Kul eller okul.

Hugo:

leo

1. Leonore hänger med mig på gymmet
2. Mamman (Paula, som ni ser i bakgrunden) Håller på att rädda sitt barn ur en fara och tycker att Leonores pappas är en idiot som hänger henne där
3. Leonore, snart ett år gammal gör sin första pull-up//Hugo

Hugo tycker det är ett kul skämt att låta Leonore hänga själv i ett rör i taken medan Paula som skymtar där bakom inte riktigt verkar hålla med.
Jag fick själv nästan ont i magen av bilden då hon är knappa året och Hugo bevisligen håller i sin telefon istället för att ta emot henne om hon tappar taget.

Tycker ni sånt här är kul?
Kanske lika kul som när Hugo körde bil med Molly ovanpå ett gäng soffkuddar?
Det mottogs ju väl av läsarna och resulterade i en anmälan till socialen för Hugo och Paula.

Ibland förstår jag mig på Hugos val lika mycket som Catten av Täljes.
Hur tänker de?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker Hugo och Paula förstärker de här stereotyperna om en oansvarig pappa och en hönsmamma…

    Det här hör inte till det här inlägget alls, men är det bara jag som anar en spricka mellan Odd Blondinbella? På nåt sätt känns det så sorgligt att Odd fått ”tagit” ett jobb hos Bella. Inte för att det i sig är nåt fel, men just för att han försökte förverkliga sig själv och misslyckades så kopiöst. Det är ju tydligt att han vill vara som Bella, alltså han vill ju också vara ”nån”. Han ville uppenbarligen vara kändis och vara en ”entreprenör”. Känns bittert att han fick nöja sig med att arbeta i hennes skugga.

    Det lilla han skymtar förbi i bloggen ser han rätt sorgsen ut. Det känns som om deras familj är mer som ett företag som de måste rodda ihop, som de flesta småbarnsfamiljer. Det som talar mot att Bella och Odd inte kommer klara det tror jag är Odds bitterhet, Bellas unga ålder och att deras förhållande var ganska färskt när de gifte sig och skaffade barn.

    Bella är väldigt flitig med att beskriva deras inte så heta tillvaro som en ”fas” och påpekar ofta hur ooootroligt stöttande Odd är. Anar ugglor i mossen. Vibbarna talar för skilsmässa inom 2-3 år. Intressant att höra din analys kring detta!

      Jag har lagt märke till att Odd syns mindre i bloggen men jag har tolkat det som att han vill synas mindre. Han blev nog lite bränd av alla elaka kommentarer han fick på sin blogg, alla rykten om misshandel och läsare som hånade hans vin, hans sång, hans matlagning osv.
      Dessutom, rent krasst, Bella är inte hemma så mycket nu och de verkar inte ses särskilt ofta så det kanske inte finns så mycket att skriva om.

      Har oxå tänkt på hur mycket mindre han syns å hörs i bloggen. Tror det är en blandning av att han inte vill och att hon är så intensivt uppslukad av sig själv och sina tankar.. varje dag ältar hon samma grejor ist.
      Vad ska hon med han till känns det nästan som…

      Har också fått den känslan och tror att det är något som inte stämmer. Killen har basically levt på BB sen de träffades. Enda anledning till att de har allt de har är pga BB. Nu var hon även tvungen att ge honom ett jobb för att han skulle ha en inkomst. Han slutade på Adecco, hade en blogg, försökte bli sångare/kock/vintillverkare(??) och sen när han väl slutade med allt det och fick ett jobb gick det åt helvete knappt sex månader senare. Känns som att det ÄR BB som lyfter familjen ekonomiskt och att han är hennes babysitter. Oavsett vem det handlar om (t.ex. hade det varit omvänt) så kan det självklart anstränga relationen. Hon jobbar maniskt och han kan knappt hålla ett jobb. Antigen så var det hans plan all along att till slut bara leva på henne eller så är han inte så kapabel till mycket. De kommer inte hålla och jag tror att hon vet om det men håller ihop ”to save face” och för att hon faktiskt kämpar för barnen vilket är bra. Men vi får se hur det går och jag hoppas att oavsett hur det blir så gör dem det som känns bäst för dem. En skilsmässa är absolut inget att skämmas över, det är modigt och starkt gjort om man har prövat allt. De kanske bör pröva parterapi innan de går skilda vägar. Vi får se…

      BB är nog det längsta real life dokumentären som vi någonsin fått följa om man bortser från Keeping up with the Kardashians 😉

        Vad hände med jobbet han fick? Va inte de på typ TV4 eller minns jag fel?

          Jo, men den tog slut efter sex månader. Troligtvis provanställning och inget mer.

      Hon beskriver också att det är en kamp att få ihop karriär och småbarnsliv. Det känns fel på något sätt. Jag förstår kanske tanken men just ordet kamp känns ju som att hon har tappat njutningen i livet.

      Ja fast jag ser inget fel med det. Alltså det är ju tråkigt om det gått dåligt för Odd men då är det väl bra om Isabella kan ge honom jobb? Dessutom kan han ju ha ett mycket flexiblare schema där än på ett vanligt jobb så jag förstår verkligen varför det är en bra lösning. Man behöver alla lättnader som är möjliga när man ska få ihop småbarn och jobb.

      Däremot så tror jag inte på deras förhållande i längden men inte pga av det utan för att Isabella verkar ha svårt att hålla kvar människor i sitt liv (på hennes eller andras initiativ är oklart). Det går ju max några innan hennes umgänge är helt utbytt. Men för deras skull hoppas jag att det inte gäller Odd!

        Tänker att det kanske är lättare att behålla någon om man bundit den till sig genom pengar. Hur tragiskt det alternativet än är egentligen.

        Varför skulle det automatiskt gälla Odd? Jag har ”svårt” att hålla kvar vänner. Inte för att jag är otrevlig utan för att jag inte står ut med respektlöst eller själviskt beteende. Däremot skulle jag aldrig byta ut min make, vi har ett band ingen skulle kunna ersätta.

        Jag ville bara påpeka att vänner och partners har olika betydelser. Bara för att man agerar på ett sätt med vänner betyder det inte att man agerar på samma sätt med partners.

      Har också tänkt den tanken! När han var borta för någon helg sedan skrev hon att det skulle bli skönt.

      Undrar om ni hade reflekterat på samma sätt om Odd var kvinnan i förhållandet? Lite intressant hur många antar att en man mår dåligt bara för att han är i skuggan av sin fru. I Odds fall håller jag med om att man får vibbarna av att han vill vara något mer, absolut. Men jag tycker generellt att det antas på liknande sätt när det gäller även andra män som inte är lika framgångsrika som sina kvinnor.

      Menar inget illa utan bara en tanke 🙂

        Jag håller helt med dig! När jag skrev kommentaren försökte jag vara tydlig med att problemet inte är att han (en man) jobbar i hennes (en kvinnas) företag. Just i det här fallet tror jag inte det är det som skaver. Jag tror det mer handlar om Odd som person. Och jag vet ju heller inget om det, detta är ju vilda spekulationer, såklart.

    Hej camcam när bloggare går på event och får gratis produkter som de sen bloggar om och kallar det tips, är inte detta smygreklam? Jag kommenterade elins blogg som du kan se i kommentarerna och jag har kanske fel?

    http://elin.metromode.se/2016/11/17/sugarbearhair-harvitaminer/

      Hej,
      Nej, det kallas för pressutskick eller pressgåvor utan krav på motprestation så det behöver inte reklammarkeras. Om nu ingen annan överenskommelse finns så klart.

    Jag såg nu att linda hallberg också skrivit om björnarna pch markerat de som ett sammarbete.

      Men det var för att hon fick betalt för att hålla i presskonferensen och sedan betalade de henne säkert för ett blogginlägg också, som paketpris 🙂 Så för hennes del är det säkerligen ett samarbete.

      Jag har aldrig fattat den stora hypen med Dubai. Jag förundras över att folk ena minuten förespråkar om kvinnliga rättigheter, för att i nästa sekund sätta sin fot i ett land där kvinnor inte ens har något värde. Om jag inte minns fel så kräver lagarna i Dubai att tre vuxna män måste bevittna och kunna bekräfta att du har blivit våldtagen, annars är det i deras ögon skitsnack. Det om något, säger vad det är för land vi har att göra med.

        Vad tvungen att dubbelkolla det jag skrev. Jag hade fel. Det är visst FYRA män som måste bevittna våldtäkten, inte tre. *rolleyes*

        ”The burden of proof required for rape under the UAE’s interpretation of sharia law – a confession from the rapist or witness statements from four adult men – means that cases that reach court are heavily skewed in the defendant’s favour and are frequently dismissed or turned around to prosecute the alleged victim.”

          …straffet är ju också under sharia-lagar, vilket inkluderar piskrapp, fängelse och att stenas till döds (!). Detta är samma straff för homosexualitet, att leva med samkönad eller som sambo. Hur hemskt!!?
          Läste att särskilt utsatta är kvinnor som är immigranter från fattigare länder och har arbetsvisum…. De straffas om de anmäler en våldtäkt och har ingen media i väst som kan belysa deras fall eller hjälpa dem fria.

            Alltså föreställ er att man hade bytt ut kvinnor i den här situationen mot t.ex judar. Inte en chans att ett land som så öppet förtrycker en ras eller religion hade accepterats som ett spännande semestermål hos resten av världen och framförallt inte hos svenskarna. Men eftersom det nu bara gäller KVINNOR så är det tydligen helt ok och förbisebart? Jag blir FULLKOMLIGT GALEN!! Vad är det för jävla värld vi lever i där vår egen statsminister reser till Saudi med motiveringen att han ”tänker inte sätta etiketter på länder”???? Hade han sagt samma sak om det gällde ett land där svarta inte får köra bil, inte får arbeta, måste täcka sig från topp till tå för att få gå utanför dörren, inte får vistas utomhus utan en vit persons sällskap NEJ DET HADE HAN FÖR FAN INTE GJORT. SJUKT är det. Ingen ras eller minioritet har någonsin varit så förtryckt som KVINNOR men VAR är reaktionerna? VARFÖR får det se ut så här i så många och så stora delar av världen? Blir alldeles och fullkomligt vansinnig.

    https://www.instagram.com/p/BM1edUOhabL/?taken-by=tyra_sjostedt

    Tyra letar webbdesigner/fotograf.. Undrar om man verkligen vågar sig på en anställning med henne som chef… Lite delade meningar och herregud man är det hemskaste hon nånsin upplevt samt arbetslös 😀

    Hugo gjorde exakt samma sak med Molly när hon var bebis.

    Stackars barn ?

    Så oansvarigt . Kunde gått så illa om hon trillade

      Sjukt oansvarigt! Som när han hivade upp Molly ovanpå köksskåpen för att ta en ”rolig” bild från bra avstånd. Hon hade kunnat slå sig jätteilla. Och allt för ett blogginlägg…

    Nja, folk i allmänhet borde tänka till en & två gånger innan de gör allt för den ”roliga” bilden. Men jag undrar ibland hur Hugo tänker när han publicerar bilder/videos på sina barn, häromdagen låg det uppe en video på instastories där han filmade Molly i badkaret där hon bajsat i vattnet och det flöt runt.. Varför? Det var varken roligt eller värdigt. Tycker annars att dom är en mysig familj att följa med glimten i ögat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.