Vem man är lik..

Egoina:
celeste

Egoina skriver ett inlägg om vem hennes läsare tycker att hon är lik och det är allt ifrån Meg Ryan till Isla Fischer och ingen av dem skulle jag ha någonting emot att se ut som.

Själv är jag tydligen mer av en spexig komiker baserat på det här meddelandet jag fick av M idag.
Först trodde jag att han skojade men när jag tittade närmare på bilden så insåg jag ju att det här med LÄTTHET hade kunnat vara jag.
M bara: – Det ansiktsuttrycket och stora tuttar! Jag var säker på att det var du som drivit..

Det där ansiktsuttrycken ÄR verkligen jag och eftersom jag tycker att det är jättekul att driva med sociala medier så önskar jag att jag varit först med detta men tyvärr hann Celeste Barber före mig.
Jag ÄLSKAR hennes Instagramkonto!! LOVES IT!

Men hon är ju ett humorns geni så jag jämförs mycket hellre med henne än donnan till vänster som enbart ska vara så sexig som möjligt. Det är inte riktigt min grej. Heller komiskt än sexigt – i alla fall på bilder för alla att se.
Här hemma är jag en riktig Dita Von Teese minus det stora martiniglaset. =)

Så jag är lik Celeste Barber – vilka är ni lika?

celli

 

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är så kluven till celeste barber och hennes konto. Å ena sidan tycker jag ju att bilderna är jättekomiska, och dom visar ju verkligen hur absurda originalen är, men det känns inte bra i magen och hjärtat att driva med kvinnor som bara gör det samhället sagt åt dom att göra för att passa in och vara åtråvärda.

   Fast… ingen har sagt åt dig att posera i märkliga positioner i ännu märkligare situationer…. Och när det kommer till humor är det alltid någon som eventuellt kan ta illa upp men det är liksom upp till personen som tar illa upp att tala för sig själv då kan jag tycka.

   Well said även om jag inte tycker CBs bilder enbart är komiska, mer tragikomiska. Att bilderna skulle bli så jävla roliga plötsligt för att hon inte ser ut som originalet.

    I vanliga fall hade jag hållit med dig, många såna liknande instagramkonton känns tragiska , dålig energi ”. En person som lägger mycket tankeenergi på det en inte gillar hos andra, kolla jag är mycket bättre än er” . Men den här celeste barber får jag faktiskt en lite annan känsla av, konstigt nog. Kanske för det känns mer humor ? Dom andra saknar det, känns mest bara bittra. Så det här kontot gillade jag lite bättre iallafall

  Jösses, jag trodde vid första anblicken, att det var du… Camcam.
  Naken på Internet… jag höll på att få tuppjuck… med tanke på privat du är med… privata… grejor. 🙂

  Jag trodde det var du och blev lite förvånad xD

  Så kul konto!!
  Folk brukar säga att jag är lik – hör och häpna – Angelina Jolie. Men har även fått höra Sara Ramirez (Callie i Grey’s anatomy) och Hannah Montana/Miley Cyrus (beroende på om jag är ljus- eller mörkhårig). Haha ?

   Ååå nu blev jag skitnyfiken på hur du ser ut ??

  Jag har hört att jag liknar Blondinbella och Agnetha Fältskog. Min lillebror tycker dock att jag ser ut som James Hetfield anno 1985 när jag låter håret vara ”au naturel”. Är böjd att hålla med honom.

   Hetfield är hot af så ta det som en komplimang! ?

  Den enda jag får höra att jag är lik är min mamma hehe

  Haha! Älskar också hennes konto!

  Fått höra av flera olika att jag är lik Mena Suvari.

  Haha trodde det va du först! Jättelikt. Jag får mest höra Angelina Jolie och Lindsay Lohan, sen ibland hon som spelar Alex Vause i OITNB ☺?

  Charlotte Kalla! Aaallllaaa säger det, kan väl iofs förstå det. Tar det som en komplimang! ?

  Prinsens tjej. Sofia Nånting. Vi är helt sjukt lika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *