Är Bella uttråkad på sin date med Odd?

Blondinbella:

b1

Eller vilket scenario tycker ni verkar mest troligt?
1. Bella har så tråkigt på sin dejt med Odd att hon hellre svarar på kommenterar än pratar med honom?
2. Bellas tacksägelse-assistent behöver synka sina tack-attacker på Bellas blogg lite bättre så att det inte blir riktigt lika uppenbart att det inte är Bella som skriver svaren.
Just nu har de här assistenterna lite att önska – antingen synkar de helt galet eller så svarar de på samma kommentarer.

b2 b3 b4 b5 b6

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    LISA
    13 TIMMAR SEDAN
    Varför sitter du och svarar på kommentarer under er dejt?

    ISABELLA LÖWENGRIP
    46 MINUTER SEDAN
    En minut hit eller dit spelar väl ingen roll ?

      Tycker det låter osunt om hon inte kan lägga bloggen åt sidan ens när hon är på dejt med Odd, även om det bara är nån minut hit och dit. Om det var när Odd var på toa så måste han ha en överaktiv blåsa.

      HAHA skrattade högt när jag läste kommentaren.
      Kan se scenariot framför mig.
      ”Bella, vad gör du på mobilen, skulle inte vi umgås”?
      ”Vänta, jag ska bara jobba lite, svara på kommentarer så mina läsare ser att jag är tillgänglig”.
      ”Kan inte du vara tillgänglig till till mig istället?”
      ”sssssh”.

      Isabella brukar väl ofta skriva att hon alltid lägger undan mobilen hemma

    Hej! Du som har koll på reklam osv, har en fråga ang tävlingar via Facebook som företag kör med flitigt. Vad gäller för regler där? Får man ha gilla och dela tävlingar hur som helst bara?

      Har jobbat med sociala medier och reglerna är:
      Nej, man får inte uppmana någon att delta i en tävling genom att gilla och dela ett inlägg.
      Man måste enligt svensk lag alltid besvara en fråga eller motivera ett svar för att kunna delta i en tävling utan att det klassas som ett lotteri. Om man bara gillar ett inlägg väljer de vinnare helt random, vilket alltså inte är tillåtet enligt lotterilagen i Sverige. Där ska finnas en fråga och de måste alltid skriva ut att tävlingen inte är sponsrad av eller i samarbete med Facebook.
      Enligt Facebooks regler ska man heller inte uppmana till att gilla sidan för att kunna delta i en tävling. Gillande och delande ska ske helt frivilligt och en vinnare får inte baseras på att de delat och gillat inlägget. 80 % av alla svenska företag jag sett på Facebook skiter rätt hårt i detta dock eftersom Lotteriinspektionen inte gör ett skit när de ser det.

    Cami! Med tanke på att du uppdaterar bloggen så flitigt…går du in och läser kommentarerna under lite äldre inlägg ibland? Dvs typ de från de senaste 24h eller nåt.

      Jag läser ALLa kommentarer!!! ??????❤️❤️❤️

        Åh, vilket himla bra svar! ?

    Fast alla som är aktiva på sociala medier brukar väl sitta med sina mobiler i alla möjliga sammanhang? Man har ju sett bilder på luncher t ex där ett dussin tjejer (!) sitter med sina resp mobiler.
    Undrar om de skickar sms till varandra över bordet?
    För övrigt av väl en ”dejt” med Odd efter fyra år inte så där otroligt upphetsande.
    I nästa blogginlägg skriver Bella att Odd var på toaletten då hon svarade på kommentarer. Låter som en nödlögn – jag tror Odd satt mitt emot och tittade beundrande på sin bloggande gyllene gås.

      Jag och min man har hållet ihop i snart 10år.
      Skulle han dra upp mobilen under en middag, så hade jag sparkat den ut hans hand.

        Moget… Om han drar fram mobilen kanske sällskapet behöver jobba på sina sociala färdigheter?

        Helt rätt inställning. Mobiler bort.
        Men om ni nu sitter vid ett bord och käkar hur ska du då lyckas sparka mobilen ur hans hand?
        Du kommer väl bara att smälla benet i bordsskivan under ifrån? Och alla vet hur ont det gör om man slår sig på smalbenet.

        Och jag och min man har hållt ihop i 9 år, skulle han ta upp mobilen på restaurang skulle jag inte bry mig. Det är väl inte som om förhållanden kräver att man ska sitta och titta varandra djupt i ögonen och ha förtroliga samtal 24/7? Man kan ha det bra ändå fast man kikar till telefonen ibland.

    Haha och som hon beskriver dejten också! Alltid på samma sätt.. Sitter man verkligen och gör utläggningar med sin partner på vad man hunnit med tillsammans. På en dejt??

    ”Våra två lägenheter på Kungsholmen, våra två barn” ”Vilken tur vi började jobba tillsammans, det är det bästa vi gjort”

    Alltså pratar de inte med varandra annars? Normalt?

      Det där är avsett för bloggläsarna.
      Tror inte Odd behöver påminnas om vad som hänt de senaste fyra åren.
      Det som jag tycker är allra lustigast är vad Bella skrev om Odds och hennes jobbrelation:
      ”Vår styrka är att vi alltid har haft en öppen dialog om våra karriärer och hur vi ska få ihop livet. Aldrig en känsla av missunnsamhet. Sedan landade vi också i att beslutet vi tog på bänken i Falkenberg i somras, som gällde att vi skulle jobba tillsammans – Är det bästa beslut vi har tagit. Det har stärkt oss som team, par och familj. Business:en har gått bättre samtidigt som vi fått mer familjetid ihop. Bättre blir det inte.”

      Seriously? Alla begriper väl att Odd inte har något riktigt jobb på Löwengrip Invest. Isabella investerar inte pengar i andra företag – hittills har hon bara bytt mot bloggreklam när hon ”köpt” in sig i andra företag t ex Natutral Cycles och VJ Since 1890.
      Vad sitter Odd och funderar på när det gäller investeringar i andra företag? Det finns inga pengar i Löwengrip Invest.

        Jo det är helt sant, men fattar inte att folk är så lättköpta…
        Beundrar-kommentarerna därinne känns som en otroligt osund dyrkan av Bella.
        Så fort någon säger emot kommer en hel arme av svärande, tokiga kvinns.

        Tycker bloggen blir mer och mer konstig, speciellt då det garanterat är fler inblandade som skriver.
        Och är inte det också superfalskt i såna fall..? Mot alla fansen.

          Isabellas mål är nog en koncern runt henne själv – hon vill ju bli Sveriges Oprah Winfrey vill jag minnas var ett av hennes goalz.
          Så det är väl inte så konstigt att det sitter någon annan och skriver svar på kommentarer i bloggen typ ”Men tack!” och ”Vad snäll du är”.
          Snart skrivs hela bloggen av en redaktion och Bellas böcker kommer att spöksrivas. Hon vill väl ha en egen tv-station också som kan sända Bellas Shop dygnet runt där alla fån kan klicka hem skräp och onödigheter.
          En tidning vore väl också kul? Kanske Egoboost Magazine? Nej, vänta nu, det gick inte så bra och ingen läser sånt nu för tiden.

    Så brukar jag och min partner också prata 🙂 Men vi har satt och klarat av många gemensamma mål, och ibland pratar vi om hur vi klarade av dem tillsammmans och hur vi ska klara nästa mål.

      Gud vilket tråkigt liv du och din pojkvän måste ha

        Låter jättebra tycker jag, att drömma tillsammans och prata om allt roligt man gjort hittills!

    Jag minns en gång, för ett antal år sedan, när familjen var på Ramblas och åt. Det åkte fram mobiler på bordet. Jag sa bara: Ska Ni ha mobiler på bordet, får Ni betala Er egen mat och sätta Er vid ett annat bord.

    Mobilerna åkte ner i väskan och det har inte hänt sedan dess. Inte när S. och jag är med iaf.

    Vi märker nog snart om hon skriver kommentarerna eller inte. Hon ska sitta 6-7 timmar på ett flyg i morgon.

      Fast det finns Wifi på flyg numera…

        I synnerhet i business där Isabella & Pingis gottar sig!
        Kanske kan de smuggla ut några läckerheter till personalen längre bak?
        Fast personalen skulle förresten sova under resan eftersom deras säten kunde lutas bakåt och bli nästan platta. Tack snälla Pingis & Bella!

          Förstår inte varför alla är så upprörda över detta. Jag jobbar för ett av världens största företag och reser 50% av tiden men flyger endast business om det är 8+ timmar. Min chef där emot som är VP flyger business om vi så tar en 30 min tur nånstans. Det är så det funkar! Vore helt orimligt att Bella skulle flyga coach bara för hennes personal gör det.

            Brukar din chef följa med dig på AW, luncher och yoga också? Troligen inte.
            Att vi är några som reagerar på att Bella & Pingis flyger business och övriga ekonomi är för att det hittills varit väldigt mycket snack om hur bra gäng de är, mer som ett kompisgäng än som chefer och personal.
            Men så plötsligt förstår man att det ändå inte riktigt är så utan det som gäller ibland inte gäller alltid. Det är skillnad på folk och fä, uppenbarligen.

    En ny affärsidé är ju för Bella att hyra ut sin ”Tackbot” till folk som fyller år, så kan boten tacka för alla hälsningar på facebook ?

      Haha!

      Kul! Tack!

    Först påpekar hon att någon minut hit och dit inte spelar någon roll. Sedan skriver hon att hon svarade medans Odd var på toa.. Hmm.. tror inte det är hon som svarar ?

    Vad tråkigt att hon inte kan koppla bort sociala medier ens för en kväll :-/
    Jag skulle bli hemskt sårad om min partner gjorde så…

    Dessutom har hon börjar blocka ”opassande” kommentarer igen. Nu ser kommentarsfältet riktigt städat ut. Helt perfekt med andra ord, precis som det (liksom allt annat i Bellas liv) skall vara.

    Belöningsresorna till NYC verkar vara klubben för inbördes beundran har samling. Företaget verkar bestå av gänget (fyra stycken plus Pingis och Bella) resten fick inte följa med. Tror att det inte är så sammansvetsat med de övriga som jobbar där.
    Bella är en väldigt driven tjej med storhetsvansinne

      Fast, hur många heltidare har hon anställda då..? Alltså, hur många utöver Bella och Pingis borde ha fått vara med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.