Bella har shoppat ny bil..

Blondinbella:

bil

… Jag har faktiskt köpt en till bil till familjen i julklapp, den kommer från fabriken snart. Den är ett bra komplement till Panameran.//Bella

Nähä, ville inte Odd puttra moppe till jobbet i snöslasket?
Tro fan det, vem vill det?
Men jobbar de inte på samma ställe? Varför behöver de två bilar?
Känns hyfsat onödigt..

Vad tror ni Bella köpt för någon kompletterande bil till familjen i julklapp?
Om hon har en Porsche redan – vad är ett komplement till den?

Moppe ÄR ju ett komplement men om man ska ta steget upp från den – kanske en sån här, Mr Bean-bil på 3 hjul?

bean

Tack för tips, M!

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon svarade på en kommentar att hon köpt den nya bilen genom sitt bolag.

   Ja, man kan ju tänka sig att det blir en företagsbil som Odd kan använda.
   Hans arbete för Löwengrip Invest (dvs lilla frun) består ju i hämtning och lämning av barn, diverse ärenden t ex hämtning av paket med gratisgrejor, inköp till hushållet osv. Måste vara praktiskt med en tjänstebil.
   Ska bli intressant att se vad det är för typ av bil. Borde väl ha bra lastutrymme och helst vara eldriven för att motverka kritiska kommentarer.

  Eftersom bilen inte är köpt för skattade pengar så gissar jag på att hon valt någonting dyrt men miljövänligt så att hon kan svara på alla kommentarer att hon gör det mesta man kan för att kompensera allt hennes flygande och köttätande.

  Porsche Cayenne Hybrid? Kanske någon av Volvos plug in SUV:ar? Tror inte hon tar steget fullt ut och köper Tesla X även om hon säkert gärna köpt en sån.

   Isabella fick in nästan 700 tkr på Löwengrip Invest konto när hon sålde aktierna hon fick för sponsringen av smycken åt VJ Since 1890. Tror dock inte hon vill sätta sprätt på alla dessa pengar när familjen redan har en dyr bil. Det blir nog något mer ”normalt”.

   Mitt svar till henne är att det finns inga miljövänliga bilar. Metallen måste fortfarande brytas, sättas ihop och fraktas. Plus en massa papper som ska skrivas på. Att köpa en bil kan aldrig bli försvarbart ur en miljövinkel. Förhoppningsvis kan vi tillverka 100% miljövänliga bilar inom en snar framtid 🙂

    Min själ, om jag inte måste sluta fisa, efter jag ätit bönor. Jag är ju en vandrande ” miljöförstöringsbomb”.

     Det bästa för planeten vore faktiskt om alla människor kunde dra härifrån. Vad har vi gjort för nytta, egentligen?

  Tråkiga med Bella är att hon aldrig kan köpa/göra nåt utan att tala om hur mycket hon är vääärd det, hur bra det går i karriären. Allt ska analyseras… ist för att bara konstatera att de behöver 2 bilar.

  De åker väl hem olika tider och så? Jag fick min egna bil när jag fortfarande åkte med sambon in till stan till jobbet (nu är jag mammaledig så nu är den oumbärlig). Då körde jag den mest på helgen när jag skulle någonstans, och han någon annanstans. Tycker det var guld att ha två bilar även om den ena bara kördes på helgerna.

  Trodde du sa att du läste alla dina kommentarer camcam 🙁

  Bella skriver ju i inlägget att hon köpt en till bil till familjen i julklapp. Men under kommentarerna skriver hon att den nya bilen ägs av bolaget. Så att det är en julklapp till familjen är lite överdrift skulle jag påstå hehe.

  Hon skrev också bland sina kommentarer att moppen ska användas vår och sommar. Men att de behövde en andra bil då hon flänger runt så mycket (precis det hennes läsare sa när de gjorde sig av med sin förra bil)

  Garanterat en Volvo XC90, hon var ju på event med Volvo för ett par veckor sedan…

  Det är en Mercedes sa min kollega som är kompis med någon hos bilhandlaren ?

  BMW X5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *