Vad säger Addes skivbolag om det här?

Ex on the beach:

Suss frågade mig om det inte vore på sin plats att kontakta Addes skivbolag – Maverick – som ska släppa hans singel här i dagarna och se vad de tycker om de sexuella övergrepp han erkänt på nätet.
Sagt och gjort – jag skickade dem ett mail och väntar ju med spänning på svaret.

Fast skivbolag står ju bakom kräk som Chris Brown trots misshandelsdomar och liknande så varför inte en sådan typ som Adde?

Tror ni jag kommer få nått svar?

mav

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tack för att du bryr dej. Man tror inte det är sant det som hänt. Jag mått dåligt av det. Så det är toppen att du skrivit o får se vad dom svarar. Kram o hoppas kissarna mår bra.

      Fast hon verkar ju inte bry sig. Speciellt inte i första stycket där hon MÅSTE berätta hur många läsare hon har och att det är den ”största bloggen”.
      Hon vill bara sprida sitt namn

        Eller så gör hon det för att ge det hela lite extra tyngd och iom det sätta mer press på mottagaren?

        Jag tror ju mer att de var för att få lite tyngd bakom själva mailet, och inte menat som ”hej titta på mig jag har en jääääättestor blogg”…
        Förhoppningsvis tar dom lite allvarligare på det om dom riskerar att bli ”uthängda” med att stå bakom en våldtäktsman på en stor blogg med många besökare…

    Snyggt jobbat!! Undrar lite varför inte fler kända profiler uppmärksammar det här och ryter ifrån.. Hoppas även att Expressen täcker detta.

      Hoppas jag med. Ifall nyhetsblaskorna kan gå ut med deras graviditet och även aborten, borde de kunna gå ut med det sexuella övergreppet.

    CamCam <3
    Tack för att du vågar konfrontera sånt här och inte backar! Vi behöver fler som dig.

    Nyheter 24 har gjort en artikel om detta nu. Vi är även många från pink room som har kontaktat skivbolaget och diverse tidningar.

    Tack för att ni bryr er ❤️

    Du är grym! Hoppas verkligen på ett svar ifrån skivbolaget.

    Var inte övergreppet en del av storyn bakom just denna låt? Kanske borde förtydligas, det lägger ju ännu mer ansvar på skivbolaget.

    Fy fan vad äckligt allt det här är, hoppas verkligen att detta får konsekvenser för Adde så alla småkids fattar allvaret.

      Jo precis! Inlägget är som förklaring till låtnamnet/låten och han gör reklam för att den släpps snart

    Catten ska tydligen föreläsa om kriminalitet. Så tokigt haha

    Jag skrev till: https://for.me/kontakta-oss

    Det är anna-lisas bloggportal. Jag ställde frågan ifall de ville förknippas med en person vars pojkvän publicerar bild, namn och information kring hur han våldtagit sin ex-flickvän.

    Väntar med spänning på svar 🙂

      Gör det jag med! Länkar till camcams inlägg

      ”Hej igen,

      Enligt Anna-Lisa så skrev han det eftersom han ville provocera. Det har enligt honom alltså inte skett någon våldtäkt.”

      Det här var svaret jag fick.

        Det är sådant som kallas e f t e r k o n s t r u k t i o n
        😀

          Jepp. Det svarade jag också 🙂
          Kan mejla hela konversationen till camcam om det behövs.

          Om fler av er skriver så kanske vi kan påverka det mer dock? Desto fler som skriver = ju mer press får for.me på sig att faktiskt agera.

            Jag mejlade och fick svar nu jag också, vidarbefodrade direkt till CamCam. I mitt mejl skriver de att de är medvetna om inlägget, att han säger att det som står i inlägget aldrig hänt och att de hjälper polisenifall de skulle höra av sig.

          Precis. Om inget hände, varför ta bort inlägget?

        Jag har fått exakt samma svar som Miaa. Ifrågasatte då om de tycker att det är okej att han marknadsför sin låt med denna ”påhittade” historia. Och att det inte hjälper om de uppmärksammar det men inte gör något åt saken!

        Tycker att ni ska maila tillbaka följdfrågan ”Hur ställer ni er till att han skämtar/provocerar om något så allvarligt som sexuella övergrepp?”

        Precis som att det skulle vara bättre. Jävla stolpskott.

          Precis! Så känner jag med. Det är väl inte så mycket bättre. Och vad säger det om skivbolaget som ställer sig bakom en sådant ”hittipå” för att promota låten? Fast jag tror inte ett skit på den där efterkonstruktionen. Har man sett Adde i EoB och vilken skev kvinnosyn han har så går man på alternativet att han säkerligen gjort det han berättade.

        Ändå försvarar hon beteendet på instagram, och tar bort inlägget. Genomskinligt! Fy för for.me som väljer att stå bakom detta vidriga beteende!

        Jag fick samma svar som du, att han bara hittat på storyn för att medvetet provocera.

      Är det bara jag,men jag kan inte skicka dit längre? ”Sidan på for.me fungerar inte” när jag trycker på ”skicka meddelande”. Är detta den mest oseriösa portal eller vaddå?

        De har en mejladress också.

        Killen jag pratade med var sur över att han blev spammad. Jag var den 10:e personen i rad som mejlade om samma sak! Stackarna!

          well bu fucking hu till dem ! kritiken är befogad

            Det sa jag med. Men fick inget mer svar.

          De hade ju verkligen kunnat ta ställning och ta sitt jävla samhällsansvar genom att kicka Anna-Lisa. Men nejdåååå. Istället behåller de henne och skyller på att Adde har provocerat/skämtat/ljugit. Vilket han inte har. Så fegt.

      Jag skrev också men har inte fått något svar än 🙁

    Dom har tagit bort dom 2 instagram inläggen och på Anna-Lisas blogg är det en som kommenterat att han är polisanmäld.

    Alltså det förvånar mig inte att Annalisa försvarar Adde med tanke på hur illa han har behandlat henne och ändå är hon kvar. Hon har noll självrespekt eller självinsikt och alltså Adde är nog den vidrigaste man jag nånsin beskådat. Hua!

    Det Annalisa inte verkar fatta är att det är skillnad på att vara tillsammans och kladda på varandra och att vara tillsammans varvid den ena tar sig rätten att göra intrång på dennes kropp i syfte att avslöja nåt negativt. Hade han sagt till sitt ex att hon skulle sära på benen för att han vill känna om hon varit otrogen så skulle hon ju sannolikt säga NEJ, nu fick hon inte chansen att välja.

    Hoppas verkligen det är polisanmält och att åker dit på det!

      Synd för dem att jag screenshottade en del… 🙂

    Så himla bra! 🙂

    Hmm,
    Adde hade nog tänkt sig få lite extra publicitet inför låtlanseringen genom att gästblogga hos Anna Lisa. Blev nog inte riktigt så som han tänkt sig. Snacka om backfire!
    Hoppas några av hans småfans får upp ögonen och inser att det inte är king att förgripa sig andra.

    Det är härligt att se när tjejer går ihop och står upp för det som är fel! Det känns skönt att veta att man dels inte är ensam om att ha varit med om sånt här, och dels att vi stöttar varandra. När jag var 16 så var jag på en klubb, blev vääldigt full och gick hem med en kille som var 14 år äldre. Jag sa hela tiden att jag inte ville ligga, jag ville bara sova (behövde hjälp att gå, så full var jag). Han sa ”Visst, visst” och körde oss hem till sin lägenhet. Han hade ej druckit. Jag kunde inte röra mig, var helt borta i huvudet och såklart tar killen sig lov att… usch, jag kan inte ens skriva det, men ja, han hade analsex med mig och det gjorde SKITONT. Det kände jag, trots mitt tillstånd. Vid den tiden hade jag inte ens haft sex än, och blev chockad. Jag sa sluta säkert 15 ggr. Nå, tillslut så slutade han. Surt bör tilläggas.

    Det sjuka med detta är att det inte är förrän nu, vid 24 års ålder, som jag förstår att det var ett övergrepp. Jag har bara sett det som en ”mindre rolig grej” under mina dumma tonår. Jag var dum som följde med honom hem liksom. Varför förträngde jag detta då? Jo, p.g.a. många resonerar precis som Anna-Lisa – bagatelliserar sexuella övergrepp och får en som tjej att tänka att det var ens eget fel!! Jag tror inte att AK ens förstår vad det är hon stöttar, hon kan inte se hela bilden. Jag tror inte att hon är ett känslolöst vider som Adde, hon är bara så inmatad med att sexuella övergrepp är något man kan ta lätt på. Det är inte övergrepp förrän någon okänd man hoppat fram ur buskarna och har våldsamt sex med en. Typ.

    Jag är så glad att ni alla går ihop och gör något bra!! <3

      Tillägg: Jag skämdes så att jag hade haft analsex (även om jag inte ville vara med på det) innan ”vanligt” sex och det fick mig att känna mig så äcklig.

      Du är bäst, starkast, vackrast, finast <3

      Det gör så jävla ont i mig av att läsa detta. På riktigt så sitter jag i tårar för jag kan inte ens föreställa mig hur man orkar fortsätta leva efter att ha blivit utsatt för något sånt. Vill bara ge dig världens kram. Usch va ledsen jag blev nu men så starkt av dig att dela med dig <3

      Precis samma hände mig också. Var apfull och följde med en kille hem som var 10år äldre än mig och han ”försäkra” mig också om att vi bara skulle sova. Jag själv är ju så jävla full att jag bara stupar i bädd och sen så känner jag hur det brinner till i rumpan men jag kan inte greppa vad som händer.. Jag bara ligger där men efter ett tag så börjar jag fatta pga hör nu flåsningarna och fattar att han försöker knulla mig. Kommer ihåg att jag gnydde ut diffusa försök till att säga nej, sluta, stopp. Han slutade efter ett tag efter flera försök att få in den i mig ”riktigt”. Dagen efter åkte jag hem och precis som du tänkte jag bara fan vad dum jag var som trodde på att vi bara skulle sova.. Typ lesson learned. Det är inte förens nu nästan 10år senare jag förstår hur sorgligt det är att 16åriga jag tänkte så :/ Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta mer än att säga du är inte ensam M, puss på dig och du är en jävla warrior <3

        Vad fan är grejen med äckliga äldre män och analsex med tonåringar?? Blir riktigt jävla förbannad. 16-åriga stupfulla jag följde med en 11 år äldre kille. Sade väl inte explicit nej, men tro fan att man känner som om man inte har mycket till val när man redan befinner sig i så pass utsatt situation. Jag var full och visste inte överhuvudtaget var jag var, hade inget batteri på min gamla nokia och knappt några pengar. Kan säga att jag grät när han tryckte in sin kuk i min anal. Har först nu, 6 år senare börjat fundera i banorna att det var ett övergrepp och det kan vara en delorsak till att jag inte njuter av sex.

    Och där är hans fb borta!:)

      seriöst??:)

      Go Cami! Hoppas Expressen plockar upp detta också.

    Kan inte du Camilla med ditt inflytande skriva ett mail till Expressen om du inte redan gjort det? Sånthär måste uppmärksammas!

    Och det sjukaste var ju att han använde sin historia för att marknadsföra sin låt! Jag förstår inte den här våldtäktskulturen som råder. Hur en kan tycka att det är ”coolt” att sitta och skryta hur en ska ”japp en brud”. Precis som att det är okej att bara ta vilken tjej en vill, för att en kan? Nej, Fyfan.

    Varför måste du nämna hur många läsare du har i veckan och att det är den ”största bloggen”? Förstår inte riktigt syftet eller relevansen i det.

      Alla är rädda för dålig marknadsföring och ju mer spridning man har (antal läsare) desto större chans att få svar. 🙂

      För att sätta press på skivbolaget. En stor blogg med många läsare ger stor spridning och har påverkan i sociala medier. Så i det här fallet ser jag inte att det betyder något annat än att sätta press och visa att hon når ut till många människor. Så väldigt relevant att skriva i mejlet skulle jag säga.

      För att det är större chans att de faktiskt lyssnar och bryr sig då.

    Skickade två mejl till portalen, ifall de skulle missa den första. Passade även på att fråga om reklammarkering och barbiedrogen. Och jag låg ett steg före med att säga ”jag har svaren ni har gett till liknane frågor, och att detta skulle vara fiktion är lika troligt som att jultomten finns”.

    Förhoppningsvis så är han en så pass nobody att dom hellre kickar honom än låter honom ligga kvar på bolaget…
    jag visste inte ens vem han var innan han dök upp här. Och tack för det!
    Såna snubbar ska inte få husera fritt.

    Chris browns skivbolag tjänsr stora summor på honom. Vad i helvete kan en nolla som adde tjäna in för summor?

    Jag gillar generellt inte sättet att kontakta bloggares arbetsplatser, företag de samarbetar med osv, när en bloggare gjort något dumt/mindre genomtänkt.

    I detta fallet kan jag tycka att det är befogat, men inte i många andra mindre allvarliga fall. Som när Tyra skrev till Finest och smutskastade dig Camcam så att du fick sparken från Finest. Eller när Tyra avslöjade identiteten på en näthatare på sin blogg och kontaktade hennes arbetsgivare så att hon fick sparken.

    Detta kan också användas i syfte att skada någon, om någon kontaktar tex en bloggares samarbetspartner och kommer med helt falska uppgifter.

    Som storbloggare ska man nog tänka efter en extra gång innan man skrider till verket. Läsare inspireras och det kan bli väldigt fel.

    Annars är din blogg jättebra, läser varje dag 🙂

      Varför inte? Kan de inte svara inför sin arbetsplats så skulle de inte ha agerat som de gjorde. Man måste kunna stå till svars för sina egna handlingar. Jag tycker ett sådant sätt att hantera problem är jättebra, för det visar att du inte kan bete dig hursomhelst utan att det blir konsekvenser. Det är vuxna du pratar om, inte barn.

    Som många andra tidigare har skrivit så har jag nog inte insett, eller kanske inte velat inse, att jag själv har varit med om ett sexuellt övergrepp.

    Det var nyår för flera år sedan och jag, min dåvarande bästa kompis, min låtsasbrorsa och en gemensam familjekompis (äldre kille, kanske 10 år äldre än mig) till oss firade tillsammans. Vi drack väldigt mycket och det var min första fylla. Jag var 14 år gammal, skulle fylla 15 år.

    Mot morgonen så hade vi slutat dricka och alla blev blivit trötta. Så vi la oss tillsammans i en stor säng och halvsov. Den här familjekompisen bestämmer sig för att stoppa in i ett finger i mig.. Och jag minns hur klarvaken och nykter jag blev helt plötsligt. Jag kunde inte röra mig. Jag vågade inte säga något.

    De minuterna som han hade sitt finger i mig var de längsta jävla minuterna i mitt liv. Och jag minns hur jag tänkte: ”vilken jävla tur att jag har en tampong i mig, så han inte kan stoppa in fler fingrar”.

    Till slut så reser jag mig upp och bara går därifrån.. Han följer efter och försöker typ rättfärdiga det han har gjort? Hans anledning var att jag såg ”så snygg och sexig ut”. Vem fan pratar så om en 14 årig tjej?

    Jag berättade aldrig detta för någon och vet inte varför jag berättar det nu men på något sätt så känns det som en lättnad att äntligen få berätta det.

      tack för att vi får läsa din historia!

      Kram på dig. Ingen ska behöva vara med om något sånt.

    Någon mer som har fått svar från for me eller hört något om expressen/aftonbladet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.