What’s on your mind, boo?

GabJoss:

puss

Just nu är jag inne i en period där jag knappt kan sova då stora beslut ska tas. Jag är stressad och jag och Fjodor bollar tankar hit och dit. Igår satt jag i tårar halva dagen men som tur är kom familjen över på middag och efter det sov mamma över hos oss. Det var så himla mysigt och hon såg direkt hur himla trött jag är på grund av allt som händer. Jag kommer såklart att berätta allt för er när alla beslut är tagna och kan tyvärr inte säga mer just nu trots att jag gärna hade gjort det! Men snart får ni veta! Det lovar jag <3//GabJoss

Snart! Gud vad jag är trött på bloggare som säger A men inte B.
Speciellt när det ofta rör sig om rena petitesser..

Mina förslag på GabJossiga dilemman som håller henne vaken om nätterna:

 • Hon kan inte bestämma sig för om de ska åka land och rike runt för att Super-Jason ska få göra en svindyr ”smash the pepparkakshus-fotografering”.
 • SuperJ har nu petat henne även i den andra näsborren men hon glömde bort att ta kort på den blodiga pappersbiten – aka gått miste av ett killer blogginlägg.
 • Hon har brutit en nagel.
 • Det var slut på tropisk frukt i affären. OCH bovete!
 • De har sålt sin nya lägenhet för att osett och o-besiktigat köpt ett nytt hus som visade sig vara ett cirkustält – komplett med kameler och allt.
 • Någon har anklagat henne för att tycka bättre om sina nya kuddar än sina hundar.

Vad tror ni kan ha drabbat denna arma flicka?

Tack för tips Emilia!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Första tanken: gravid.

  Vet inte om det är något hon vill eller inte vill men trött och stort beslut fick mig att tänka i de banorna.

   Nej, hon vill väldigt gärna bli gravid igen (helst igår) så det skulle hon inte bli så bekymrad över. Jag tror det är något stort erbjudande inom bloggen men som då skulle innebära en flytt till en större stad, kanske Stockholm. Där är hon säkert tudelad om de ska flytta eller inte. Det är vad jag tror. Vi får väl se.

  Fjodor vill säkert börja plugga/jobba och hon är lack pga då måste hon ta hand om barnet och hundarna mer och han kommer även vistas nära andra kvinnor vilket är typ hennes största skräck pga extremt svartsjuk. Glöm inte att hon hittade på att deras tidigare chef kladdat på henne för att göra sin kille svartsjuk. Pin.

   Jag har läst på detta på så många ställen nu så jag börjar tro det. Att hon är svartsjuk är något jag förstått på egen hand eftersom hon uppvisar klassiska tecken på ett osunt förhållningssätt till fjodor. Men att man ljuger om att en oskyldig person tafsat på en… då snackar vi extremt!

   Till Fjodor om du skulle läsa detta:
   Kära du.
   Du verkar vara en fantastisk kille som styr med det mesta i ert hem. Av det vi sett så verkar du ha ett stort hjärta. Om hon behandlar dig dåligt så gå därifrån. Och med dåligt menas att hon verkar begränsa dig från att leva.
   Det är inte värt det.

   Kram

   Hon verka leva i sin fantasi värld och verka vill vakna va???

   • varför har man hundar om man inte kan ta hand om dom? Var det inte hon som sa att hon älskar sina hundar lika mycket sin son?? Då borde inte vara svårt för henne att gå ut med dom … var är ansvar här?
   • om det är sant om hon är svartsjuk person… stackars hennes kille… det ser ut som att hon bestämmer mycket redan och det kan man läsa på bloggen…
   • elakt att hon får göra vad hon vill men han inte får, det handlar ändå om hans/deras framtiden klart att han ska få plugga om han vill … han är fan hemmafru när hon åker runt med Tovsi o sova över o ha mys ….

   Whaaat?! Har Gabjoss hittat på att chefen har kladdat på henne?! Har hon skrivit det? Jag har svårt att tro att hon skulle göra sådant med tanke på hur hon verkar som person…

    För vad det är värd så jobbade jag på samma kontor som dessa två för några år sedan. Det var under denna period som Gabriella hittade på att Fjodors chef raggat på henne för att göra Fjodor avundsjuk. En dag exploderade Fjodor och det blev då ett möte med hans chef där han anklagade honom för att försöka sno hans tjej.

    Då visade sig att hans chef aldrig ens träffat Gabriella. Det blev ett större möte mellan dessa 3 parter där hon försöker bortförklara det hela som ett ”missförstånd”. Hon kom aldrig tillbaka till jobbet och fjodor sa upp sig dagen efter.

    Direkt efteråt flyttade dom till Södra Sverige ”helt spontant” som hon kallade det. I samband med detta visade sig att hennes påkostade fina ”bostadsrätt” var en hyresrätt, något som hon hade mycket stora problem att försvara i sin blogg. Hon sa till slut att det var ”Fjodors fel som inte förklara för henne bättre”.

    I princip allt skit som pågick hemma hos dem tog dom också med sig på jobbet. Flertalet gånger plockade Gab Fjodors hemnycklar och tillät han inte att komma hem. Han fick sova hos de få kompisar han tilläts ha. Oftast berodde det på skitsaker så som inte svarade telefonen tillräckligt fort, eller inte sagt ”jag älskar dig” i samtalet dom haft.

    Mycket lugnare arbetsplats då dom flydda stan.

     OMG ??? då är mina föraningar om att hon verkar lite psykad inte alls så långt bort från verkligheten. Jisses!

     Ja, hon gjorde väl slut med honom för att han köpt en iphone till sig själv och inte till henne?!

      Haha det där med bilen får mig att må dåligt å egna vägnar. Leasar bil utan att skämmas (duuh). Bryr mig ej om bensinkostnaden utan ”att spara på milen”.

    Java hon verka skylla allt på sin kille, även med bilen … att de hade köpt den men det gjorde dom inte alls …. undrar hur kommer de att ha råd o betala alla mil de har kört över ??? körde göteborg – umeå typ varannan månad …. de kör ALLTID runt bilen och att leasa en bil bruka man får 4500 mil i 3 år … så om jag inte är ute o cykla så kommer de också få lämna tillbaka bilen snart väll?? om inte de köpa loss den och förnya en annan avtal och hämta ut en ny bil …

  HAHAHA! Bästa förslagen!!!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Kan det vara så att hon inte riktigt kan försörja sig på sin blogg längre och måste hitta en annan inkomstkälla? Läsarantalet har ju sjunkit en hel del. Iaf. på bloggportalen.

  En har fått in pengar på bloggen och en har varit föräldraledig.

  Ja ja… vi får väl vänta och se.

   Tror att det kan luta åt det hållet.

   Exakt min tanke

  Mina gissningar:
  – Skillsmässa
  – Ännu en flytt
  – Pengarbrist
  – Fjordor har äntligen börjat tipsa frugan om att bära tröjor i sin egna storlek

  Kanske det har någonting med deras husdjur (hundar) att göra? Hon verkade ju väldigt upprörd över kommentaren om att de inte ägnar tillräcklig med tid åt dem. Jason kanske är allergisk och nu måste de välja mellan djuren eller bebse?

   Altså av npgon orsan så lät det så kul.. välja mellan djuren och bebis… altså det är ju ingen rolig grej men det är väl knappast ett val??? Jag menar om barnet är allergisk ska ju djuren bort, klart man kan bli ledsen men det är väl knappast något man behöver fundera över, ”ska vi behålla våra djur och lägga jason upp för adoption?”

    Hahaha!!

    Hahaha alltså tårarna sprutar så mycket skrattar jag just nu. Klockrent ?

    Hahahahahhahaha håller helt och hållet med! Men ibland verkar hon så känslig över vissa val som för andra (läs: mig) är väldigt självklara. ?

    Nu har inte jag barn, men däremot en hund som är 6 år. Hade jag fått en bebis och denne visar sig vara så pass allergisk att jag måste omplacera min hund, så hade jag blivit helt förkrossad. Givetvis behåller man bebisen och inte hunden, men fy fan vad ledsen jag hade varit över att behöva lämna bort min fina hund som älskar mig lika mycket som jag älskar henne. Börjar nästan gråta av bara tanken.

    Hundar <3

  Tror de funderar på att omplacera hundarna.
  De kommer säkert hävda att Jason är allergisk. Och jag säger hävda för det är ovanligt att så små barn är pälsdjursallergiska och det är tveksamt om de besökt en läkare.

  Att ha hundar och småbarn är väl en pärs i sig och med ena parten i relationen som inte ens går ut med dem blir det nog ännu jobbigare.
  Ah, dessa spekulationer!

   Men har dom inte köpt en ny vovve också, eller var det inte dom som var och kollade på en Golden? Kanske har insett att dom faktiskt inte har tid med en till hund när de knappt har tid med dom två de redan har.

    Hunden verkar tillhöra Gabriellas familj, men hon ville väl skriva ”deras” för att få mer besök på bloggen och fler kommentarer på bilden.

   De går ju aldrig till läkaren då de kan allt om sitt eget barn så aldrig att de skulle gå till läkaren…

   Sååå påläst med alla böcker så

  Att hon ska byta bloggportal. Det gäller att bygga upp en dramatisk spänning för läsaren…

   Hon ääälskar ju Loppi så om de inte kastar ut henne så tveksamt

  Hon funderar ju givetvis på om hon 2017 ska köpa alla inredningsdetaljer och klädesplagg i vitt, grått eller beige.

  Hon kanske kom på att hon använder smink som testar på djur..

  Nu har hon hittat en ny att sfs med på instagram..
  Ett bakkonto och ja, det kontot tipsar att följa denna ”coola” mamma…

  ? desperat att ta sig upp på toppen igen? Hur ligger de till där ?

  Är det bara jag som tycker att bilden är lite konstig? Ser ut som hångel mer än att pussa på sin bebis.

   HAHA exakt min tanke när jag såg den bilden!!

   Har själv en liten knodd på 1 år som mer än gärna slänger till sin mamma en puss då och då, och små barn pussas med munnen öppen då jag antar att dom inte lärt sig att göra ”pussmun” ännu :p

   Barn äter ens ansikte. Näsa och mun har försvunnit för mig under pussar med syskonbarn på ~1 år

   Jo, fast nu tänker jag mer på hur hon ser ut. Har själv två söner så jag är inte helt ovan vid pussar från små människor.

    Hur ser hon ut då? För att hon blundar? Tycker hon kniper ihop munnen och ler lite

     Puss= huvudet rakt
     Hångel= huvudet är tiltat

      Själv tycker jag den största skillnaden (och även den bästa) mellan puss och hångel är att när jag hånglar har jag öppen mun och massa tunga! Men det är ju jag det

     Du frågade ju hur hon ser ut..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *