Assistenterna fortsätter att dubbeljobba..

Blondinbella:

Bellas assistenter behöver ett mer strikt schema att hålla sig till för nu har de dubbeljobbat igen.
Att det ska vara så svårt att inte svara på samma kommentarer.. 😉
bella

Tack för tips, Linda!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, hur ska man veta om Isabella menar ”hehe” eller ”haha”?
    Bloggläsarna kräver klara besked.

    Blir ju alls personligt med en kommentar från Blondinbella om hon inte skriver den själv. Men de kanske är fler bloggare som kör med assistent?

    Har dessie uppdaterat nåt mer än listan? Är nyfiken men vägrar gå in 🙂

      Ett upprepande inlägg i går om hur hon inte är kvinnlig egentligen och mest gillar att gå i jeans och stora t-shirts (hands up om ni någonsin sett henne i stor t-shirt…) men alla missförstår henne och tror att hon bara gillar smink och kläder när hon egentligen är en stark kvinna som gillar bilar (oklar över hennes koppling mellan starka kvinnor och bilar…) men att hon bara visar en liten del av sig själv i bloggen och att läsarna inte känner henne. Allt tillsammans med två halvt avklädda bilder på henne från plåtningen härom om veckan.
      Med andra ord, inget nytt….

        Jag blir mer och mer förvirrad över Dessie, hon uppdaterar ju knappt sin blogg men har kvar den för pengarna skrev hon, och så skulle hon sluta vara personlig.
        Sen är de nästa två inläggen efter det.. ja, personliga. Hon analyserar sin personlighet och att hon är som en kille, vad som nu menas med det? Det finns väl massor av saker att skriva om som inte är jättepersonligt: inredning, kläder, vad man gör om dagarna, jobbet, matlagning, tips om böcker/filmer/musik m.m. Och det går ju att tidsinställa inlägg om hon nu inte hinner blogga om dagarna, som många tipsat om.
        Men det verkar som att hon antingen väljer att skriva sådana inlägg, där hon antingen är (för) personlig eller skriver om känsliga ämnen som hon inte vet nåt om, ELLER så är det ytliga inlägg om hennes eget utseende. Det finns väl ett mellanting mellan dessa? Det finns ju många bloggare som väljer att inte vara alltför privata i sina bloggar, som ändå skriver intressanta inlägg varje dag..

      Ja, ett långt inlägg om hur hon är som person. Denna gången skriver hon att hon är stark, tuff, obekväm i klänning, sitter bredbent i för stor t-shirt och att killar känner sig hotade av henne för att hon inte är svag (?). Inget som är värt att gå in på bloggen för 🙂

        Tack för era recaps, har absolut inte missat nåt märker jag 🙂

        Finner det ALLTID otäckt med bloggare som envisas med att ständigt skriva inlägg om hur de är som person. Dessie, Paula (hur hon är som mamma då, synpunker och värderingar i sitt föräldraskap), men framförallt BELLA!!! Tycker det finns någonting oerhört narcisstiskt i att ständigt analysera sig själv och sedan finner behovet av att skriva ut sin analys inför en publik??

        Bella har ju ett megabehov av att skriva hur tokig hon är som mamma. Det verkar väldigt viktigt för henne att folk ska tycka att hon är – lite galen, lite tokig, lite löser det på sitt eget sätt etc. Hon har ju tillochmed kallat sig själv för en ”Pippi Långstrump”-mamma (???) Och ju mer hon tjöter på om det i bloggen desto obehagligare blir det. Tycker också det märks på i princip alla videos på Bella från senaste år, hennes minspel, hennes tonläge, hennes konstpauser och spelade eftertänksamhet, till och med hennes tajmade leenden. Allting känns så jävla jävla spelat. Extremt obehagligt är det faktiskt. Menar inte på att Bella är en dålig människa eller en dålig mamma. Men hon är en SKÅDESPELARE

          Om Isabella är Pippi Långstrump, vem är då Odd?
          Jag tvekar mellan Lilla Gubben och Herr Nilsson…
          Finns det för övrigt inte en Kräfta också i Astrid Lindgrens böcker?

          Klart att hon är en skådis. Och hennes inkomst och framgång beror på hennes förmåga att ge det läsare vill ha eller det som kommer att generera någonslangs vinst för henne. Det är ett företag, och även ett marknadsföringsvertyg för hennes affärer, och inte en vanlig blogg, det brukar folk glömma.

    You had one job. Hur svårt ska det vara att uppdatera sidan innan man besvarar en kommentar? ?

    De kämpar väl för en heltidstjänst och alla förmåner det innebär:-)

      Undrar vad den där Simon egentligen utför för tjänster åt Isabella?
      Han började för några månader sedan (”efter sommaren”) men kvalificerade sig ändå för resan till New York. Några andra heltidare som började senare fick inte följa med eftersom resan redan var bokad. Märkligt att man bokar flera månader i förväg och sen inte kan lägga till ett par deltagare.
      Dessutom undrar man ju om Simon verkligen är anställd i LCC. Hans företrädare Emelie var anställd i Löwengrip Invest och skulle alltså inte fått följa med till NYC.
      Som vanligt är mycket av det Isabella berättar i bloggen oklart och dåligt förklarat. Men hon kanske tycker att det inte angår någon utomstående förstås.

        Hade det varit någon som skulle vara positivt för Bella-image, så skulle hon berätta det för länge sedan och plocka plus-poäng. Det är antagligen något som inte är lika charmigt med hennes val av anställda som fått följa med.

          något*

        Jag ställde frågan i hennes blogg hur hon kan behöva en assistent 8 Tim om dagen. Vad har han för arbetsuppgifter? Men det svarade hon inte på.

        Ja, dessutom skrev hon ju att Simon började jobba ”efter sommaren” medan NY biljetterna bokades ”i somras”. Så även om han nu skulle jobba för LCC – varför kvalificerade han in för resan men inte de andra som började jobba efter att biljetterna var bokade? Eller var det för att Bella visste att han skulle vara anställd sen när resan ägde rum?

          ”Det är mycket produktutveckling idag i LCC samt att Emelie ska göra en överlämning till Simon som börjar som min nya assistent efter sommaren.”
          http://www.blondinbella.se/2016/06/pa-kontoret-5/
          Inlägget är från 8 juni 2016 så det fanns tid att boka in Simon.
          Varför man inte bokade till övriga heltidare som började senare framgår inte. Men de hann kanske inte jobba tillräckligt länge för att hinna bidra till att budgeten överträffades? Fast Simon fick sin belöning trots att han bara hunnit jobba några månader.

    Gillade Bella tidigare faktiskt, när hon gick mot strömmen gällande t.ex. vikt (i jämförelse med de andra bloggarna som regerade då).

    Nu idag har hon faktiskt gjort någon slags upprepning, men säkert mest för att få kommentarer.

    Hela bloggen känns som tv-shop i dagsläget, och man märker hur hon bara svarar på det som passar, hur hon raderar allt ”obehagligt” och fulspelar för störst effekt.

      Isabella skrev som svar på en fråga om förmodereringen att
      ”Allt modereras innan, på helgerna godkänner jag själv så det brukar ta lite längre tid”
      Undrar just vem/vilka som sitter med rödpennan måndag-fredag?
      Kanske Simon? Mirza hette ju den förre censorn och han strök det mesta som inte var rövslick.
      Nu för tiden kommer det med en hel del kritiska kommentarer men det är nog mest för att det ska bli många kommentarer totalt. Isabella (eller någon schimpans) svarar bara på komplimanger och smicker.

        Även idag raderas många kommentarer. Jag får en del kommnetarer raderade, trots att de varken är hån, hat eller liknande. Jag är bara ifrågasättande i mina kommentarer och tycker om att påpeka sådant Bella vill att hennes läsare skall glömma/missa. Men det är som sagt inte omtyckt.

      Även jag gillade Bella tidigare men har ändrat åsikt efter att hon startade sin facebooksida för aktier. Hon villefå det att framstå som att hon gjorde det för att hon är engagerad, men sen när sidan öppnades så förstod man att allt handlade om ytterligare ett sätt att tjäna pengar. Sidan heter economista (= marknadsföring för Bella och pingis), sen är det massa reklam för Nordnet (vilket hon får betalt för). Tycker också det är fult att hon har fyra administratörer för sidan (pingis, sig själv, Anna och Ida), dock är det den stackars Ida som gör allt jobb med sidan. Anna flikar bara in lite reklam för Nordnet då och då. Pingis har lämnat en kommentar på sidan och det var i stil med ”åh va roligt att så många är intresserade av aktier”, sen har hon inte synts till, och sen har vi Ida som ägnar hela dagarna åt att vara delaktig i diskussioner på sidan, svara på kommentarer, skriva användarmanualer och tips som läggs upp som filer, osv. Och ändå är det Bella som får all cred och all reklam. Smakar illa i min mun!

        Jamen det är ju precis sånt här (som så många inte verkar se tyvärr)… Hon låtsats ha något slags engagemang, men allt handlar om att tjäna pengar. Om hon åtminstone kunde vara lite ärlig.

        När det gäller t.ex. vettiga frågor om djur och natur eller t.ex. hur man kan stötta Dubai med cash (med tanke på kvinnosynen mm), så skiter hon alltid i att svara, då bryr hon sig inte ett dyft.
        Sen fiskar hon kommentarer i majoriteten inlägg med små smygprovokationer av alla dess slag, man märker ett tydligt mönster..

        Nu skrev hon t.ex. att hon tagit åt sig av viktkommentarerna, det tror jag faktiskt inte ett dugg på, utan detta gäller sympati mm. Det kommer oftast nåt sådant inlägg när det varit dåligt med kommentarer eller hon fått vettig kritik.
        Nä, köper inte henne alls längre. Eller hennes produkter 😛

          Håller med er två ovan. Detssutom verkar det nya för smygreklam vara ”Ingen reklam men jag tycker företaget bör lyftas” hmm.. nej jag får inga bra vibbar av henne längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.