Men NÄÄÄÄJ!

Sandra Beijer:

beijer

När Ludwig gjorde slut med Sandra så skrev hon så vackert smärtsamt om det på sin blogg att även mitt hjärta gick lite sönder av smärtan som slog mot mig genom skärmen.

Nu har det hänt igen och jag förstår inte varför?
Jag är själv lite förälskad i Sandy Bell bara av att läsa hennes blogg och jag förstår verkligen inte hur någon inte skulle vilja vara tillsammans med henne för hon är ju magisk på riktigt.
Men så är det här bakom skärmen.
Jag visste inte ens att hon mått så dåligt hela hösten så just nu vill jag mest av allt bara ge henne en kram!
Och så en kram till och sen dela en flaska rödpang och gråta till sorgliga låtar tillsammans.

Tjocka Hetsätarkatten bjuder på hur många pussar som helst. Han är även singel!
Han kommer älska dig mer än lufttorkad skinka.

cat

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så sorgligt. Gillar henne o älskar bloggen. Men jag tycker jag sett lite att hennes kille sett deppig ut. Men jag trodde dom skulle hålla ihop. Hoppas söta hetsätarkatten inte är deppig love him syns att han har personlighet. Krama honom från mej.

    Tycker det var väntat, det kändes genom skärmen så förstår inte att hon inte märkte något. Hon skrev ju själv att hon inte visste om han var den rätta på bloggen. Och att hon inte ville ha barn. Han är ju också yngre än henne och vill nog hitta den ”rätta” och skaffa barn.

      what? Vilken shameande kommentar. Det är väl en befängd sak dessutom att säga sig veta mer än personen bakom skärmen som konstruerar den förmedlade bilden till oss läsare? Dessutom har vi ju ingen aning om hon bokstavligen menar att hon inte hade någon aning, det är ju bara en tolkning ur ett stycke hon skrivit.

    Vilken hemsk bild, så abstrakt att vissa tycker att det där är gott med grisrumpa och andra likdelar. Ser (svin)äckligt ut upplagt så där!

    TW på den

      Menar du att THK ska göra avkall på sitt fredagsmys? Det kommer han inte tycka om!

      Gode gud, då får jag be för dig under vårt julbord. Vi har både press- och småländsk sylta, fast jag är den enda som äter av dem..känner mig rätt ensam i min sylteförälskelse.

      Är det en åldersgrej kanske, tror inte nån av mina vänner gillar sylta heller. Sorry för OTn..men jag blev riktigt sugen på julmat nu.

        Men gu! Jag med! Längtar till julskinka!

    Har man följt bloggen så vet man att hon varit nere under en tid. Så det är väl det jag kan ge folk som säger att de visste. Man vet ingenting egentligen.

    Jag tycker så synd om henne och blir mörkrädd. Är det såhär människor agerar, eller har hon haft otur? Jag syftar på att hon två gånger har råkat ut för uppbrott som verkar relativt plötsliga för henne. Det med L minns jag att det kom totalt out of the blue för henne, och denna gång skriver hon att hon borde ha ”läst signalerna”, vilket tyder på att de knappast haft en öppen dialog kring det. Fungerar vuxna människor så? Gör slut på fleråriga relationer utan att ens föra en dialog kring det innan? I min värld diskuterar man med sin partner när saker och ting skaver, man tar upp vad man tycker är jobbigt, berättar om det känns grått, om man längtar efter något annat eller vad fan det kan vara. Därefter försöker man med gemensamma krafter förändra situationen. Går det inte så prövar man ingen. Pratar. Gråter. Försöker. Man kanske går i parterapi? Åker på en semester med det uttalade syftet att hitta tillbaka till varandra? Man inför middagar med tända ljus och massage en gång i veckan? Börjar träna ihop? Ja whatever som man tror kan hjälpa. Sedan pratar man, gråter, pratar, försöker. Funkar inget av detta trots upprepningar, så gör man slut. Då vet GARANTERAT båda två att det varit kämpigt en tid, även om båda inte nödvändigtvis håller med om att det är dags att lämna (i en utopi gör de det, förstås). Jag menar bara att hur existerar ens de här personerna som inte försöker, och som inte inkluderar partnern i försökandet?! Blir rädd. Hur gör jag för att slippa stöta på dem…? (obs att Sandras version såklart inte är objektiv, möjligheten finns att hon tok-förträngt alla gånger han sa ”Sandra, det känns som att nåt skaver mellan oss”)

      Känner inte heller igen det här snabba tvära uppbrottet från vare sig mina relationer eller kompisars. Snarare har jag nog tänkt att vi människor ibland kör det där programmet du beskriver väl många varv innan vi förmår att bryta. Men tror att Sandra uttryckt det som att hon inte heller är ett fan av att hålla på och kämpa år ut och år in. Funkar det så funkar det, annars så är det bättre att klippa lidandet. Så kanske dras personer med liknande syn på förhållande till varandra?

        Jag känner igen det från mina två senaste relationer och en kortare dejtingrelation också. Inga förklaringar, inga försök att fixa till det som inte funkar, inte ens någon hint om att något INTE funkar. Utan plötsligt har killen fått för sig att gräset nog är grönare på andra sidan och så poff är jag dumpad och ensam igen.

        Analyserat mig själv mycket om det är jag som väljer dåliga killar men de har varit väldigt olika varandra och de har inte varit omogna på andra sätt egentligen. Tror det beror mycket på den dejtingkultur och singelkultur som är just nu, det swipeas höger och vänster och det finns alltid något nytt på gång. Många kan nog inte då förstå att de riskerar att slänga bort något fint om de bara ger sig själva och partner lite mer tid.

          Intressant analys! Så kan det vara förstås. Men synd ändå tycker jag, då det faktiskt finns relationer som kan bli bra igen efter en kris. Kanske till och med bättre än innan ibland! Man missar ju hela den prylen att få se en relation fördjupas om man drar så fort det börjar kännas lite jobbigt.

            Ja, jag instämmer verkligen. Det gör fruktansvärt ont att bli dumpad på det sättet också, det känns som att man inte är värd att kämpa för och att man måste varit ”fruktansvärd” att den andra inte ens kan stå ut en sekund till. Samtidigt får man ingen förklaring och det gör det svårt att gå vidare och acceptera vad som hänt.

      Jag håller verkligen med dig! I en seriös relation pratar man också om när det inte känns bra? Jag förstår inte hur han kan bestämma sig för att göra slut från en vecka till en annan, utan att förvarna. Utan att sätta sig ner och prata om det. Många gånger kan saker lösas. Man kan göra saker i en relation oreflekterat, som får den andra inte känna sig sedd, bekräftad. Jag menar inte att Magnus måste vara tillsammans med Sandra om det inte känns bra – men hur kan han inte våga prata om det med henne? Fruktansvärt.

      Jag är jättedålig på förhållanden och tröttnar väldigt snabbt, och när jag väl har tröttnat så är det kört och jag vill bara bort – dvs jag ger ingen öppning för att jobba på förhållandet, för jag vet att det inte är någon idé. Jag är fullt medveten om att jag är omogen när det handlar om detta. Den här gången trodde jag verkligen att det var rätt och att jag hade mognat. Vi gifte oss t om (Las Vegas-style men ändå) men ne, det går bara inte och nu ska vi skiljas.

      Till er som har råkat ut för sådana som jag, så vill jag bara säga att det inte handlar om er, det är den andra personen som besitter problemet.

    Känner inte exakt likadant men får ångest av tanken av att relationer tar slut så plötsligt. Dock kanske jag har haft tur i min nuvarande relation hittills att det funkar på ett annat sett?

    Men kanske mest på att man inser att saker verkligen kan ta slut fort ibland. Bara poff så är det borta. Blä!

    Tycker hur som helst att Sandra är en sån fin person och känner med henne. Blä.

    Vad jobbigt 🙁 Någon som kan berätta hur länge de var tillsammans?

      Typ 3,5 år tror jag. Blev tillsammans början av 2013 om jag minns rätt.

    8 nov: ”Är jag girlfriend of the year or what” ?

    Jag förstår det som att hon varit ledsen och då varit krävande och kanske dragit med honom i det. Jag utgår från hur hon beskrivit sig själv som flickvän och lite från mitt tidigare förhållande.
    Oavsett så tror jag hon blir lyckligare utan någon som bestämmer sig för att gå ifrån henne för att hon är olycklig.
    Men men, hon verkar underbar och har en fin familj och fina vänner så även hon ska nog ta sig ur det här bra, förr eller senare.

    Älskar också hennes blogg och tycker så synd om henne 🙁 Jag hade det lite på känn dock, då hon har sagt att hon mått dåligt (över något annat verkar det ju som) och Magnus har också verkat lite off (det lilla man ser såklart från blogg/snapchat/instagram).

    Hon som hjälpt så många att komma över/överleva break ups. Jag älskar henne och hur vackert hon skriver. Att hon är så personlig på en mogen nivå och gör reklam till roliga inlägg.

    Detta känns inte lika hårt som Ludvig, tycker också att man märkt hela hösten att hon varit sämre på att uppdatera och knappt skrivit något fint om Magnus. Som det fan jag är så tycker jag verkligen att det känts genom skärmen. Hoppas hon mår hyfsat bra, hon låter ju hoppfull. Men fy fan vilken vidrig tid hon har framför sig ändå. I mörkaste tiden på året. Sandy <3

      Fast nä, det tycker inte jag. Magnus har ju alltid varit med under hösten och senast för några veckor sen var de i London för hans födelsedag?

      Klart det kan ha varit dåligt ändå men tycker inte det synts genom skärmen och på Sandra själv låter det ju som att hon INTE varit beredd.

      Fattar inte heller hur det kan synas genom skärmen! Hade deras förhållande varit risigt under en längre tid så hade väl Sandra avbokat Londonresan tex och gett honom något annat istället. Och inte varit så entusiastisk inför resan? Plus att M figurerat på fler bilder än många andra partners till kända bloggare ända fram tills det tog slut ju!

        Hon har skrivit flera gånger att hon tvekat på om Magnus och hon kommer hålla. Mycket ”vi får se, blir det inte vi för all framtid så blir det så.”
        Jag bara jämför med hur hon var med Ludvig, skrev om hur mycket hon älskade honom och hur fin han var jämt typ. MEn hon kanske inte ville göra på samma sätt med M eftersom det blev så fruktansvärt sist

    Snälla alla ni som kommenterar att ni känt det på er, sluta. Den enda som kan veta någonting om detta är Sandra och Magnus och vi har inte med den saken att göra eller kan ha ”känt på oss någonting” som hon inte skulle ha känt.

    Det är förjävligt när förhållanden tar slut, när man blir lämnad. Har varit där och det är fruktansvärt. Skickar styrkekramar till finaste Sandra <3 <3 <3

    det tog kanske slut för att hon är en jättebebis?

      Hur menar du?

    Har tänkt på att han har verkat lite irriterad på hennes senaste snaps. Tråkigt i alla fall! Finns fan inget värre än att bli dumpad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.