Till Egoina!

Egoina:

Egoina berättar nu vad som tyngt henne de senaste veckorna och det är en icke lokaliserbar graviditet som till slut ledde till att läkarna fick operera henne för att hitta vart fostret satt.

Nu återhämtar hon sig från operationen och vi vill bara önska henne en snabb återhämtning och ett STORT krya på dig!!!!

ego

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gick igenom exakt samma sak i augusti med alla tester fram och tillbaka innan de insåg att det var utomkvedshavandeskap och behövde opereras, var riktigt jobbigt :/ hoppas hon återhämtar sig snart!

    Usch stackars henne, det är så hemskt!
    Har själv varit med om det två gånger så dom fick ta bort båda äggledarna. Tack och lov att ivf finns så vi kunde få barn ändå 🙂

    Så blondinbella som själv aktivt ledde diskutionen om vikt via sin SizeMe kampanj vill nu plötslig absolut inte diskutera ämnet längre. Trampar folk på en öm tå när de ifrågasätter hennes viktnedgång kanske?

    Anb Hibbs var förresten helt rätt ute när hon förutspådde att den dagen blondinbella går ner i vilkt igen så kommer hon inte erkänna att hon bantat utan hävda att det ”bara hände av sig självt”

    Jag kommer också ihåg hur hårt Bella kritiserade norska fotbollsfrues bikinibilder eftersom det inte var rätt att visa en sådan smal (vältränad) i bloggar. Men nu när hon själv är smal igen och andra komenterar på samma sätt om henne så kan hon inte ta en diskussion längre. Undrar varför det är så känsligt?

      Men skojjar du? Vad fan, låt henne vara. Kan det någonsin bli ur tiden att kvinnor sitter och kommenterar andra kvinnors kroppar?

      Ingen kvinna behöver NÅGONSIN förklara varför kroppen ser ut som den gör.

        Jag tror du missade poängen lite nu.

        Blondinbella drev aktivt viktdiskutionen när hon var överviktig. Hon kritiserade hur vissa smala kvinnor publicerade bilder.

        Nu när hon själv rasat i vikt kan hon inte ta diskussionen längre.

        Det är märkligt.

          Märkligt skulle jag nog inte kalla det. Hon står för att alla ska få se ut hur de vill utan att bli ifrågasatt och det är en åsikt som är lättare att basunera när en själv inte ligger så nära normen som Bella gör nu. Jag tror absolut att hon gått ner i vikt utan diet eller liknande. Äter mer hemma, mer medveten om att nyttig mat ska serveras till barnen, inte äta efterrätter, leka med barn och att ha ett aktivt jobb på sidan. I mitt huvud är allt värdigt logiskt.

          jag har aldrig hört isabella säga att det är rimligt och ok att diskutera kvinnors kroppar. Att man ifrågasätter smalhetsnormer och hur kvinnor porträtteras är inte samma sak.

      Lin ja jag tycker hon överreagerar. Kanske hon inte mår bra. Många bloggare har ju gått ut med att skenet bedrar. Annica Englund skrev ju ofta att hon blir behandlad som en prinsessa och lever sitt drömliv. Ja det nämnde hon ofta. Sen visade det sej plötsligt att det inte var så bra. Så en sak vad dom visar i bloggen o en annan vad verkligheten är. Jag tycker man ska vara ärlig det vinner man på.

      Kommer ihåg det Ann hibs skrev om blondinbella. Från att aktivt driva vikt diskussioner klarar hon inte längre av att ta diskussionen.

      Är någon förvånad? Fröken dubbelmoral och yta. Hela hennes liv och framförallt blogg går ut på att bygga sitt varumärke och upprätthålla en viss fasad. Hon kan lägga upp bilder på den stressade småbarnsmamman och visa hur hon är ”imperfekt” men bara så att det stärker varumärket som ”vanlig” kvinna, men att visa upp sina mindre smickrande sidor som hennes läsare så tydligt ser är inte acceptabelt för då har hon inge kontroll på varumärket ”Isabella & familj”.

        Fattar inte varför någon skulle bli provocerad av det? Det är så företag drivs, och hennes blogg är inget annat än just det, ett företag. Att inte bygga varumärket till det hon vill vore ju bara dumt och hon är mycket smartare än så.

          De flesta företag är öppna med sitt varumärkesbyggande, men med sin blogg gör hon det nästan i smyg. Hennes produkter är en sak, men har du tänkt på att även hennes barn och Odd är en del av hennes varumärke och hur hon har använt framförallt barnen för att driva både varumärke och affärer? Hon har gjort still privatliv till en affärsrörelse vilket känns ungefär lika friskt som Kardashianklanens exponerade liv

            Ja, det hon väljer av sitt privatliv det vill säga. Hon redigerar givetvis frisk för att passa sitt varumärke, men jag ser verkligen inte problemet med det. Hennes företag, hon väljer hur hon vill profilera sig, och det verkar onekligen funka.

            Sen börjar det bli tröttsamt och väldigt utspritt här inne att ta del av dessa människor som exponerar sitt privatliv men samtidigt beskylla dem för att de delar med sig. Hur ska ni ha det egentligen?

      Barnen sover bättre på kvällarna/nätterna och B och O har tid för med sex. Svårare än så är det inte att räkna ut hur man går ner i vikt utan att träna eller ändra kost. Bästa sättet att gå ner i vikt på, slippa ta sig till gymmet och istället ligger i soffan/sängen/kösborder eller vart det nu än må vara och njuta sv livets goda ???

    Ja vad jobbigt hon haft det. Om man tittar lite längre ner på inläggen i fokis blog ser man fokis kisse. Jag visste inte hon hade katt. Den leker med sina katt leksaker o jag tycker den är fin. Men inget går ju upp mot THK nej det kan ingen ändra på.

    Undrar lite över systrarna Graafs relation? De verkar knappt träffas längre?

      Och du tycker det är konstigt med tanke på att de båda har genomgått operationer och Hanna dessutom legat inne för att få dropp? Bara lägg av.

    På två dagar, i 6 inlägg har nellie släppt igenom………… 3 kommentarer.

    Angående att blondinbellas nya pläd inte är spons: på en bild från september på Julia mjörnstedts insta skriver blondinbella att hon vill ha en filt och Julia kommenterar tillbaka och undrar vilken färg.
    Visst att blondinbella kanske inte får betalt att skriva om filten men tycker det är oärligt på något sätt ändå när hon inte har betalat för den… och att blondinbella verkar älska gratisgrejer

      Och den kommentaren är automatiskt ett bevis på att Blondinbella inte betalat för filten…?

    Fruktansvärt. Så mycket minnen jag får upp när jag läste hennes inlägg. Drabbades av X slutet av 2013 med akut smärta och stora inre blödningar. Fick ta cellgifter för att opretionen inte var lyckad. Jag har en skadad äggledare som gick ” att rädda ändå” men har ökad risk att få det igen. Men 6 månader senare blev jag gravid igen och har en 1,5åring här hemma ?

    <3

    Kram Egoina <3

    <3

    Intressant att gabriellajoss har ett samarbete med rädda barnen där hon samlar in pengar. Frågan är hur mycket hon själv tagit betalt för att skriva inlägget eller gör hon detta själv som en god gärning och skänker den summat hon skulle tagit betalt och skänner den till sin egna insamling, eller gör hon det helt gratis kanske, ytterst tveksamt alla alternativ!

      Hon tar 25 000 för ett samarbete.

        Inte fan kan man väl ta betalt av Rädda Barnen för ett inlägg?! Skamligt i så fall.

          Gabriella bloggar ju för Loppi så troligtvis har Loppi och rädda barnen ett samarbete. Pengarna går inte heller rakt ner i Gabriellas ficka.

            Nej, det förstår jag, men alla har väl möjlighet att försöka påverka sina samarbeten? Aktivt tacka nej till betalning för just det samarbetet.

        Hon tar 50-70,000 för ett samarbete

      Det finns väl inget som säger att hon inte skulle ha gjort det som en god gärning? Det verkar väl snarare ganska rimligt att hon gjort det utan att ta betalt för den goda gärningens skull.

        Varför tror ni det? Har ni sett lönerna för de som jobbar på Rädda barnen?

          Vad menar du? Rädda Barnens insamlings- och administrationskostnader (ink löner) ligger under 10% vilket är standard för välgörenhetsorganisationer. Enligt Svensk Insamlingskontroll får högst 25 procent gå till insamling och administration för organisationer med 90-konto. Dessutom finns det en stor medlemsrörelse inom Rädda Barnen där alla som engagerar sig gör det ideellt. Jag tycker det är högst rimligt att de som arbetar heltid ska få lön (och även en bra sådan för att kunna få rätt kompetens) även om man jobbar med välgörenhet. Sedan finns det personer som Inger Ashing (tidigare ordförande) och Lise Bergh (nuvarande ordföreande) som avsäger sig styrelsearvode. Det tycker jag är beundradsvärt i de fall man har möjlighet till det ekonomiskt.

            10% av 10 miljoner är 1 miljon.

            Som sagt, kolla deras löner.

    Vilka äckliga människor som tar sig friheten att kommentera bellas val av att inte vela ha kommentarer om sin vikt? Det är väl självklart?
    Varför är ni så upprörda? är min första fråga
    Och vad har hon för skyldighet att redovisa för dig hur och varför ens kropp gör som den gör? Ibland vet man inte ens.
    Är det så att du ska kunna känna dig bättre för att ingen kan ju bara ”gå ner i vikt sådär”. Många av oss är bekväma varelser som tycker det är gött med rutiner och har svårt att ändra dem. Bella verkar däremot ha en raket i rumpan som hon flänger och gör saker.
    Det äckliga med kommentarerna är att de genomsyrar avundsjuka och det är det fulaste personlighetsdraget man kan ha. Skäms på er. Vuxna kvinnor som beter sig som dagisbarn

      Är det inte lite väl äckligt av dig att likställa dessa sk äckliga kvinnor med dagisbarn? Stackars barn. Att du inte skäms människa?

      Du har förresten helt fel i allt du skriver.

    Det verkar som komentarer med länkar inte syns här men du kanske kan se dem ändå cam? Du borde skriva ett inlägg kanske om du känner det är värt att ta upp.:) Handlar om DM retros kundbemötande iallafall.

    Kommentarer angående att Paula och Hugo skippade sin dotters första födelsedag för att istället göra reklam och tjäna pengar på samarbete med Zoegas? ”Hon kommer inte minnas” som dom säger men jag hade känt mig ganska utanför om mina föräldrar gör värsta kalaset för min syrra men struntar i min för att jobba med bloggarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.