Vad barn snappar upp..

Katrin Pyto:

pyto
Inte nog med att Katrins barn kommenterar negativt kring hennes gravida kropp – de påpekar också hur dåligt hon äter nu när hon är gravid.

”Mamma du är annorlunda när du är gravid. Du pruttar och du äter onyttig mat.”

Jag kan inte låta bli att tycka att de här åsikterna som Katrin planterat i sina barn – och som nu kommer tillbaka och biter henne i röven – är fruktansvärda.
Vad är det hon tutat i dem den här gången? Vad är det som är så dåligt?
Tidigare var ju kolhydrater djävulens påfund men det har ju ändrats nu till mer ”clean eating” eftersom lågkolhydratskost tydligen inte var lika lukrativt längre..
Så vad är veckan fluga inom kost som hon ska trycka ner i halsen på dem så de kan gå runt och döma andra människor baserat på sin mammas egna osäkerheter?

Jag blir fan mörkrädd av hur fixerade och störda hennes ungars beteende kring mat kan komma att bli om hon fortsätter så här.
Fucka med din egen kropp och din egen hjärna hur mycket du vill – du är vuxen –  men utsätt inte dina barn för det här. Det är ju så jävla osunt att man knappt tror att det är sant!

 

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför ska man äta onyttigt då? Det är ju det lillkillen tydligen sagt ”pruttar o äter onyttigt”. Tycker det är lika skrämmande isåfall med barn som lever på McDonalds utan att föräldrarna fattar vad för konsekvenser det kan ge.

    Att försöka lära barn vad som är bra/mindre bra att äta tycker jag dock är bra. Kostlära bör de lära ut mer i skolan..
    Det handlar ju inte om vikt, utan att få i sig rätt ämnen som håller en friskare.. min lillkille vet att sockerprodukter äter vi bara ibland, främst för tändernas skull 🙂

    Håller verkligen med!

    Jag tror att hon hittar på bara.

    Bara en fundering. Hur tänker du kring att censurera bilder på ex. Cattens barn, men bilder på typ Gabriellas och Katrins visas? Tycker inte det är varken eller, men bara undrar hur du tänkt ?

      Glömde helt bort.. censurerade.. Tack!

    Hemska tanke.. Tänk vilken kvinnosyn dessa kommer ha när dom är äldre. Nej jag säger inte dom KOMMER ha det men Katrins syn på kroppar och hälsa är inte helt sund

    Jag tror också att hon skriver det för att framkalla en reaktion. Skulle mitt barn säga något liknande skulle jag aldrig skriva offentligt om det utan undra vad jag gjort för fel. Katrin är en törstig bekräftelseknarkare i stora mått, synd bara att det går ut över 2 oskyldiga små barn.

    Det är bra att äta allsidigt för hälsans skull, men det är inte bra ifall det hälsosamma ätandet är tvångsmässigt eller definierar ens värde som människa. Man är inte ohälsosam om man äter en bulle eller en pizza eller om man har några extra kilon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.