskuterade i ett annat inläggs komentarsfält o hon förstod då vad jag ville med mina komentarer. OCH JAG VILL BARA FÖRTYDLIGA ATT DET INTE VAR ATT FÖRSVARA ELLER SKYDDA PEDOFILEN, utan att få bort länken samt att faktan kring det hela stämde för att det just är lika förfärligt även om hon va äldre än det som stod. Som jag skrev innan 14: då tycker alla det är pedofili men så smått som åldern stiger börjar fler o fler skruva på sig och så ska det inte vara. Jag skulle gärna förändra världen, att fokus ska o kraft ska läggas på rätta saker har du helt rätt i! 🙂
            Och självklart ska man kämpa för saker man tror på o sådant man vill förändra oavsett om man är påverkad av sina egna sår.

            Det gick inte att svara på din senaste kommentar Si, så jag svarar här 🙂 Då ber jag om ursäkt att jag drog förutfattade slutsatser om vad du menade och jag inser nu att jag drog dig över en kam tillsammans med andra personer som jag har sett uttryckt sådana saker som jag nämnde här ovan – vilket blev lite fel mot dig. Tack och godnatt! 🙂

            Det är lugnt! 🙂 godnatt!

        Jag ser det på ett annat sätt. Jag har väldigt svårt att ta människor på allvar när den fakta som finns ”slarvas bort”. Vad kan mer ”slarvas bort” i det som ska ske?

        Jag har svårt att se Elaines engagemang i just det här fallet. Som någon påpekar så är det ingen skillnad i en åsikt om ”barnet är 14 eller 16 år. Däremot så ser ju lagen på det helt olika.

        Att i det läget börja hojta om polisanmälning osv, hjälper inte offret ett dugg. Då måste man ta till andra åtgärder. Framför allt så är det dummaste man kan göra att vända offret emot den som vill hjälpa.Vilket jag tror man gör om man börjar skrika om pedofeli/oansvariga föräldrar/leva fel/fel, fel fel på allt offret levt i/med.

        Ändå, mina inlägg talar sitt tydliga språk. Jag har aldrig/kommer aldrig försvara pedofiler/sexuella övergrepp. Att bli kallad pedofilkramare. Känns.. Så där.

        Ändå, målet var att stoppa länkarna, hos Elaine, för att förhindra mer påhopp på bloggaren. Mission accomplished.

        Snyggt jobbat av oss!

        Sov gott!

        Moa

          Ja att bli kallad för pedofilkramare kan jag handen på hjärtat säga är det värsta jag någonsin blivit kallad.
          Jag kommenterade även de inlägg som hon tillägnat oss pedofilkramare (ironi)
          Där blev jag först hotad med att bli blockerad, sedan sansade hon sig, tycktes förstå vart jag ville komma, bad om ursäkt för sitt ordval.

          Jag vet inte vad jag ska tycka, det hade kunnat gå så smidigt om hon bara läst det andra skrivit om att det faktiskt länkades till m’s blogg. Att kolla av fakta stämmer är inte heller svårt. Och ska man publicera så pass kännsligt material så är det väll viktigt att det blir rätt. Och att man följer komentarerna. Hon svarade oss som kritiserade HENNES beteende men lite hårdare tag, än dom som innan oss påpekat att hon länkade till. M’s blogg.

          Jag orkar inte vara långsint mot Elaine som person, hon bad om ursäkt till mig.
          Men det är ju inte jag som ska ha en ursäkt egentligen, det borde ju m få istället.

          Internet inte lätt!

            Jag håller med både dig och Moa här ovan.

            A och O när man publicerar något så känsligt till stora läsarskaror är väl att ha 100% koll på faktan och har bakgrundskollat storyn innan man slår på stora trumman. Klara man inte av det så kanske man helt enkelt inte är rätt person för att föra talan öht. (Faktafelen består på majoriteten av ställena, vet inte var hon påstår att hon har ändrat något)

            Att du Si (eller vi andra också för den delen) ska ha överseende med att hon reagerade på alla cylindrar och bulldozade fram pga hennes tidigare erfarenheter är bara så fel i detta sammanhang. Visst, det är förjävligt och ofattbart det hon varit med om. Men ska hennes felriktade ilska vara på bekostnad av M och det hon nu har fått utstå i flera dagar?

            Nu hoppas jag att alla lämnar M ifred och om man fortfarande är orolig så finns det andra vägar att gå än att svänga med blogg-svärdet inför 100-tusentals personer.

            Och för att tillägga: att bry sig om M och vad hon ofrivilligt har fått ta emot de senaste dagarna är INTE likställt med att vara en jävla peddokramare!

            (Tog Elaines argument slut när hon började hiva dom orden eller?)

            M du kan läsa komentarerna på hennes blogg! Hon var väldigt arg på oss.

    Kan tillägga att hon nu bemött kritik o komentarer på ett mycket bra sätt och ursäktat sitt ordval (iaf mot mig). Det tycker jag är starkt o stort! Inte alla i cyberspace som gör det. Så tummen upp för henne.

      Alltså jag blir helt mållös av hennes bemötande (äntligen!) bland kommentarerna. Jag är ledsen men jag tyckte inte hon bemötte på ett bra sätt öht!

      Hur kan hon ha missat att flera av oss vid ett flertal tillfällen de senaste dagarna försökt informera henne om att hon länkar till CamCams inlägg som i sin tur länkar rakt in till M:s blogg och allt vad det medfört?? Helt ofattbart! Visst, hon har äntligen tagit bort länken, dock 3 dagar försent pch skadan är redan skedd. Hon är verkligen fartblind!

        Jag håller helt med dig.

        Har faktiskt skärmdumpat för att det är så huvudlöst och inte riktigt vad jag förväntade mig av Elaine. Iofs så har jag sett en del tendenser under en längre tid. Nu spårade det totalt.

        Det värsta är att uppenbart har hon inte alls läst vad någon skribent skrivit. Bara massa blajblaj. Inte ens en bra, rak ursäkt kunde hon åstadkomma.

        Vad är det som säger att hon alls läser inläggen?

        Vad är det som säger att hon lämplig att företräda offer alls?

        Måste nog fundera på saken!

        Moa

          Ja hon spårade fullständigt! Utan anledning och mot fel personer/kommentarer.

          Stor eloge till dig som fortsatte argumentera på ett klokt och konstruktivt sätt trots hennes utspel och härskartekniker.

            Tack!

            Det var snällt sagt av dig.

            Tycker själv att det var ett bra teamwork av oss. Olika men med samma budskap.

            Jag vet inte hur mycket M**** surfar runt på nätet men jag hoppas hon förstår att alla, även Elaine bryr oss om henne i slutändan.

            Moa

        Ja det var väldigt konstigt att hon inte reagerade på dom tidigare komentarerna som påpekade inlägget.

    Alltså, vad har hänt med din uppdatering? Du skriver om nån My Martens som jag inte hört talas om förrän jag började läsa din blogg och uppdaterar 24/7 om Catten. Skittråkig blogg har du fått.

      Vad tycker du att Camcam borde skriva om?

        Vad sägs om en analys av retorikekspertens argumentationsteknik och bemötande av kritiska komentarer ?

    Fast din instagram har väl inget med ”bloggbevakning” att göra? Du borde snarare kalla den för din privata instagram istället.

      Mja… snarare kissarnas Instagram. Och Nellies… där pratar vi om Nellie.. =)

        Mjau ??????

    Tyra söker fotopersonal för sin reklam och layout ålder från 16 år på timmar. Varför anlitar hon hon inte någon som faktiskt jobbar med det när Jon nu driver två så framgångsrika företag som växer så fort. Ska drt vara billigt som kan hoppa när Tyra säger hoppa och därför hon inte kan samarbeta med någon som faktiskt har detta som professionalism

    På tal om ingenting, vad är det för jäkla skitprogram tv3 slängt in i rutan innan PH ikväll?! Sämsta jag sett på länge

      Håller med! Visst det kanske fanns nån liten ljusglimt i programmet men allt som allt helt vanvettigt dåligt. Var längesen jag råkade på sån undermålig ”underhållning”. Kanske måste man tillhöra mamma-maffian för att fatta…?

    Folk är nog mindre benägna att kommentera på Instagram, eftersom man inte är lika anonym där. Om någon skriver riktigt otrevliga och obehagliga kommentarer, kan man lättare hitta avsändaren. Fast det kanske man kan här också? Kan en upprörd bloggare begära att få ut avsändarna till inlägg här på din blogg, Camcam? Om det blir stämning t.ex. ?

    Det är trist att man kan skriva vidrigheter anonymt, men samtidigt viktigt att man kan ta upp saker man tycker är tvivelaktiga (i bloggvärlden) och göra det incognito. Anonymitet under ansvar, kanske man kan kalla det?

      Nej, det är bara polisen som kan göra det.

    Och när ska Linn Strelin börja reklammärka sina inlägg då?

      Nu har hon ju faktiskt reklammärkt flera av sina inlägg, direkt i rubriken och först i texten. Tummen upp (Y)

    Varför gör reklambyråer så här?
    Många youtubers/bloggare har gjort videos i sammarbeta med Madlady och dessutom med kombon att mixa in punkter från deras bucketlist. Alla tidigare låtsas som om de kommit på det själva men är ju så sjukt uppenbart att Madlady bett dom om det?
    Josephine Qvist, Kissie mm har gjort och nu Jonna som är den enda jag sett som säger att det är Madladys idé. Varför vill man inte säga det? Nu ser jag automatiskt ner på de andras trovrdighet men upp till Jonna.
    Har sett många liknande kampanjer när alla gör likadana kombovideor. Varför inte bara göra som Jonna och säga ”och det var madlady som kom med förslaget att jag skulle berätta saker från min bucketlist också”??
    Ser de inte själva hur dumt det ser ut när alla hnar likadana videos (brukar ju vara ungefär samma kläder också…)

    Har Egoina haft missfall?

    Helt ok att du pinnar upp, men kan du inte gör en ny pin varje gång? Blir lite jobbigt att gå igenom 34 st kommentarer för att hitta en ny från idag. 🙂

    PS Har jag missta att du sagt var du varit de dagarna du var bora och hade du det bra?

      Ah! Jag gör ett nytt inlägg! Tack för input!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.