Hang up!

Ida Warg:

Om jag får ett enda mail till om ”Black Friday-reklam” så kommer jag skrika högt!
Vet ni vad som sparar ännu mer pengar än att handla på Black Friday? Att inte handla nånting alls!
Hysterin vet inga gränser och då tror jag knappt någon som är ute och armbågar sig fram mot alla billiga kap ens VET varför det heter ”Black Friday”..

Innan vi vet ordet av firar vi väl Thanksgiving också..
Det vore väl nått? Fast jag är osäker på om de svenska ugnarna är gjorda för att rymma en hel kalkon?
Vi kanske får hålla oss till chicken nuggest eller nått.. Spela roll!

Huvudsaken är väl att fira amerikanarnas grand history om hur immigranterna blev hjälpta..samtidigt som gubben som vill bygga en mur för att hålla immigranterna ute blev president?

irony

Men..det var faktiskt inte det jag skulle skriva om utan om det yttepyllelilla misstaget som smugit sig in på Idas bild där hon gör reklam för en ”black friday-rea”.. (Så det finns en liiiiten röd tråd i det här inlägget..hehe..)
Läppstift på tänderna!!!!!!!
Det får mig osökt att tänka på en halvpackad kvinna med tuperat hår, ett glas rödvin fullt med läppstift på kanten, en cigg och genomskinlig leopardblus.
Haha..jag tänker på Patsy från Absolutely Fabulous!

warg

Men läppstift på tänderna..detta är en av mina största fobier! Eller fobier? Hang ups är kanske ett bättre ord?
Så fort jag har läppstift eller färgat läppglas så får jag panik av tanken av att ha fått det på tänderna att jag konstant slickar på tänderna med tungan eller kollar mig i spegeln ungefär en miljon gånger.
Det är helt sjukt hur besatt jag kan bli av det.

Och! Jag kan bli exakt lika fanatiskt besatt av att kontrollera så min gylf inte är nere. Även om jag har knappgylf.
Jag måste även kolla minst 3 gånger att det inte fastnat toalettpapper i byxorna innan jag går ut från allmänna toaletter.
Inte hemma dock utan bara när jag är hemifrån. Hemma går det tydligen bra att ha en byxcape..

Är det någon mer än jag som har såna här häng ups? 
Gylf och läppstift. Det är mina. Gylf, läppstift och byxcape.
Jag är nog lite knäpp ändå!

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag var sååååå taggad på att shoppa loss på black friday igår! Men jag åkte hem, betalade räkningar och tittade på Lyxfällan och längtade till min utlandsresa som jag ska på om en månad. Sparar de pengarna jag kunde shoppat för till att inte ha panik pga fattig under semestern.

    OBS! Är likadan med läppstift. Kollar inte i byxorna efter toapapper, dock under skorna.

    Det är med toapappret kommer nog från när vi alla var på en snabbtestaurang, down town LA. Jag tror det var jag som kom ut från toan med pappret hängande ur byxorna bak. Eller möjligtvis storasyster.
    Idag skrattar vi gott åt allt som hände den dagen

    Jag tänker alltid att min klänning fastnat i strumpbyxorna, så att jag går runt och visar rumpan. Jag oroar mig till och med när jag inte har klänning, typ att jeansen helt plötsligt blivit genomskinliga och jag spatserar omkring med en rumpchock

    Mina största hang up’s är definitivt att kolla så inte det sitter toapapper under skon när man går ut från en toalett. Kan seriöst kolla 10 gånger! Även om jag har kjol eller klänning så frågar jag mina kompisar MINST 2 gånger ”ser det bra ut bak?” Så inte kjolen hakat upp sig, haha.

    Jao, men genomsnittet köper väl inte bara grejer för att det är billigt under Black Friday? Visst sparar man pengar om man inte handlar någonting alls men om man ändå ska köpa tex en ny tv så väntar man väl och köper den då det är billigast?

    Detta året har jag bara köpt en leksak under Black Friday-rean, perfekt då vi ska iväg på kalas nästa helg 🙂

      Fast det är inte alltid billigare på rea. Vissa företag höjjer priset innan så det ska se ut som att det är billigare.

      Sugigt att bli lurad men jag har sparat en del pengar genom att vänta med julklappsinköp tills den här helgen. Men då visste jag hur mycket de kostade innan också.

    Jag har inte koll på någonting, det är alltid andra som talar om för mig att jag har toapapper under skorna. Håret står åt alla håll och kläderna sitter snett. Jag kommer som ett yrväder en aprilafton.

    Men. Min sambo är värre.

    Go Camcam! Vi borde fira det ?

    Jag kan kolla tusen gånger att jag inte har snor eller kusar i näsan som syns. Jag brukar kolla med kameran på telefonen när ingen ser…

      Ha ha, det var en ny användning av mobilkameran för mig. ??

      Haha, det gör jag också!

    Samma här! Igår och i förrgår fick jag sammanlagt 80 mejl om Black Friday. Köpte ingenting såklart för folksamlingar går mig på nerverna.

    Om man lix hade tänkt köpa en sak så kan man ju passa på att göra det just under black friday. Annars tycker jag inte man ska köpa en massa bara för det är billigt

    Jag köpte två saker jag suktat efter länge som va på rea, visste va de kostade innan också så blev inte lurad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.